Cum se folosește Atlant Gel? Mod utilizare, exerciții, păreri

Atlant Gel este un produs pentru marirea penisului, foarte similar dacă nu același cu alt ambalaj cu Titan Gel, despre care am scris în urma cu câteva săptămâni și care s-a dovedit a fi un produs adus pentru vanzari și cam atât, deoarece cei care-l vând, în afara de a prezenta posibilele rezultate, nu ofera nici un „how to”.

Vezi aici foto reale cu rezultatele Atlant Gel

În fine, cineva ma întreba cum se folosește Atlant Gel și cât timp trebuie acesta folosit pentru ca rezultatele să fie așa cum promit cei care vând produsul.

Rezultate Atlant Gel – cat iti poate creste penisul cu acest gel?

atlant gelDeci, sa o luam cu începutul, cei care vând Atlant Gel în Romania prezentau un testimonial al unui tip care se lauda ca și-a marit penisul 4 cm în 3 săptămâni folosind Atlant Gel.

Acest lucru este imposibil. Nu zice nimeni ca nu a obținut rezultate, însă 4 cm în 3 săptămâni nu se poate sub nici o forma. Întrebați ce medici vreți voi, ce specialisti în marirea penisului doriți, însă acest rezultat este imposibil cu astfel de metode.

Înainte de a începe un astfel de „tratament” pentru marirea penisului, trebuie sa luați în considerare faptul ca va dura cel puțin 6 luni pentru rezultate decente, iar procedurile vor trebui făcute zilnic.

Cum se folosește Atlant Gel?

Gelul Atlant Gel se aplica prin masaj, conform indicatiilor utilizatorilor.

Sfatul meu personal, este ca atunci când folosiți produse de acest gen, indiferent ca vorbim despre Atlant Gel, Titan Gel, Maxisize sau ce alte creme și geluri mai exista, sa le aplicați făcând exerciții JELQ.

Ghidul JELQ îl găsiți aici: https://marirea-penisului.net/exercitii/e-sunt-exercitiile-jelq/

Nota: nu vând nimic, sunt doar tehnicile explicate și ele pot fi făcute acasă.

Așteptam pareri despre rezultatele pe care le-ați obținut voi cu Atlant Gel și bineințeles, specificati ce tehnici de masaj sau intindere ați folosit în aplicarea gelului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here