Macho Man Spray

Stiu ca este o categoria despre creme si geluri pentru marirea penisului iar Macho Man este un spray. Nu are rost sa mai fac o categorie speciala, intrucat probabil sunt destul de putine produse pentru marirea penisului sub forma de spray, majoritatea fiind geluri, creme sau pastile, iar spray-urile fiind in mod normal pentru erectie.

Lasand la o parte chestiile de organizare, haideti sa vedem ce est Macho Man, ce stie sa faca, cum actioneaza si daca rezultatele pe care producatorii le aclama sunt chiar posibile si adevarate.

Cum se foloseste Macho Man?

Macho Man Spray se aplica o data pe zi, iar printre efectele pe care le aclama producatorii, sau ma rog, magazinele care il vand, am vazut “cresterea penisului pana la 5 cm in lungime”, ceea ce mi se pare, nu stiu cum sa va spun, ceva destul de imposibil.

Vezi ce zice Razvan despre efectele Macho Man

5 centimetri mi se pare mult pentru o marire a penisului indiferent de metoda pe care o alegem, chiar si operatia, insa 5 centimetri intr-o luna cu un spray pentru marirea penisului mi se pare foarte mult, da-o naibii de treaba, am flori in ghiveci care nu cresc atat de repede.

In ciuda faptului ca pe siteul oficial Macho Man nu este specificat nicaieri in sectiunea cu recomandari de folosire, daca va hotarati sa folositi Macho Man, va recomand sa o faceti impreuna cu exercitii pentru marirea penisului. Acesta este singurul mod in care eu personal vad acest produs functionand.

macho-man-spray
Macho Man Spray (produs rusesc)

Ce efecte mai are Macho Man?

Pe langa cel de marirea a penisului, pentru care probabil sunteti si voi aici pe site, ei spun ca spray-ul Macho Man, ar mai avea urmatoarele efecte:

  • Intareste erectia: acesta este efectul principal pe care am crezut ca-l are Macho Man.
  • Prelungeste durata actului sexual pana la 3 ore: nu vad sincer cum un spray precum Macho Man ar putea avea efecte similare cu Tianli sau Reaction, insa pana la proba contrarie, sa ii credem.

Despre efectele secundare pe care acest produs le-ar putea avea nu este specificat nimic. Daca ingredientele pe care le-au trecut ei acolo sunt reale, nici nu vad cum ar putea avea efecte secundare.

La Titan Gel, daca imi aduc eu bine aminte am mai vazut unii ca afirmau ca le-au aparut iritatii, deci, daca folositi Macho Man si va apar iritatii, n-ar trebui sa va speriati prea tare ci ar trebui sa nu-l mai folositi o perioada.

Ce garantii ofera Macho Man?

Garantii? Pula Garantii 🙂

Prin state, la majoritatea produselor de acest gen se ofera garantii.  Gen, daca nu obtii rezultate in x luni, iti dam banii inapoi. La noi, nu te baga nimeni in seama, de aceea va recomand, ca indiferent de produsele pentru marirea penisului vreti sa folositi, sa nu cumparati prea multe flacoane.

Imi aduc aminte de unul care-si cumparase 12 cutii de Xtrasize, ca dupa primele 2 sa-si dea seama ca face diaree de la ele si ca nu le poate consuma. Bineinteles, sa faca retur nu l-a bagat nimeni in seama si le-a vandut cum si cui a putut pe OLX sau ceva site de genul.

Testimoniale Macho Man Spray:

Nu le voi copia aici deoarece mi se par false. Un nenic pe nume “Maskim F.” din Moscova se lauda ca i-a crescut pula 3 centimetri in mai putin de 1 luna. Daca il foloseste 1an o sa si-o poata baga singur in fund.

Daca sunt printre voi persoane care au folosit Macho Man, puteti lasa o recenzie in comentarii. Probabil va fi utila celor are doresc sa incapa un “tratament” cu acest produs “minune”.

Informatii utile – produse similare:

Titan Gel – gelul “minune” cum este poreclit, care are multe recomandari dar si mai multe nemultumiir.

Deeper Gel – un gel pentru marirea penisului nou aparut, care pare sa fie promitator.

Crema Maxi Size – o crema pentru marirea penisului care a aparut in aceeasi perioada cu Titan Gel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here