Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET

Exercitii Pentru Marirea Penisului: #1 – Exercitii de Intindere

Intinderea, dupa cum ii spune si numele, presupune tragerea penisului. Acest lucru poate sa fie facut prin mai multe moduri. Poti sa legi o sfoara de capatul penisului , sa legi o greutate de celalalt capat si sa o lasi sa iti traga penisul in jos. Poti, de asemenea, sa folosesti o sfoara care este legata de un balonpoti sa tai capatul balonului, sa intinzi balonul peste capul penisului si apoi s legi o greutate de el.

Aceasta este o metoda mult mai comfortabilamaterialul Velcro s-a dovedit a fi o alta optiune foarte buna. Sau poti pur si simplu sa cumperi un dispozitiv pe care il poti folosi pentru a iti intinde penisul. Nu ai nevoie de foarte multe greutati, doar destula greutate cat sa iti traga penisul in jos.

Acestea fiind spuse, acum ca stii aceste 5 tehnici pentru a iti creste penisul, a venit momentul sa discutam despre cum poti sa le folosesti in mod colectiv. Nu este neaparata nevoie sa folosesti toate metodele ce au fost prezentate mai sus pentru a avea parte de o crestere a penisului.

De exemplu, poti sa nu faci nici unul dintre exercitiile ce au fost prezentate si tot sa ai parte de o crestere a dimensiunilor penisului, dar erectia ta sa nu fie la fel de puternica, ejacularea ta sa fie mai slaba si tot asa mai departe. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, ar trebui sa folosesti toate tehnicile care au fost prezentate mai sus.

Poti sa imparti acest program pe bucati si sa faci o parte dimineata si o parte seara. Ar trebui sa incepi si sa inchei fiecare sesiune de antrenamente prin folosirea unei comprese calde. Pentru ca sa obtii cu adevarat niste rezultate foarte bune, ar tebui sa fii pregatit ca fiecare sesiune de antrenamente sa dureze cel putin o ora, iar o sedinta cu durata de o ora iti va oferi rezultate mult mai bune.

Exemplul 1: Acum tocmai incepi programul

Poti sa incepi cu urmatoarele lucruri pentru un timp de aproape o saptamana si, daca nu ai parte de nici un disconfort, poti sa maresti durata de timp.

 1. O compresa calda – 10 minute
 2. Mulgerea- 10 minute
 3. Folosirea unei pompe pentru penis- 5 minute
 4. O compresa calda si intindere- 5 minute

Exemplul 2: Pentru utilizatorii mai avansati

 1. O compresa calda- 15 minute
 2. Mulgerea- 30 de minute
 3. Compresa calda si intindere- 15 minute
 4. Folosirea unei pompe pentru penis- 30 de minute
 5. Intindere- 30 de minute
 6. Mulgere- 30 de minute
 7. O compresa calda si intindere- 30 de minute

Exemplul 3: O rutina impartita

Rutina de dimineata

 1. O compresa calda- 15 minute
 2. Mulgere- 30 de minute
 3. O compresa calda si intindere- 15 minute
Rutina de dupa amiaza
 1. O compresa calda- 15 minute
 2. Pompa- 30 de minute
 3. O compresa calda si intindere- 15 minute
 4. Mulgere- 15 minute
 5. O compresa calda si intindere- 15 minute
Te rog sa observi ca, in toate exemplele mentionate mai sus, am lasat deoparte exercitiile. Acest lucru nu reprezinta o eroare, pentru ca exercitiile pot sa fie facute in mod separat de restul programului. Poate sa fie foarte greu sa iti tii urina o zi intreaga pentru a face acest program. Poate ca iti doresti sa faci unele dintre aceste exercitii in fata partenerei tale, inainte de a incepe sa faceti sex. De exemplu, poti sa ii spui “Uite ce pot sa fac cu testiculele mele” sau “Penisul meu te asteapta pe tine” in timp ce faci aceste exercitii.

Toate exemplele date mai sus iti vor oferi rezultate, unele mai rapid, iar altele mai tarziu. Prin urmare, acum stii si tu tehnicile care au functionat pentru mine, dar si pentru altii.

Țineți minte: acest ghid îți va arata cele mai bune exerciții existente! Studiaza-le și răspândește rezultatul! 11 bonusuri după fiecare exercițiu! Aceste sfaturi au ajutat mai mulți de 4,621,00 de cititori ai site-ului marirea-penisului.net! Ce vreau sa mai adaug inca de la inceput, este ca nu incerc sa va vand nimic, motiv pentru care n-am absolut nici un motiv sa va conving sa incercati ceva. Este strict alegerea voastra.

Crezi ca un penis mai mare va duce automat la o viața sexuală mai buna și mai multe încredere în tine? Eu zic ca DA, ai perfectă dreptate! Nu uita, după aceste 8 exerciții, veți găsi 9 bonusuri ce îți vor face penisul sa crească sănătos și natural!

Cum pot să-l cresc fără ajutorul pastilelor sau a altor suplimente?

Cu ajutorul exercitiilor. In acest articol vorbim despre exercitiile de intindere, care sunt printre cele mai eficiente. Cum vorba lunga (macar vorba sa fie) e saracia omului, haideti sa trecem direct la subiect si sa vedem pas cum pas cum se fac exercitiile de intindere pentru marirea penisului:

marirea penisuui exercitii lungire

Pasul 1

 • imediat după inlcalzire, decalotati capul penisului și cu o mana prindeți glanda firm, chiar din spate.
 • Aveți grija sa nu tăiați prea mult din circulatia sangelui ( ar trebui sa nu simțiți nici un discomfort)

Pasul 2

 • trageți și intindeti penisul spre fata dumneavoastră timp de 20-30 secunde
 • ar trebui sa folosiți sufiecienta forța cât sa nu va doară

Pasul 3

 • intindeti penisul spre direcția buricului și mențineți timp de 20-30 secunde
 • intindeti penisul spre direcția genunchiului și mențineți timp de 20-30 secunde
 • intindeti penisul spre dreapta și mențineți timp de 20-30 secunde
 • intindeti penisul spre stânga și mențineți timp de 20-30 secunde.
Sfaturi suplimentare pentru marirea penisului cu exercitii de intindere
 • asta este un exercițiu perfect pentru a crește lungimea
 • ar trebui sa obții o creștere de 30% din lungimea erectiei
 • dacă este necesar faceți pauze scurte intre întinderi
 • repetați aceasta tehnica de doua ori la fiecare direcție
 • sesiunea ar trebui sa dureze 5-10 minute

Îmbunătățește: lungimea

Nivel de dificultate: incepator

Risc de ranire: scăzut

Timp necesar: 5-10 minute

Exercitiile de intindere a penisului sunt o tehnica foarte buna, în special pentru cei ce vor să-și mareasca lungimea. Efectele lor sunt vizibile, insa este nevoie de o perioada lunga e exersare si de dreprinderea corecta a efectuarii exercitiilor. Desi nu este necesar, se pot folosi „jucarii” ajutoatoare precum intinzatoare sau pompe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit