Exercitii Marirea Penisului: #5 Kegels

Exercitiile Kegels pentru marirea penisului sunt un tip de exercitii foarte popular, promovat (si zic ei, practicat) de catre foarte multi barbati, mult dintre ei activand in industria filmelor pentru adulti. In acest articol, voi scrie foarte succint despre abc-ul exercitiilor Kegels, insa promit ca revin cu un articol detaliat cat de repede pot. Intre timp, have fun 🙂

 • ideal pentru imbunatatirea calitatii erectiilor
 • crește gradual numărul de flexari și dificultatea acestora
 • puteți face acest tip de exercițiu oricând
 • o sesiune ar trebui sa dureze cel puțin 20-30 minute

Îmbunătățește: erectia

Nivel dificultate: incepator

Risc de ranire: scăzut

Timp necesar: 20-30 minute

Este foarte cunoscut ca exercitiile de tip Kegel sunt foarte benefice pentru sanatatea femeilor. Oricum, foarte puțin bărbați știu ca exercitiile kegel îți pot crește semnificativ circulatia sangelui și calitatea erectiilor.

Penisul tău va arata mai mare, doar prin mentinerea controlului asupra erectiei în sine! Tot ce trebuie să faci sunt urmatoarele:

 • identifica muschiul PC, prin incercarea metodei de a opri fluxul natural de urina
 • îndată ce ai localizat, încearcă sa incordezi muschiul timp de 5 secunde
 • eliberează și ia o pauza de 2 secunde
 • repeta pasii pana când ai atins un numar dorit de repetitii
 • sesiunea ideala ar trebui sa dureze 20-30 min/ zi

Indată ce reușești să faci asta fără problema, încearcă mai multe contractii pe zi și sesiune. Eventual vei putea nu numai sa simți, ci și sa controlzei muschiul în sine.

Acest antrenament îți va oferi o calitate mult mai buna a erectiei, deoarece mai mult sânge se va duce spre penis.

Exercitiile Kegel: un ghid pentru a imbunatati totul

Kegels

„Ciclul este strange, relaxează, împinge, relaxează. Scopul este sa strangi mai mult și mai puternic. Începe când te simți comfortabil, poate 2 secunde fiecare, pentru 30 cicluri. Nu contează cât de slabi sunt acei muschi, ei se vor intari în timp.”

„Prizele prelungite. Exerseaza pana când ajungi sa ții strâns la fiecare etapa timp 30 secunde. Trebuie sa tintesti sa ajungi la o sesiune de 30 minute. Acestea sunt principalele exerciții de putere, ele sunt bune și pentru controlul orgasmului la bărbați.”

nu e publicitate. e o sectiune noua in site in care gagicile isi povestesc experientele

„Pulsatii rapide: strângeți timp de 3 secunde și încercați sa împingeți direct timp de 2 secunde. Încercat sa faceți câte cicluri puteți. Acestea sunt uimitoare pentru un orgasm mai intens.”

Consumati seminte de dovleac

Mulți oameni nu realizeaza faptul ca întregul proces de marire a penisului poate fi imbunatatit printr-o dieta potrivita (sau suplimente). Semintele de dovleac contin foarte mulți nutrienti ce ajuta la circulatia sangelui:

 • Fosforul- un nutrient despre care se știe ca mărește libido-ul. Este necesar tuturor persoanelor ce au probleme cu erectiile.
 • Zinc- testosteronul este partial stabilizat de zinc. Acest nutrient permite o producție de sperma mai sănătoasă. Zincul este vital pentru testosteron și producerea spermei. Deficitul de zinc la bărbați cauzeaza multe probleme legate de sex.
 • Magneziul- acest nutrient a arătat o creștere a cierculatiei sangelui. Acest mineral are un rol important în producerea hormonilor sexuali, precum estrogenul si androgenul.
 • Seleniu- la bărbați, aproximativ 50% din seleniu este prezent în conductele seminale. Bărbații pierd seleniu prin sperma și suplimentele cu acest mineral sunt foarte importante pentru sanatatea și producerea spermei.

După cum poți vedea, doar aceste nutriente vor avea un impact substanțial asupra calitatii vieții sexuale. Și prin acest proces veți avea o erectie mai mare și mai puternica.

vezi acest studiu de caz bomba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here