Exercitiile Kegel

Exercitiile pentru muschiul PC (pubo- coccigian) sunt foarte eficiente in cresterea dimensiunilor penisului. Exercitiile Kegel sunt cele care, de asemenea, te ajuta sa obtii un control complet asupra ejacularii. Cu acest tip de exercitiu, penisul tau nu va creste doar in lungime, cat si in grosime.

Cum poti sa faci aceste exercitii ?

Primul pas pe care trebui sa il faci este sa iti gasesti muschiul PC. Pentru un incepator, poate fi un lucru foarte dificil, pentru ca acest muschi este localizat intre anus si testicule.

Pentru a gasi acest muschi cu usurinta, iti recomand sa te duci la baie si sa urinezi. Daca incepi sa urinezi si te opresti brusc, o sa observi ca este un muschi care se incordeaza: acela e muschiul PC. Un alt mod de a localiza acest muschi este sa ai o erectie. Muschiul care poate misc penisul fara a il atinge cu mainile este muschiul PC.

Tutorial Kegel: https://marirea-penisului.net/exercitii/exercitii-marirea-penisului-5-kegels/

Contractie si relaxare

Este un exercitiu simplu, dar foarte eficient. Scopul acestui exercitiu este sa cresti fluxul sangvin in penis atunci cand ai o erectie. Cu cat ajunge mai mult sange in penis, cu atat e mai puternica erectia. Acest exercitiu nu o sa dureze mult si il poti face oriunde, pentru ca trebuie doar sa contrecti muschiul PC si apoi sa eliberezi tensiunea in mod repetat. In cercetarile mele, ceea ce am descoperit ca functioneaza cel mai bine este realizarea a 24 de contractii, inmultit cu 5 seturi, cu pauze de 5 secunde intre ele. Un total de 120 de contractii in total.

relaxare

Respiratia si contractiile

Acesta e un exercitiu similar cu cel anterior, fiind adaugat si un exercitiu de respiratie. Incepi prin contractarea muschiului PC incet, pana cand observi ca nu il mai poti contracta deloc. In continuare, iti tii respiratie timp de 20 de secunde, in timp ce muschiul PC este contractat. Telul final este s ajungi la 40 de secunde sau chiar un minut, in functie de capacitatea plamanilor tai.

Urcarea pe munte

Acesta e un exercitiu pentru a creste intensitatea. Este vorba de a merge de la mai putin la mai mult. Va trebui sa contracti muschiul timp de 5 secunde. Urmatoarea contractie trebuie sa fie mai puternica decat cea de dinaintea ei si sa repeti acesti exercitiu pana cand obtii cea mai puternica ontractie pe care o poti mentine si o mentii timp de 5 minute. De  aici, acest proces trebuie repetat inca o data.

Valuri

Acest exercitiu e putin diferit fata de celelalte, pentru ca incepe cu contractii foarte blande, dar in loc sa dai drumul acestor contractii, trebuie sa cresti intensitatea putin cate putin, in valuri. Fiecare serie trebuie sa dureze intre 3 si 4 minute. In partea de la final, atunci cand simti ca nu mai poti creste intensitatea contractiei, trebuie sa o mentii timp de 30 de secunde.

cel mai popular gel pentru mărirea penisului cu jelq

Cel mai bun lucru in privinta exercitiilor Kegel pentru muschiul PC este ca le poti face oriunde si fara a iti lubrifia penisul.

Exercitii de intindere a penisului

In cele din urma, este de asemenea foarte important sa faci intinderi pentru a alungi ligamentul de suspendare din penis. Exista cateva metode pentru intindere.

Metoda de intoarcere: trebuie sa iti pui mana in semn de OK pentru a iti cuprinde baza penisului. Repeta operatia miscand penisul de 5 ori in sensul acelor de ceasornic si de 4 ori in sens invers.

Intinderea si scuturarea: aceasta metoda consta din prinderea penisului in acelasi mod ca si in metoda anterioara. Odata ce ai intins penisul in toate directiile, loveste-l de 15 ori de piciorul stang (scuturandu-l) si de 15 ori de piciorul drept.

Rotatii si scuturari avansate: aceasta metoda reprezinta o combinatie a celor doua metode prezentate mai sus. Este o metoda mai avansata, pe care o poti folosi dupa ce ai ajuns sa stapanesti cele doua exercitii anterioare. Penisul e prins cu semnul de OK, ca si in cazul exercitiilor anterioare. Apoi, faci miscarea mainilor de 15 ori in fiecare directie si scuturi penisul de 30 de ori de un picior si de 30 de ori de celalalt picior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here