Pompa Hydromax: Pareri Si Sfaturi De Utilizare

  • 7.7/10
  • 3 ratings
3 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good! Very good! Cool! Excellent! Awesome! Spectaculair!
0% 0% 0% 0% 0% 0% 66.7% 0% 33.3% 0%

Seriile de pompe pentru marirea penisului Hydromax  Bathmate x30 și x40 de la hydromax sunt o generație noua de pompe pentru marirea penisului, cum spune și numele, ele sunt folosite pentru utilizarea apei, indiferent dacă le folosești în dus sau în cada. În contrast cu pompele pentru penis obișnuite, ele nu folosesc aspirarea convențională, ci apa calda pentru o eficiența mărita.

Chiar dacă cresterile sunt mai mult în circumferinta și mai puțin în lungime, comparat cu alte metode de creștere precum jelquing sau exerciții în general, este singura pompa ce livrează rezultate permanente și sigure, fără a avea efecte secundare sau sa influențeze negativ sanatatea penisului.

Exista versiuni diferite de pompe Hydromax?

Da, destul de multe, valabile în culori diferite. Modelele mai vechi de Hydromax sunt „Bathmate Hercules” și „Bathmate Goliath” diferența intre ele consta doar în lungime și grosime. Modelul Hercules are o lungime de 17 cm și o grosime de 16 cm, în timp ce Goliath are o lungime de 25cm și o grosime de 22cm. Aceste dimensiuni nu fac ca Goliath să fie mai eficient, este pentru bărbații ce deja au un penis mare, dar vor o creștere suplimentara.

La fel și cu modelele Hydromax x30 și x40, modelul x40 este doar mai mare. 18 vs 20 cm în lungime și 16 vs 20 în grosime. Ele sunt noua generație de pompe Hydromax și includ unele imbunatatiri substantiale:

  • o noua pompa tip burduf, pentru mai multă putere, pana la30%
  • o noua plăcută fina pentru confort ce asigura o etanșare mai buna, o pierdere mai mica de suctiune. Se poate scoate dar este recomandată
  • pompa se poate roti în timpul folosirii
  • o noua valva Superflow. Este cea ma buna imbunatatire, deoarece îți permite sa folosești pompa cu o mana și rezolva problemele de scăpare de la modelele mai vechi
  • ultimul și nu cel din urma, are și o noua scara de masurare în cm și în inci.

Hydromax

În cele din urma exista și un model de top, seria Xtreme. Hydromax Xtreme x30 (XX30) și Xtreme x40 (XX40). Sunt la fel ca modele Hydromax x30 și x40, dar au o valva diferita, o pompa de mana aditionala și includ un set mare de accesorii.

Personal, aș merge pe modelele standard de pompa Hydromax X30 sau X40. Pompa de mana este buna, dar nu este ceva de care te poți lipsi, exceptând utilizatorii experți ce vor sa maximizeze rezultatele. Accesoriile sunt bune, dar o servieta, un burete de curatare, un lubrifiant și o righa sunt chestii ce le poți găsi oriunde, probabil la un preț mai mic.

Ce dimensiune de Hydromax sa aleg?

In primul pas după alegerea modelului, completezi un formular unde precizezi mărimea erecta a penisului (lungime și grosime) pentru a primi o recomandare. Mai ales dacă aveți o mărime a penisului mai mica, alegerea unei versiuni mai mare nu este cea mai buna optiune deoarece modelul mai mare se va potrivi mai bine și este ceva mai ieftin.

Pana acum nu a apărut a doua generație a modelului Goliath, deci dacă deja aveți un penis mare și doriți sa folosiți hidropompa, va trebui sa va mulțumiți cu micile scapari de apa, sau sa așteptați modelul x50.

De ce este apa mai eficiența și mai sigură decât aerul?

Pompele clasice de aspirare a aerului nu sunt construite pentru marirea penisului, ele sunt aparate medicale concepute pentru bărbații ce suferă de DE (disfunctii erectile), bărbații ce nu pot avea o erectie fără pompa. Pompele Hydromax pentru disfunctie erectila sunt folosite pe penisul flacid pentru a crea o aspirare puternica și sa impinga cât mai mult sânge în penis într-un timp cât mai scurt, în acest fel penisul devine erect.

Folosirea lor pentru mai mult de câteva minute poate crea probleme serioase. Pompele pe baza de apa sunt făcute exclusiv pentru marirea penisului, principul este similar, dar se pot folosi pe perioade mai multe de timp. În aditie, apa calda permite o circulare mai ușoară a sangelui.

Folosirea unei pompe Hydromax pentru marirea penisului ar fi ca și cum ai ridica greutati foarte mari ca sa te pregătești pentru un maraton, pur și simplu este un tratament greșit ce nu ofera rezultatele potrivite, doar efecte secundare nedorite.

De unde cumpăr hidropompa Hydromax? Are vre-un discount valabil?

pompa hydromax pareriÎnainte sa cumperi hidropompa Hydromax asigură-te ca achizitonezi produsul original și nu o pompa la 80lei făcută în China. Comanda Hydromax de pe pagina oficiala al producatorului. Nu vei găsi în alta parte alte oferte mai bune. Fiți atenți cu site-urile web ce ofera bonusuri sau discount-uri ce nu sunt oferite pe pagina producatorului, aceste pagini de internet pot fura date personale și va pot înșela sau fura identitatea. Pentru a evita surprizele neplăcute, cumparati Hydromax sau Bathmate de pe singura pagina oficiala OfficialHydromaxPump.com

Din nou: nu sunt cupoane, sau coduri pentru promotii făcute publice, site-urile ce ofera reduceri 250sau 300 lei te vor redirectiona către site-uri identice ca cel original și veți cumpăra produse fake. Cumparati numai de la distribuitorii oficiali. Lucru valabil si atunci cand este vorba despre cremele pentru marirea penisului sau alte produse de acest gen.

Este o astfel de pompa ușor de folosit?

Folosirea pompei Hydromax este la fel de ușoară ca și masturbarea, pentru ca în principiu este același lucru ce l-ai făcut de sute de ori cu mana ta. Umpleți pompa cu apa, introduceti penisul înăuntru și apasati pompa de câteva ori. Nu poți face nimic greșit, nu exista nici un mecanism complicat precum un extensor, nu contează dacă penisul tău este mai lung, mai scurt sau este corbat.

Singura mea recomandare estesa va radeti parul pubian. Placile pentru confort se vor lipi pe corp, în acest fel nu va exista scurgeri de apa. Pentru a elibera hidropompa Hydromax apasati pe valva de deasupra.

Scrie un comentariu sau o intrebare

3-5

 Deeper! GEL

cm/lunA

GEL NATURIST  /   MĂRIREA PENISULUI /   PÂNA LA 5 CM CREȘTERE

grosime, lungime și întărirea erecției