Cat de gros trebuie sa fie penisul?

In mintea barbatilor exista un mit: penisul trebuie sa fie cat mai lung si cat mai gros.

In realitate lucrurile nu stau chiar asa. De cele mai multe ori (facem referire la cazurile normale nu la cel particulare in care vorbim despre femei care intradevar au nevoie de XXL si nici despre cele care nu pot mai mult decat XS), un penis mai mare (indiferent ca vorbim despre grosime sau lungime) nu inseamna neaparat mai multa placere, ci din contra, poate sa insemne durere.

Care trebuie sa fie grosimea penisului?

circumferinta penisNu exista o dimensiune standard a penisului pe care s-o luam ca etalon, totusi, conform statisticilor, o grosime (a se intelege circumferinta) medie a penisului este de 12 cm.

Asadar, daca dimensiunile tale se invart in jurul acestui numar si esti complexat, poate ar fi cazul sa iei in considerare urmatoarele sfaturi:

  • Sa renunti a te mai uita la filmele porno. In general, acei actori sunt special alesi pentru dimensiunile pe care le au. Acele dimensiuni, de cele mai multe ori, nu au nimic in comun cu nevoile pe care femeile „normale” le au.
  • Sa incepi sa faci exercitii pentru marirea penisului. Nu vei obtine rezultate peste noapte, insa vei obtine imbunatatiri considerabile.
  • Sa-ti gasesti o partenera „pe masura ta”. Este cunoscut faptul ca unele femei sunt mai „mari” iar altele sunt mai „mici”. Asa cum pentru o femeie „mare” sexul cu un barbat cu penis mic (subtire sau scurt) este neplacut, si pentru o femeie „mica” sexul cu un barbat supra dotat este neplacut.

Cum se masoara penisul in grosime/circumferinta?

Am observat ca multi nu stiu sa-si masoare circumferinta penisului. Procesul este destul de simplu. Aveti nevoie de un metru de croitorie sau o rigla si o bucata de ata. Procedati astfel:

  1. Daca aveti un metru de crotorie: asigurati-va ca penisul este erect si alegeti punctul in care vizual este cel mai gros. Masurati grosimea ruland metrul de criotorie in jurul acelui punct.
  2. Daca aveti o ata si o rigla: asigurati-va ca penisul este erect si alegeti punctul in care vizual este cel mai gros. Rulati ata in jurul acelei portiuni, si tineti degetul pe ata in punctul in care capetele acesteia se intalnesc. Puneti ata pe rigla si astfel obtineti circumferinta penisului

 

1 COMENTARIU

  1. Din propria experienta va spun ca un penis foarte gros poate fi neplacut pentru majoritatea femeilor. Asa ca orice ati face, orice suplimente pentru marirea penisului ati folosi, incercati sa nu tintiti catre un penis foarte gros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here