Ce inseamna calitatea spermei?

La majoritatea suplimentelor pentru marirea penisului sau pentru imbunatatirea vietii sexuale, veti vedea scris in lista de beneficii pe care le aduce si „imbunatatirea calitatii spermei”.

Intotdeauna chestie asta a fost o enigma pentru mine si am vazut-o ca pe o chestiune de marketing menita sa atraga clientii, care automat se vor gandi la chestiuni precum o incarcatura mai mare de sperma sau nu stiu, ceva cu gust de ananas.

In realitate, calitatea spermei se refera strict la:

Semen quality is a measure of the ability of semen to accomplish fertilization. Thus, it is a measure of fertility in a man. It is the sperm in the semen that are of importance, and therefore semen quality involves both sperm quantity and quality. Decreased semen quality is a major factor of male infertility.

De pe wikipedia

Asadar, urmatoarea data cand vedeti aces aspct specificat in lista de beneficii a vreounui produs pentru marirea penisului sau pentru ejaculare precoce, poate ar fi o idee buna sa nu ii acordati atat de multa importanta, deoarece banuiesc ca majoritatea dintre voi nu aveti probleme de fertilitate, iar daca aveti, cu siguranta trebuie sa va adresati unui medic specialist nu sa luati Member XXL sau alte pastile pentru marirea penisului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here