La cati cm este punctul G? Chiar este nevoie de un penis mare pentru a-l atinge?

Mai toate ghidurile is povestioarele despre „cum sa satisfaci o femeie in pat” vorbesc despre si pun un accent foarte mare pe asa-numitul Punctul G. S-a vorbit atat de mult despre el, incat barbatii au inceput sa caute pe Google chestii precum „unde este punctul G”, „la cati cm este punctul G” sau „cum se ajunge la punctul G”.

Haideti sa vedem astazi despre ce este acel punct G si care este (in medie, bineinteles) adancimea la care punctul G se afla.

Ce este punctul G? Ce il face asa special?

Punctul G este una dintre cele mai senzitive zone ale vaginului. Acesta se gaseste la 6 – 8 centimetri in interiorul vaginului, chiar sub uretra. Chestia interesanta pentru noi ca barbati legata de acest punct G, este ca datorita pozitionarii lui, pentru femei, este aproape imposibil sa-l gaseasca/atinga cu propriile degete, deci, as spune ca merita sa-i acordati o atentie deosebita daca vreti s-o surprindeti in pat.

Ai nevoie de un penis mare pentru a ajunge la punctul G?

Dupa cum ati vazut mai sus, nici vorba de a fi nevoie de un penis foarte mare pentru a atinge punctul G. De aici vine si vorba din popor „nu conteaza cat de mare o ai, conteaza ce stii sa faci cu ea”.

Din punctul meu de vedere, chiar daca un penis de 20 centimetri ne-ar aduce un plus de puncte la capitolul incredere si mandrie proprie, acest aspecte trebuie tratate cu un interes deosebit deoarece pot face diferenta.

penis mare si punctul g

Inainte de a va declara nemultumiti de dimensiunea penisului vostru si de a incerca tot felul de metode pentru marirea penisului, asigurati-va ca „acoperiti” toate aceste mici detalii care pot face diferenta intr-o partida de sex.

PS. Stiu ca toata aceasta filozofie suna ciudat si mai stiu ca ar fi fost mai simplu si probabil mai apreciat pentru unii dintre voi sa va ofer direct o solutie (gen, luati ba si folositi Titan Gel), insa scopul meu aici nu este acela de a va vinde ceva ci ma intereseaza mai degraba sa va pot ajuta sa intelegeti mai bine cum functioneaza lucrurile si sa luati deciziile cele mai bune.

Scurta recapitulare:

  • Punctul G este una dintre cele mai sensibile zone dupa clitoris.
  • Se gaseste la aproximativ 7 centimetri, deci daca penisul tau are mai mult 7+ cm, ai tot ceea ce-ti trebuie sa poti satisface o femeie.
vezi acest studiu de caz bomba

2 COMENTARII

  1. Asta e doar la nivel teoretic ca practic, cu un penis de sub 10 centimetri nu cred ca se poate sa duci o femeie la orgasm. Doar daca ii freci clitorisul cu el :))

  2. Am o intrebare dar sa nu radeti 🙂
    Punctul G se poate atinge cu mana? Ma refer, eu, pot sa-l ating daca bag degetele in vagin? Cum se simte? Cum stiu ca ala e punctul G si nu altceva?

    Daca radeti de mine sa nu vi se mai scoala :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here