Totul despre marirea penisului: proceduri, produse, costuri si riscuri

Foarte multi barbati sunt interesati de fenomenul marirea penisului. Siteul acesta are scopul de a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pe acest subiect. Inainte de toate, haideti sa definim ce înseamnă marirea penisului, ce este un penis foarte mic și ce spun statisticile, spre deosebire de impresiile personale: mărimea atunci când penisul este moale este irelevanta, unii oameni au un penis mic ce poate crește la dimensiuni impresionante când devine erect, pe de alta parte sunt bărbați cu un penis moale foarte mare dar care nu crește foarte mult în grosime și lungime. Marimile dintre atunci când penisul este moale și erect nu coreleaza.

Chiar și în studii de încredere, media statistica în Statele Unite este de aproximativ 14 centimetri, conform celui mai mare studiu (au participat 1661 de bărbați activi sexual). Majoritatea barbaților au o mărime a penisului erect cuprins intre 13-15 cm. Deci mai puțin de 13 cm este considerat mic.

Nu te lasa păcălit de mărimea penisurilor pe care le vezi în filmele de adulti, toți actorii au fost selectati pentru dimensiunea mult mai mare decât media. Aceste filme nu au legătura cu media statistica, în plus se folosesc iluzii și tehnici vizuale pentru a face ca penisul sa para mult mai mare. De asemenea, se zvoneste ca o mare parte din actorii de filme pentru adulti au facut interventii chirugicale pentru marirea penisului sau au apelat la tot felul de tactici si produse.

Mărimea penisului contează pentru femei?

Este întrebarea ce și-o pun majoritatea barbaților. În timp ce majoritatea femeilor spun ca mărimea penisului nu este importanta pentru ele, ci tehnica folosită și cum le trateaza partenerul, asta este doar jumătate din adevăr. În toate sondajele anonime, numărul de femei ce spun ca mărimea penisului este importanța pentru ele, cel puțin din punct de vedere estetic, este mult mai mare decât cele ce și-au dezvaluit identitatea.

Acest lucru nu înseamnă ca un penis mai mic nu poate satisface o femeie, nu înseamnă ca nu poți avea o viața sexuală perfectă, dar adevărul tragic este ca: mărimea penisului contează pentru unele femei. Dacă ai un penis mic nu e nevoie sa te panichezi, conform unor studii combinate, încă din 1942, 85% dintre femei sun multumite de mărimea penisului al partenerului, în timp ce doar 55% dintre bărbați sunt mulțumiți de penisul lor.

Vestea buna este: prea mare nu e bun, dacă ești dotat ca un cal, sunt șanse sa nu poți face sex în unele poziții din cauza durerii. Chiar dacă vaginul este foarte elastic, are o lungime de doar 11 centimetri. Deci, cei cu mărime normala sau puțin sub media normala, pot avea avantaje, mai ales dacă partenera prefera sexul anal, deci din start, nu aveti nici un motiv pentru a va gandi la marirea penisului.

Mărimea penisului este influențată de genetica?

Da, cu siguranța. Mărimea penisului este influențată de genele primite. Copii barbaților cu penisul mare, au șansa sa mosteneasca un penis mare; și invers. Sunt și excepții, dar în general genele domina foarte mult când vine vorba de mărimea penisului erect.

marimea penisului statistici infografic

Poate mâncarea sau suplimentele sa influențeze mărimea penisului​?

Nici mâncarea și nici alte suplimente nu influențează creșterea sau mărimea. Acesta este motivul pentru care acele pastile pentru marirea penisului care sunt vândute pe internet nu ofera nici un rezultat. Nu credeți în promisiuni false.

Cele mai multe pastile pentru marirea penisului cresc doar fluxul de sânge, ce pot cauza doar niște erectii puțin mai puternice, dar efectele se opresc îndată ce nu mai luați acele pastile. Deci, mulți bani cheltuiți pe efecte minimale și de scurta durata. Este tentant deoarece vanzatorii acelor pastile pentru marirea penisului vor arata pe site poze cu doctori care zâmbesc, studii pseudo stiintifice din India, recenzii foarte pozitive de la unii actori porno, dar totul este doar o frauda. Este o afacere foarte profitabila, vând ierburi ieftine la preturi astronomice.

Pe scurt: pastilele pentru marirea penisului sunt fabricate din ingrediente ieftine, de multe ori importante din China, vândute la supra-pret și eventual daunatoare sănătății. În special contaminarea cu metale grele și coloranti cancerigeni. Unii vanzatori susțin ca produsele sunt fabricate în laboratoare aprobate de FDA, dar asta nu înseamnă ca produsul este controlat de FDA, precum medicamentele cu prescriptie.

Mai rău, multe dintre acele pastile pentru marirea penisului contin substante nedeclarate pentru a face cumparatorul sa creadă ca acel produs chiar funcționează. Sunt mii de produse ce promit marirea penisului și se afla pe lista oficiala de avertizare FDA, incuzand și unele dintre brandurile populare. Ingredientele ascunse ale acestor pastile sunt: Sildenafil, Tadalafil sau Vardenafil, substante folosite în tratarea problemelor de erectie.

În timp ce aceste medicamente cu prescriptie pot ajuta pacienții ce suferă de disfunctie erectila, ele au efecte periculoase și interacțiuni, în special cu oamenii ce iau tratamente pentru inima. În cel mai rău caz ele pot cauza atacuri cardiace. Sunt foarte multe cazuri verificate în care oamenii au murit din cauza acestor pastile dubioase.

Nu va riscati viața și stați departe de aceste pastile pentru marirea penisului, indiferent de cât de tentant suna reclamele lor sau recenziile false. În schimb puteți folosi tratamente naturale eficiente.

Operația pentru marirea penisului este eficienta?

Da! As spune ca procedura chirugicala este una dintre cele mai realiste metode pentru marirea penisului, dar chirurgia este asociata cu riscuri precum, anestezic, deficit de vindecare al ranei, durere cauzata de la cicatrici sau chiar mai rău, deformari ale penisului. Este o varianta eficiența, dar după opinia noastră trebuie văzută ca o ultima optiune.

Pentru bărbații cu un micro-penis (mai mic de 4 cm) operatiile chirurgicale pentru marirea penisului sunt o soluție, dar numai 0,5% dintre bărbații din toată lumea suferă de aceste conditie. Dacă mărimea penisului tău este puțin sub medie, raportul dintre riscuri și câștig este negativ. Înafara de riscuri, este metoda cea mai scumpa de marire a penisului. Conform About Health, prețurile variaza intre 4000$ si 17000$. Dacă ești interesat de aceasta operație, recomandam sa citești mai multe articole privind posibilele tehnici chirurgicale și rezultate.

Asta nu înseamnă ca operația chirurgicala nu este o soluția valabilă pentru condiții medicale, cum ar fi impotenta completă (disfunctii erectile), dar pentru marirea penisului, sunt alte alternative mai puțin riscante ce ofera rezultate bune.

Medicii responsabili cu operația, ofera operatii chirurgicale de marire a penisului doar pacientilor ce au o dimensiune foarte mica sau au un micro-penis. În plus, sunt foarte puțini chirurgi ce au cunostintele și experiența necesara pentru a efectua acest tip de operație în cele mai sigure condiții. Bine, in ziua de astazi si in tara noastra, pentru bani poti face o operatie de marirea penisului si daca il ai 30 cm.

Pot extensoarele sau pompele sa ajuta in marirea penisului?

Aparatele de intindere și pompele pentru penis au o popularitate ridicată și de multe ori sunt vândute pentru sute de dolari. Recomandam sa va feriti de aceste aparate pentru ca pot afecta penisul permanent. În cel mai rău caz, folosirea extensoarelor poate duce la disfunctii erectile și la inabilitatea de a avea sau menține o erectie.

Chiar dacă foarte mulți chirurgi avertizeaza bărbații despre aceste dispozitive, ele sunt folosite în continuare de foarte mulți bărbați. Operația de reconstruire a penisului afectat de folosirea excesiva sau greșită a aparatelor de intindere, este foarte scumpa și rareori te poți recupera în totalitate. Chiar și cei mai buni chirurgi (conform  bazei de date German Urology Center) evita acest tip de operație, deoarece repararea daunelor este foarte dificila. Deci uita de aceste ustensile.

Extensoarele, în special, sunt extrem de comercializate pentru ca fabricarea lor costa doar 80 lei în China și sunt scoase la vanzare la preturi cuprinse intre 600 și 2000 lei. Nu credeți? Verificați website-uri chinezesti precum „Alibaba”. Un profil de pana la 2500% fac chiar și cei mai mulți traficanti de droguri să fie gelosi, prin urmare companiile vând aceste extensoare pe site-uri ce arata superb, plătesc personal medical pentru atestari false sau pentru recenzii pozitive.

pompa marirea penisului

Marirea penisului prin exercitii, functioneaza?

Exercitiile pentru marirea penisului, poarta și numele de jelqing, erau folosite și în Egiptul antic drept metode de marire a penisului. În timp ce marile compani de pastile și aparate multi-miliardare încearcă sa te convingă ca aceste antrenamente nu funcționează, ele chiar sunt eficiente.

Nu te aștepta la miracole, dar o creștere de aproape 4 centimetrii a penisului erect, după câteva săptămâni de antrenament nu este o excepție. Mulți bărbați au raportat acest fel de rezultat, unii reusind sa crească penisul cu aproape 10cm.

La fel ca toate exercitiile, rezultatele nu vor apărea peste noapte, dar cu un plan bun de exerciții vei observa o creștere inceata dar sigură.

Avantajele exercitiilor: sunt sigure, nu îți vei pune în pericol sanatatea. Nu sunt scumpe, majoritatea programelor de exerciții costa aproximativ 200lei, este o investitie pe toată viața, nu are costuri ascunse. Costul asta este mai mic decât costul unor suplimente ineficiente pentru o luna de zile.

Important: în special tinerii băieți se simt stanjeniti de dimensiunea penisului, când acesta este în creștere. Exercitiile pentru marirea penisului sunt potrivite adultilor, când creșterea naturala a penisului este terminata. Inceperea înainte de aceasta vârsta nu este recomandată.

dimensiune medie a penisului

În cât timp voi observa marirea penisului?

Pentru cele mai bun rezultat, calculati timpul la 3-6 luni. Succesul exercitiilor pentru marirea penisului variaza, unii bărbați sunt norocoși și vor observa o creștere în doar câteva săptămâni, unii vor avea nevoie de mai mult timp. Nu renuntati dacă nu observati rezultate rapide, fiecare penis este diferit, dar jelqing deja a funcționat în egiptul antic.

Tehnicile din ziua de azi și exercitiile sunt mult mai sofisticate decât în trecut, au fost testate de mii de bărbați ce au avut rezultate pozitive, deci este doar o chestiune de timp. Funcționează pentru toată lumea, fără excepții.

Nu exista o cale ușoară, la fel ca antrenamentul de la sala: scurtaturile, evitarea unor exerciții sau lenea și neglijarea exercitiilor duc la rezultate mult mai tarzii.

Exista o cale prin care pot face ca penisul sa arate mai mare?

Vești bune, chiar și fără cresteri reale în dimensiune, poți face ca penisul sa arate mai mare, atât în stare flacida cât și erecta. Cea mai ușoară rapidă este epilarea parului pubic. Dacă acei 2 centimetri ascunsi de jungla devin vizibili dintr-o data, îți vor face ca barbatia sa para mai impresionantă.

În caz ca ai câteva kg în plus, arderea grasimii din jurul burtii poate avea un efect optic asupra penisului. Din păcate aceste efect este doar optic, dar este o metoda ușoară și instanța.