Panax Ginseng pentru sex, cresterea nivelelor de testosteron din corp, pentru tratarea ejacularii premature si a disfunctiei erectile

Panax Ginseng

Panax Ginseng are potentialul de a trata diferite disfunctii sexuale, dar exista doar studii limitate in aceasta privinta. De asemenea, ca si in cazul celorlalte plante medicinale, rezultatele pot sa varieze de la un utilizator la altul.

Ginseng sau Panax Ginseng este o planta foarte populara datorita diferitelor beneficii pentru sanatate pe care le ofera, in special atunci cand vine vorba de viata noastra sexuala. Aceasta planta are in mod natural capacitati de stimulare a nivelelor de testosteron si iti poate creste libidoul, poate stimula ejacularea prematura si iti poate oferi erectii mai puternice.

Daca esti interesat sa afli mai multe detalii despre ginseng, in special atunci cand vine vorba de sanatatea ta sexuala, atunci ai ajuns pe pagina potrivita. Eu sunt aici pentru a te ajuta cum poate aceasta planta sa iti stimuleze apetitul sexual si sa rezolve diferite probleme de natura sexuala.

Ce este Ginsengul sau Panax Ginseng? Tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta planta

Panax Ginseng este o planta perena cu crestere inceata si radacini carnoase din genul Panax. Ginsengul se gaseste in mod obisnuit in America de nord si in partea de est a Asiei (China, Coreea, Bhutan). Panax Ginseng este foarte diferit de GInsengul American sau de cel siberian.

Panax Ginseng

Aceasta planta s-a dovedit a fi foarte utila in stimularea starii de dispozitie, a sistemului imunitar si a abilitatilor cognitive. Este, de asemenea, foarte eficienta in stimularea vietii tale sexuale.

Radacina de Panax Ginseng este folosita ca medicament. Este administrata in mod obisnuit pe cale orala pentru a stimula memoria si concentrarea. Poate sa ajute, de asemenea, in tratarea bolii Alzheimer, in cresterea rezistentei fizice si prevenirea problemelor musculare in timpul antrenamentelor.

Aceasta planta este, de asemenea, foarte eficienta in tratarea stresului, a depresiei, anxietatii si a sindromului de oboseala cronica. Poate, de asemenea, sa iti stimuleze sistemul imunitar si poate sa trateze mai multe afectiuni pulmonare, inclusiv fibroza cistica.

Dar cel mai important este faptuil ca ginsengul este o planta foarte populara pentru stimularea nivelelor tale de activitate sexuala. De fapt, unii folosesc aceasta planta pentru tratarea problemelor de fertilitate, ca tratament pentru disfunctia erectila, in tratarea problemelor de ejaculare prematura si ca un stimulent natural al nivelelor de testosteron din corp.

Aici este o lista de diferite beneficii de care poti sa ai parte in urma folosirii acestei plante. Ginsengul este considerat a fi un rege al tuturor plantelor medicinale si, prin urmare, iti prezentam o lista a tuturor lucrurilor in privinta carora te poate ajuta.

Pentru sanatatea sexuala:

 • Stimuleaza cresterea nivelelor de energie fizica
 • Te ajuta sa iti cresti gradul de concentrare psihica
 • Sustine sistemul imunitar
 • Reface echilibrele din corp
 • Stimuleaza starea de dispozitie si calitatea somnului
 • Ajuta la tratarea problemelor de disfunctie erectila
 • Poate sa trateze problemele de ejaculare prematura
 • Determmina cresterea nivelelor de testosteron
 • Creste apetitul sexual sau libidoul
 • Creste nivelul de excitare sexuala

In afara faptului ca se adreseaza potentialelor probleme de care poti sa suferi in dormitor, aceasta planta este, de asemenea, foarte utila in tratarea a diferite afectiuni de sanatate, cum ar fi de exemplu:

 • Gripa
 • Boala Alzheimer
 • Boli pulmonare/ Bronhopneumopatie obstructiva cronica (BPOC)
 • Functiile mentale
 • Senzatie de oboseala datorata sclerozei multiple

Panax Ginseng pentru sex- iti poate stimula apetitul sexual prin cresterea nivelelor de testosteron din corp

Panax Ginseng a fost folosit timp de mai multe secole ca una dintre componentele medicinei traditionale chinezesti si in special pentru stimularea performantelor de natura sexuala. Este o planta prosexuala care a fost folosita pentru a stimula rezistenta sexuala si libidoul, in timp ce poate, de asemenea, sa reduca senzatia de oboseala.

Proprietatile anti oxidante si de protejare a organelor prezentate de Panax Ginseng au legatura cu sinteza marita de oxid nitric din endoteliul plamanilor, inimiii si a rinichilor. Nivelele marite de oxid nitric din corp sunt, de asemenea, asociate cu o actiune afrodiziaca.

De asemenea, o cercetare efectuata la Maryland University Medical Center sugereaza faptul ca aceasta planta chiar poate sa stimuleze libidoul si apetitul sexual. Este dovedit faptul ca stresul si anxietatea pot sa determine scaderea interesului pe care il ai fata de sex si aceasta planta te poate ajuta sa rezolvi astfel de probleme.

Exista o corelatie directa intre nivelele de testosteron din corpul tau si apetitul sexual pe care il ai. In cadrul unui studiu, soarecii au fost hraniti cu 5% Panax Ginseng timp de 60 de zile. Rezultatele obtinute au aratat o crestere semnificativa a nivelelor de testosteron din corp.

Totusi, rezultatele obtinute au aratat, de asemenea, faptul ca o concentratie de 1% nu a avut nici un efect. Prin urmare, concentratia ar trebui mereu sa fie luata in considerare.

In afara de cresterea nivelelor de testosteron, aceasta planta este considerata, de asemenea, a fi foarte eficienta in reducerea nivelelor de stres si de anxietate. In fiecare zi, noi suntem expusi la stresul din viata de zi cu zi. Prin urmare, noi nu avem mereu dispozitia de a actiona in dormitor.

Stresul si anxietatea pot determina scaderea apetitului sexual. Prin urmare, abordarea acestor probleme are potentialul de a iti mari apetitul sexual si performantele din dormitor.

Ginsengul are capacitatea de a amana instalarea unei stari de stres si de a reduce ÔÇťfaza de alarmaÔÇŁ a corpului pe termen lung si pe termen scurt datorita starii de stres. Poate, de asemenea, sa previna efectele negative ale stresului si stimuleaza raspunsul corpului tau la sursele de stres.

In plus, iti poate stimula starea de sanatate psihica si iti poate creste rezistenta si, prin urmare, te poate ajuta sa iti mentii apetitul sexual.

Panax Ginseng pentru stimularea nivelelor de testosteron din corp- mai multe studii stiintifice confirma faptul ca ginsengul este un stimulator al nivelelor de testosteron din corp

Panax Ginseng este o planta foarte populara atunci cand vine vorba de stimularea nivelelor de testosteron. Conform mai multor studii stiintifice, aceasta planta este capabila cu adevarat sa determine stimularea cresterii nivelelor de testosteron din corp.

Oxidul nitric este foarte important pentru starea de sanatate a unui barbat. Iti poate mentine vasele de sange dilatate si suple. Poate, de asemenea, sa ii permita sangelui tau sa aiba o circulatie cat mai buna. Prin urmare, are de asemenea capacitatea de a determina cresterea productiei de testosteron din corpul tau.

Testosteronul este un hormon sexual masculin care este foarte important pentru dezvoltarea noastra sexuala si reproductiva. Institutul National de Sanatate il considera a fi cel mai important hormon masculin. Prin urmare, este foarte important sa avem nivele optime de testosteron in corp.

Nu exista nici un studiu care sa sustina acest lucru, dar cei care au folosit aceasta planta pot sa sustina ca a determinat cresterea nivelelor de testosteron din corp. De asemenea, ginsengul este foarte eficient atunci cand vine vorba de reducerea nivelelor prea mari de zahar in sange. Atunci cand nivelele glicemiei sunt prea mari, acest lucru poate determina scaderea nivelelor de testosteron. Prin urmare, prin rezolvarea acestei probleme, poti sa determini cresterea nivelelor de testosteron din corp in mod natural.

Asa cum am mentionat mai sus, un studiu pe animale a confirmat faptul ca ginsengul este un stimulator natural al cresterii nivelelor de testosteron din corp. Soarecii care au primit 5% ginseng au prezentat o crestere semnificativa a nivelelor de testosteron. Un alt studiu a aratat faptul ca extractul de ginseng poate determina cresterea nivelelor de testosteron, DHT, FSH si LH. De asemenea, un experiment de laborator a aratat faptul ca ginsengul poate sa determine cresterea nivelelor de testosteron din corp cu 45 pana la 90 de procente.

Panax Ginseng pentru tratarea problemelor de ejaculare prematura- aceasta planta te poate ajuta sa rezisti mai mult timp

Ejacularea prematura este una dintre cele mai intalnite probleme in randul barbatilor. Atunci cand te chinui sa iti intarzii momentul ejacularii sau atunci cand ejaculezi in scurt timp dupa penetrare, probabil ca iti vei dezamagi partenera, pentru ca ea ramane nesatisfacuta, in timp ce tu ai terminat deja. Din acest motiv, multi barbati isi doresc sa poata sa reziste cat mai mult timp in pat.

Cat de rapida este ejacularea prematura? Conform lui Ian Kerner, perioada de timp obisnuita pentru a defini ejacularea prematura este de doua minute. Cu toate acestea, exista chiar si barbati care nu pot sa reziste nici cateva minute. Unii barbati au declarat faptul ca au ajuns la orgasm in timpul preludiului sau in momentuil penetrarii.

Conform unui studiu stiintific, ginsengul are capacitatea de a combate problemele de ejaculare prematura. O combinatie specifica de plante, printre care se afla si ginsengul, poate imbunatati timpul de latenta ejaculatorie intravaginala (IELT).

IELT reprezinta perioada de timp care e necesara pentru ca un barbat sa ejaculeze in timpul penetrarii vaginale. Aceasta poate sa varieze de la un barbat la altul, de la o partida de sex la alta si tinde sa scada odata cu inaintarea in varsta.

Daca si tu ai astfel de probleme, Panax GInseng te poate ajuta sa le rezolvi. Conform celor de la National Institute of Health (NIH), o combinatie de plante, printre care se afla si Panax GINseng, poate sa fie folosita pentru a trata problemele de ejaculare prematura. Tratamentul poate sa fie aplicat pe cale topica, cu 0,2 grame de crema care sa fie aplicata pe organele genitale.

In timp ce studiile timpurii sustin eficienta acestui tratament, nici un test pe scara larga nu a fost efectuat pentru a studia efectele ginsengului luat de unul singur. Mai pe scurt, nu exista destule studii efectuate pe scara larga care sa sustina aceste afirmatii, dar rezultatele de pana acum sunt foarte pozitive.

Panax Ginseng pentru tratarea problemelor de disfunctie erectila- aceasta planta este foarte eficienta atunci cand vine vorba de reducerea simptomelor prezentate de disfunctia erectila

Disfunctia erectila reprezinta incapacitatea de a avea si de a mentine o erectie. Barbatii mai in varsta au tendinta de a avea parte de o astfel de problema sexuala. Aceasta afectiune devine mai obisnuita pe masura ce barbatii inainteaza in varsta. Ar trebui sa iei in considerare faptul ca inaintarea in varsta nu provoaca aceasta afectiune, dar iti mareste riscul de a suferi de ea.

Daca ai probleme cu obtinerea unei erectii, cu mentinerea unei erectii sau ai parte de un apetit sexual scazut, atunci e posibil sa suferi de probleme de disfunctie erectila. Daca si tu suferi de astfel de probleme, ar trebui sa stii ca aceasta planta te poate ajuta.

Conform expertilor NIH, Panax Ginseng poate sa reduca simptomele prezentate de disfunctia erectila. Barbatii care iau suplimente ce contin ginseng au parte de erectii mai puternice si de durata mai lunga de timp.

Un studiu ce a fost publicat in Jurnalul American de Urologie a aratat faptul ca ginsengul poate trata simptomele prezentate de disfunctia erectila. In cadrul cercetarii au participat 45 de barbati care sufera de probleme de disfunctie erectila.

Subiectii care au participat la studiu au primit doze de 900 de mg de extract de ginseng coreean de trei ori pe zi timp de 8 saptamani. Intre timp, grupul de control a primit doar un placebo.

Grupul de tratament a prezentat imbunatatiri semnificative ale problemelor de disfunctie erectila, prin comparatie cu cei care au primit doar placebo.

In cadrul altui studiu, ginsengul rosu coreean a fost administrat soarecilor cu disfunctie testiculara indusa de inaintarea in varsta. Doza a fost de 200 de mg pe kilogram de greutate corporala.

Ginsengul a fost amestecat in portia lor zilnica de mancare pe o perioada de 6 luni. Cercetatorii au observat ca ginsengul le-a oferit imbunatatiri semnificative in privinta parametrilor de spermatogeneza.

Mai multe studii au ajuns la aceeasi concluzie in privinta ginsengului atunci cand vine vorba de tratarea problemelor de disfunctie erectila. Aceasta planta este eficienta. Pentru subiectii umani, dozele zilnice cuprinse intre 1400 si 2700 de mg s-au dovedit a fi eficiente atunci cand vine vorba de tratarea disfunctiei erectile.

In plus, ginsengul s-a dovedit a fi comparabil cu Viagra atunci cand vine vorba de eficienta sa in tratarea problemelor de disfunctie erectila. De fapt, 60% dintre barbatii care iau ginseng rosu coreean au prezentat imbunatatiri semnificative in obtinerea si mentinerea unei erectii. Acest procentaj este comparabil cu rezultatele obtinute cu Viagra.

Este Panax GInseng sigur pentru utilizare?

Ginsengul poate sa fie aplicat pe piele sau administrat pe cale orala pe termen scurt. Cu toate acestea, aceasta planta nu este sigura de administrat pe cale orala pe o perioada mai mare de 6 luni. Cercetatorii considera ca are unele efecte asemanatoare cu ale hormonilor care pot sa fie daunatoare pe termen lung.

Ginsengul este considerat a fi in general sigur. De fapt, utilizarea acestei plante este din ce in ce mai populara, pentru ca iti ofera o metoda sigura si lipsita de toxicitate pentru a trata problemele de natura sexuala.

Majoritatea barbatilor care au folosit aceasta planta pentru a combate diferite probleme de natura sexuala nu au avut nici o plangere in privinta acesteia. Cu toate acestea, exista unele efecte adverse la care ar trebui sa fii atent. Citeste lista de mai jos:

 • Insomnie
 • Dureri de cap
 • Sangerari
 • Iritatii
 • Mancarimi
 • Pierderea apetitului
 • Vertigo (senzatie de ameteala)
 • Senzatie de greata
 • Voma
 • Schimbari bruste ale starii de dispozitie
 • Cresterea ritmului cardiac
 • Scaderea sau cresterea tensiunii arteriale
 • Diaree
 • Iritatii severe (sindromul Stevens- Johnson)
 • Afectare hepatica
 • Reactii alergice severe
Avertismente in privinta Panax Ginseng

Ginsengul nu este recomandat celor care sufera de cancer sensibil la hormoni, diabet zaharat, hipertensiune si alte afectiuni medicale. Exista, de asemenea, posibilitatea aparitiei unor interactiuni cu medicamente sau alte plante atunci cand folosesti suplimente ce contin ginseng.

Cel mai bine este sa faci un consult medical pentru a vedea daca aceasta palnta este sigura pentru tine. De asemenea, asigura-te de faptul ca mentionezi toate medicamentele pe care le iei si diferitele afectiuni medicale de care suferi, pentru a fi sigur de faptul ca nu vei avea parte de efecte adverse. De asemenea, trebuie sa tii cont de faptul ca rezultatele pot sa varieze. Ginsengul poate sau nu sa functioneze pentru tine asa cum a functionat si in cazul altor oameni. Cu toate acestea, aceasta planta este foarte recomandata.

In concluzie

Panax Ginseng este o planta foarte promitatoare care poate fi folosita in tratarea a diferite afectiuni medicale si in special a disfunctiilor sexuale. Aceasta planta poate sa fie folosita pentru cresterea nivelelor de testosteron, a apetitului sexual, a problemelor de ejaculare prematura si poate trata disfunctia erectila.

Din nefericire, exista doar cateva studii care prezinta efectele ginsengului atunci cand vine vorba de problemele de natura sexuala. In plus, rezultatele sale pot sa varieze de la un utilizator la altul. Nu exista absolut nici o garantie ca va functiona in cazul tau in acelasi mod in care a functionat pentru altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here