Femeile prefera un penis cu o lungime de 15 - 16 cm si cu o circumferinta de 12 cm, cand vine vorba de partenerii lor pe termen lung. Cu toate acestea, ele isi doresc un partener mai bine dotat atunci cand vine vorba de o partida ocazionala de sex. Citeste detalii aici
Acasă Forum Titan Gel Made in Rusia

Titan Gel Made in Rusia

Daca vrei sa afli informatii despre Titan Gel, la modul, informatii venite din partea celor care l-au folosit si care au facut cercetari despre acest produs, iti recomand sa citesti articolele din acest topic.

Am pus aici toate informatiile relevante despre Titan gel, inclusiv chestii pe care le-am aflat de la producator si care magazinele care vand gelul in Romania nu le-au specificat nicaieri. Ei au interesul sa vanda, noi aici am avut interesul sa cautam informatii reale si informatii care te pot ajuta sa-ti dai seama daca merita sa folosesti sau nu acest produs.

De asemenea, daca nu ai cumparat inca Titan gel, iti recomand sa citesti articolul despre produsul original vs fake si sa vezi cum poti evita tepele.

Daca l-ai cumparat, sau urmeaza sa-l cumperi, nu ezita sa vezi ghidul despre cum se foloseste corect impreuna cu exercitii JELQ si cum poti obtine o marire a penisului de 1 centimetru intr-un timp destul de scurt, pentru o astfel de metoda care nu implica riscuri si cheltuieli foarte mari.