Spray Dominator Pentru Ingrosarea Penisului

Spray-ul Dominator este ultimul produs pentru marirea penisului nou apărut în Romania. În urma cu câteva luni, l-am văzut promvoat pe niște siteuri de sanatete prin Spania, unde i se facea o reclama de ziceai ca e ceva poțiune magică nu un spray pentru marirea penisului.

În Romania abia acum câteva săptămâni l-am văzut la vanzare (dacă aveți alte informații, scrieți-mi vă rog) și au fost câteva chestii care mi-au atras atenție, așa ca am hotărât sa fac un articol scurt (promit ca o să fie scurt și la obiect) sa va spun la ce anume sa aveți grija atunci când faceți tratamentul cu Dominator.

Citește aici despre efectele secundare ale Dominator

Efectele secundare sunt niște chestii destul de comune în cazul suplimentelor pentru marirea penisului și pentru potenta. Chiar dacă cei care le vând spun ca vezi dom’le, e un produs 100% natural, are ingrediente naturale și nu are efecte secundare.

În realitate, faptul ca un produs este făcut din ingrediente naturale nu este neapărat un indicator ca el nu ar avea efecte secundare. Spray-ul Dominator nu face excepție.

dominator-spray-marirea-penisului

Efecte Dominator: ce efecte are și cum funcționează?

Conform siteului oficial, spray-ul Dominator are 5 efecte care îl recomanda și anume:

  • Alungirea penisului: creșterea penisului în lungime cu pana la 6 centimetri spun ei. Teoretic este ceva de vis, însă practic, cel puțin din experiența mea, nu veți ajunge nici unul dintre voi sa va măriți penisul cu 6 centimetri folosind un astfel de spray.
  • Ingrosarea penisului: sunt promisi 1 – 3 centimetri în grosime. Este un lucru destul de interesant și plauzibil. Bineințeles, sunt mai mulți factori implicați aici INSA creșterea penisului în grosime, din punctul meu de vedere este ceva mult mai plauzibil decât creșterea sa în lungime.
  • Erectie stabilă: Dominator promite o stabilitate în ceea ce privește erectia.
  • Intensificarea libidoului
  • Marirea duratei actului sexual: SERINA este ingredientul principal din spray-ul Dominator care pare să fie responsabil de acest efect. Deși, cine cumpăra Dominator îl cumpăra pentru marirea penisului, dacă își face aparitia și acest efect, banuiesc ca nu se supăra nimeni.

Util: vezi aici cum se masoara corect penisul

Foarte important de luat în considerare este faptul ca, deși pe siteul oficial Dominator nu este specificat nimic cu privire la durata la care se refera când vorbesc despre aceste efecte, în general, durata unui tratament pentru marirea penisului se intinde chiar și la 6 luni.

De asemenea, un alt aspect foarte important este acela ca orice supliment, gel sau crema pentru marirea penisului (chiar și Titan Gel) trebuie să fie insotita de exerciții pentru marirea penisului.

Vezi care sunt cele mai bune exerciții pentru marirea penisului

Nota: am pus un accent foarte mare pe exercitiile pentru marirea penisului și metodele care nu implica achiziția de: kituri, suplimente, creme, geluri, pastile. Toate exercitiile sunt testate personal de mine și le recomand atât în combinatie cu Dominator sau ce alte produse vreți voi sa folosiți cât și făcute singure.

Ingredientele din Dominator Spray:

Ingredientele din Dominator Spray sunt un subiect tabu. Spun acest lucru, deoarece nu am reușit sa găsesc lista lor completă. Pe siteul oficial apar:

  1. Zingiber Officinale Root care de fapt este rădăcina de ghimbir.Practic, el, ca ingredient, nu face altceva decât sa intensifice circulatia sangelui și sa dilate mușchii. Nu am întâlnit acest ingredient în foarte multe suplimente pentru marirea penisului, însă îmi aduc aminte ca citisem mai de mult niște discuții pe forumuri de specialitate despre marirea penisului cu ceai de ghimbir.
  2. Serina. După cum v-am spus și mai sus, acesta este ingredientul care este răspunzător de mentinerea erectiei pentru o perioada mai mare de timp. Nici acest ingredient nu îmi este cunoscut la prima vedere ca făcând parte din compozitia vreounui supliment pentru marirea penisului sau pentru potenta despre care am mai scris/discutat/citit pana acum
    Ce ma intriga pe mine de fapt la aceasta lista de ingrediente ale spray-ului Dominator este faptul ca acestea sunt singurele ingrediente care apar ca făcând parte din compozitia sa.

Acest lucru este imposibil deoarece Dominator, un spray fiind, el trebuie sa mai conțină și alte ingrediente. Voi face „cercetari” și voi încerca a fac rost de un prospect al acestui spray. Dacă îl are cineva dintre voi și are chef sa bea o Corona rece, trimiteți-mi-l pe mail.

Pareri despre Spray-ul Dominator:

Spray-ulDominator, la prima vedere nu pare nimic extraordinar. Am mai văzut pe același tipar Macho Man și El Macho. Mai era și Active MAX care era doar pentru erectie.

 

LongUp Pentru Disfunctie ErectilaMa intriga ingredientele sale care nu sunt nici pe departe atât de comune precum cele din alte suplimente pentru marirea penisului, care apropo, de-a lungul timpului s-au dovedit a fi cam inutile.

De asemenea, Dominator, spre deosebire de alte produse pentru marirea penisului, par să fie destul de alineati cu legistlatia din Romania. Văd la ei ceva politica de retur/anulare a comenzii, văd numere de telefon pentru suport, văd link către ANPC.

Unde găsesc Dominator original?

Dominator, orginal, se găsește pe siteul oficial din Romania. Costa 159 de lei aici

Nu se găsește momentan în farmacii. Voi încerca sa aflu de la ei dacă sunt planuri ca în viitorul apropiat să fie fie băgat în farmacii sau măcar în magazinele de produse naturiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here