Cum se folosesc extensoarele pentru marirea penisului?

Jes-Extender-alungirea-penisului
Am vazut peste tot reclame la acest gel de mărirea penisului .....

Daca ai luat decizia de a achizitiona un astfel de dispozitiv pentru a incepe calatoria de a iti creste penisul in dimensiuni, atunci nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca un astfel de dispozitiv poate sa fie foarte usor de folosit.

Nu o sa te mai intrebi cum functioneaza un astfel de dispozitiv dupa ce o sa iti spunem cum functioneaza. Prin urmare, esti pregatit sa incepi sa explorezi?

Jes-Extender-alungirea-penisului

Am găsit o cremă de mărirea penisului nouă. Vezi aici ce păreri apar despre ea in site.

4 pasi de urmat in folosirea extensoarelor de penis

  1. Ajustarea lungimii: fiecare astfel de dispozitiv vine insotit de o tija ajustabila pentru extindere. Trebuie sa ajustezi aceasta tija la o anumita lungime pentru a obtine dimensiunea dorita. Ar trebui sa fie cu cel putin doi centimetri mai lunga ca penisul tau
  2. Strange curelele: dupa ce ai ajustat tijele de alungire, este timpul sa strangi curelele. Atunci cand faci acest lucru, trebuie sa te asiguri de faptul ca aceste curele o sa fie prinse bine, pentru a te asigura de faptul ca raman pe loc atunci cand iti pui dispozitivul pe organul genital. Sa lasi curelele neatasate pe partea care corespunde mainii tale dominante.
  3. Aplica tensiunea: tensiunea se afla in spatele magiei acestui dispozitiv de stimulare masculina. Exista mai multe tensiuni pe care le poti alege si trebuie sa te asiguri ca o alegi pe cea buna pentru a iti tine penisul pe loc. Daca tensiunea e prea slaba, atunci penisul tau poate sa iasa din dispozitiv, lucru care s-ar putea dovedi a fi foarte dureros si necomfortabil.
  4. Sa inchizi curelele asa cum trebuie: dupa ce ai ales tensiunea asa cum trebuie, este timpul sa mai strangi curelele de cateva ori pe fiecare parte. Este cel mai bine sa faci acest lucru pe fiecare parte pe rand pentru a fi mai comfortabil si mai strans. Trebuie, de asemenea, sa te asiguri ca extensorul de penis nu este nici prea strans.

In concluzie: ne putem sau nu mari penisul cu extensoare?

Au trecut de mult acele zile in care te simteai neajutorat atunci cand venea vorba de penisul tau de mici dimensiuni.

Exista o speranta sub forma extensoarelor de penis. Mai multi barbati din toata lumea au incercat acest produs si acum profita de rezultatele obtinute.

Citește părerile din site despre TITAN GEL - CREMĂ ORIGINALĂ. Este oare chiar atât de bună în realitate?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here