De ce ai nevoie de un extensor pentru penis?

micro-penis
Am vazut peste tot reclame la acest gel de mărirea penisului .....

Un dispozitiv de stimulare masculina iti ofera mai mult decat extinderea lungimii organului tau genital. Daca ai un penis de dimensiuni mari, cu siguranta ca o sa te bucuri de mai multe lucruri decat daca ai avea un penis de dimensiuni mici, care sa iti afecteze siguranta de sine. Printre acestea, se numara:

Iti creste sex appeal-ul

Dimensiunea organului tau sexual afecteaza iti sex appealul? Da, adevarul este ca asa se intampla.

Conform unui studiu efectuat in anul 2013, femeile judeca atractia fata de un barbat in functie de dimensiunile penisului lor. De exemplu, barbatii care sunt bine dotati sunt considerati a fi mai atragatori decat barbatii care au un penis de dimensiuni mai mici.

Am găsit o cremă de mărirea penisului nouă. Vezi aici ce păreri apar despre ea in site.

micro-penis

Iti imbunatateste nivelul de perceptie de sine

Stiu ca stima de sine a barbatilor se schimba in functie de dimensiunile organului lor sexual. Cu cat avem un organ mai mare, cu atat mai bine. Daca nu vrei sa iti tii gura inchisa atunci cand prietenii tai vorbesc despre propriile lor dimensiuni, ar trebui sa te alaturi lor. Totusi, ar trebui sa iti cresti organul in dimensiuni inainte de a intra in competitie cu ei. Prin urmare, acest dispozitiv s-ar putea dovedi a fi foarte util pentru tine.

Boala Peyronie

Mai multe studii stiintifice au cazut de acord asupra faptului ca boala Peyronie poate sa fie tratata cu ajutorul extensoarelor pentru penis. Profesionistii din domeniu considera ca astfel de dispozitive pot sa ajute la tratarea curburii cauzate de boala Peyronie. Prin urmare,  daca suferi de aceeasi afectiune, acest dispozitiv o sa iti fie foarte util.

Iti va mari penisul

Principalul motiv pentru care extensoarele pentru marirea penisului sunt atat de populare este faptul ca aceste dispozitive pot sa determine cresterea penisului tau in dimensiuni. Daca penisul tau are dimensiuni mai mici decat cele medii, atunci cu siguranta ca ai nevoie de un astfel de dispozitiv. Conform datelor stiintifice, dimensiunea medie a unui penis este de aproximativ 15 cm. Prin urmare, daca penisul tau este mai mic de atat si nu vrei sa traiesti toata viata cu o astfel de problema, acum ai o sansa sa iti imbunatatesti situatia.

In afara de stimularea cresterii penisului tau in lungime, acest dispozitiv mai poate, de asemenea, sa te ajute sa ai un penis mai gros.  In afara de lungime, acesta este inca un alt factor care contribuie la placerea si satisfactia unei femei. Unii barbati au deja o lungime impresionanta si isi doresc doar sa isi mareasca grosimea. In acest caz, acest dispozitiv te poate ajuta.

X4 Labs in particular iti promite o crestere semnificativa in grosime si in lungime. Compania producatoare chiar iti ofera si o garantie de returnare a banilor, pentru a isi asigura clientii de faptul ca acest produs chiar le poate oferi ceea ce le promite.

Totusi, in ciuda acestui fapt, ar trebui sa iei in considerare ca extensoarele de penis sunt mai populare si mai eficiente in cresterea penisului in lungime. Pompele cu vid pentru penis, pe de alta parte, sunt mai eficiente atunci cand vine vorba de cresterea penisului in grosime.

Citește părerile din site despre TITAN GEL - CREMĂ ORIGINALĂ. Este oare chiar atât de bună în realitate?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here