Extensor Size Genetics Pentru Marirea Penisului

Extensor-Size-Genetics-Rezultate
Am vazut peste tot reclame la acest gel de mărirea penisului .....

Size Genetics este unul dintre cele mai bune extensoare de penis care este disponibil pe piata in ziua de azi. Dispozitivul Size Genetics iti garanteaza o crestere in lungime si in grosime pe care mult consumatori le declara ca fiind reale, motiv pentru care acest produs se afla pe al doilea loc din lista noastra.

Acest dispozitiv este unul dintre cele mai extreme, dar mai sigure dispozitive de stimulare masculina din ziua de azi, datorita tensiunii sale masive de 2800 de grame care iti promite sa iti ofere cele mai bune rezultate. Tensiunea nu ar trebui sa te deranjeze prea mult, deoarece compania impune anumite standarde foarte stricte de productie, pentru a fi siguri de siguranta ta.

Inteleg ca folosirea extensorului Size Genetics poate sa fie inconvenienta, dar acest brand in special ofera un altfel de comfort. Este echipat cu niste fasii de comfort. Acestea acopera cea mai sensibila parte a penisului tau, pentru a preveni ranirea tesuturilor si iritatiile care pot sa apara daca nu porti acest material asa cum ar trebui. Extensor-Size-Genetics-Rezultate

Am găsit o cremă de mărirea penisului nouă. Vezi aici ce păreri apar despre ea in site.

Acest dispozitiv vine, de asemenea, insotit de bare alungite, care vin in dimensiuni diferite. Fiecare astfel de bara poate sa fie intinsa pana la o anumita lungime. Aceste bare sunt foarte rezistente, pentru ca sunt usoare si rezistente la rugina.

Pentru a putea sa stai linistit, ar trebui sa stii ca medicii si chirurgii din intreaga lume recomanda acest dispozitiv. Prin urmare, nu ar trebui sa fii prea ingrijorat atunci cand alegi acest dispozitiv. Cu siguranta o sa te bucuri de acest dispozitiv, pe masura ce te bucuri de rezultatele sale impresionante.

Rezultate posibile cu Size Genetics

In afara comfortului pe care il ofera, extensorul Size Genetics este, de asemenea, si foarte eficient. Acest dispozitiv este plin de trasaturi puternice, pentru care cu siguranta ca vei fi recunoscator.

 • Cresterea medie in lungime: 5,3 cm
 • Cresterea medie in grosime: 1,8 cm

Cum functioneaza Size Genetics?

Aceasta unealta de stimulare functioneaza conform celor 4 principii ale sale de baza, printre care se numara si tractiunea, diviziunea celulara, capacitatea mare si ligamentele de extensie. Tractiunea ofera celulelor din tesuturi oportunitatea de a creste si de a crea o serie de goluri  si de ruperi.

Extensor-Size-Genetics-pareri

Celulele se divid si se multiplica la un nou nivel, ceea ce duce la cresterea tesuturilor din penis. Acest lucru permite penisului tau sa retina mai mult sange, ceea ce duce la o crestere in lungime si in grosime.

Sistemul de comfort

Acest dispozitiv este foarte popular pentru sistemul sau de comfort, care il face sa fie foarte usor de convenabil si usor de folosit. In general, extensoarele de penis pot sa fie inconvenabile sau dureroase, dar nu este cazul si cand vine vorba de dispozitivul Size Genetics.

Tensiune masiva din Size Genetics

Daca esti nou fata de aceste dispozitive, ar trebui sa stii ca foloseste tensiunea pentru a iti intinde organul. Cu cat e mai mare tensiunea, cu atat ai mai multe sanse sa obtii un penis de dimensiuni mai mari.

Acest dispozitiv de crestere iti ofera o tensiune masiva de 2800 de grame pentru rezultate dramatice. Cu toate acestea, acesta nu este un lucru de care sa te temi, pe masura ceu extensorul Size Genetics este un dispozitiv extrem, dar foarte sigur pentru utilizare.

Size Genetics este complet lipsit de riscuri

Compania producatoare iti ofea un dispozitiv de calitate, dar pentru a te linisti, ei iti ofera o garantie de 6 luni (180 de zile) de returnare a banilor. Prin urmare, nu este nevoie sa te gandesti de doua ori inainte de a lua acest dispozitiv.

In caz ca ai ingrijorari dupa efectuarea achizitiei, poti sa contactezi producatorii pe adresa lor de mail sau la numarul de telefon ce iti este pus la dispozitie pe siteul lor web oficial, cu scopul de a iti oferi asistenta. Trebuie mereu sa iei in considerare sustinerea oferita de producatori, pe masura ce se poate dovedi a fi foarte util atunci cand urmeaza sa investesti in ceva.

Disponibil in diferite pachete

Dispozitivul Size Genetics vine in diferite pachete din care poti sa alegi. Acest lucru iti garanteaza ca vei gasi unul care sa se potriveasca nevoilor tale.

 • Comfort avansat: pentru rezultate mai rapide (1392 de lei)
 • Dispozitiv de baza: fara nimic in plus (994 de lei)
Eficienta si rata de succes a Size Genetics

Dispozitivul SIze Genetics are o rata impresionanta de succes de 100%. Unii utilizatori chiar au parte de cresteri de 5,2 cm in lungime si de 1,8 cm in grosime in termen de doar 4 luni. O sa ai parte de rezultate si mai bune daca continui sa folosesti acest extensor pentru o perioada mai lunga de timp.

Avantajele prezentate de acest dispozitiv:
 • Usor de folosit
 • Comfortabil de purtat
 • Eficient in cresterea in lungime
 • Stimuleaza performantele sexuale
 • Include un sistem sanatos de sustinere
 • Recomandat de catre medici
 • Are o garantie
Dezavantaje Size Genetics
 • Are nevoie de timp pentru a iti oferi o crestere permanenta
 • Rezultatele pot sa varieze
 • Ar trebui sa fie purtat timp de cel putin 4 ore pentru a vedea rezultate
 • Trebuie sa fie indepartat odata la doua ore, timp de 10 pana la 15 minute, pentru a permite circulatia normala a sangelui
Citește părerile din site despre TITAN GEL - CREMĂ ORIGINALĂ. Este oare chiar atât de bună în realitate?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here