Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET

Care sunt avantajele oferite de un penis de mici dimensiuni

Nu stiu in ce categorie sa incadrez acest articol. El de fapt este o discutie intre niste doamne, de pe un forum in limba engleza, care se consolau cumva cu avantajele de a avea un barbat cu pula mica.

Mie personal mi se par amuzante marea lor majoritate si in acelasi scop vi le las si voua. Sa va amuzati, nu sa va opriti din JELQING doar pentru ca o cucoane (care probabil a avut parte doar de *ula mica) considera ca faptul ca nu iti ingheata iarna, este un avantaj :))

Nota: textul de aici in jos este tradus si nu mi apartine. Deci, dvreti sa injurati pe cineva, nu sunt eu persoana pe care o cautati.

 

In afara de raspunsurile care au mai fost oferite la aceasta intrebare, o sa adaug si eu urmatoarelel ucruri

  1. Exista un risc mai mic de degeraturi. Multe penisuri de dimensiuni mici se retrag complet sau aproape complet atunci cand e frig. Daca ramai blocat in zone cu temperaturi scazute, ai putea sa iti pierzi parti din nas, din degetele de la maini sau de la picioare, dar nu si un penis de dimensiuni mici.
  2. Exista un risc mai mic de a il prinde in diferite masinarii. Normele de bun simt necesita purtarea unor haine de siguranta in timpul muncii cu masinarii, dar multi oameni care au ramas cu o singura mana sau care au orbit credeau ca sunt atenti.
  3. Nu este nici o sansa ca sa ajunga in apa vasului de toaleta atunci cand stai jos. Barbatii stiu faptul ca, atunci cand stai jos, evacuezi ceva care nu ai vrea niciodata sa intre in contact cu penisul tau. Una dintre cele mai mari probleme cu care au de a face barbatii care au penisuri mari este faptul ca capatul distal al penisului ajunge in apa. Pe de o parte, cei care au pregatire medicala stiu ce inseamna “distal” si “proximal”. Spre deosebire de barbatii care sunt mai bine dotati, nu este vorba ca ar fi ca si cum au un brat cu capete distale si proximale. Varful unui deget este doar varful unui deget.
  4. Nu o sa urmareasca femei doar cu gandul de a le baga in pat. Spre deosebire de prietenii lor care au varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani, barbatii care au un penis de dimensiuni mici nu isi fac mereu planuri doar pentru sex. Desigur, sunt la fel de excitati, dar imagineaza-ti cum e sa cauti o conexiune mai profunda decat atractia fizica si o dorinta de a ejacula singur inainte de a incerca sa faca sex cu alte persoane. Un barbat care are un penis de dimensiuni mici stie ca in cele din urma va fi dat de gol de catre ea in fata tuturor prietenelor ei, dar toate lucrurile bune pe care o sa le aiba de zis despre el impreuna cu acel detaliu care nu poate sa fie trecut cu vederea, cu atat o sa ii fie mai bine si cu atat o sa fie mai buna si experienta in sine.
  5. Nu se bazeaza doar pe penetrare ca fiind principalul eveniment. Un barbat cu un penis de mici dimensiuni poate ca isi va dezamagi primele partenere, dar apoi poate sa invete mai bine din acele experiente si sa isi dezvolte si alte abilitati, pentru a deveni foarte priceput si sa raspunda asa cum trebuie la nevoile partenerei sale si sa ii ofere placere. Cel mai probabil ca, daca mai multe esecuri rasunatoare nu il sperie complet de pe scena activitatilor sexuale, un barbat cu un penis de dimensiuni mici poate sa ajunga sa ofere niste experiente foarte placute care sa nu includa deloc si penetrarea vaginala  sau numai spre sfarsitul partidei de sex, ca un desert bun dupa o masa copioasa. Daca el nu se bazeaza doar pe penetrare, pentru ca stie deja limitarile de stimulare ale penisului sau, atunci ejacularea prematura nu o sa fie o problema. El probabil ca nici macar nu o sa se gandeasca la penetrare decat dupa ce ea a avut mai multe orgasme in alte moduri.
  6. Nu ii este frica de jucariile sexuale. Fiind departe de a se simti ofensat atunci cand partenera sa ii pune in mana un vibrator sau un dildo de mari dimensiuni si ii spune sa il foloseasca, barbatii cu un penis de mici dimensiuni se simt usurati si recunoscatori ca au parte de asistenta. Nu este nici o jena pentru ei sa apeleze la ajutorul de rezerva pentur o femeie care are nevoie de o stimulare vaginala profunda si completa si poate chiar sa vina cu propriul extensor pentru penis. El stie ca un penis de cativa centimetri lungime nu o sa scarpine asa cum trebuie mancarimile unei femei si este un lucru bun ca i se da un lucru care sa il ajute la acest capitol. Daca amandoi se afla acasa la ea si ei nu ii convine ceea ce are el, atunci barbatul poate sa o intrebe unde e sertarul cu artilerie grea. Atunci cand unei femei ii plac senzatiile fizice langa cervixul ei, el stie ca acest lucru nu inseamna penisul lui mic care nici macar nu se poate apropia de cervixul ei. Daca ea isi doreste ca varful sa ii apese bland pe cervix, el stie ca penisul lui nu o sa o poata ajuta prea mult la acest capitol. Un barbat care chiar are un penis de mici dimensiuni nu trebuie sa se ingrijoreze in privinta faptului ca ea a avut barbati cu penisuri mari- el se asteapta ca acest lucru sa se intample si ca ea stie cum se simte un penis de dimensiuni mai mari. Acea frica a disparut complet.
  7. Jocul de umilire. Luand in considerare ca acest lucru nu este tocmai pe placul tuturor lucrurilor, dar ce dar minunat este faptul ca el a primit un penis de dimensiuni mici. In afara ca nu se va purta ca un nesimtit complet atunci cand e in dormitor cu tine, autenticitatea rolului jucat de el cu o partenera care il tachineaza in privinta “micului sau secret” poate sa fie absolut minunata. Autenticitatea acestui rol face sa ii fie mult mai usor femeii sa se implice in acest mod. Simplul adevar este faptul ca barbatilor le plac mai mult astfel de lucruri decat femeilor. Faptul ca el chiar se simte mic in dimensiuni in timpul partidei de sex face ca pentru ea sa fie mai usor sa ii spuna acest lucru.  Faptul ca aud “aiba o simt; o vreau mai in profunzime” ar fi un moment de criza pentru unii barbati, dar nu si pentru barbatii carora le place sa fie umiliti- asta este exact ce isi doresc ei sa auda.
  8. Mai putine probleme de disfunctie erectila pe masura ce barbatii inainteaza in varsta, incep sa apara din ce in ce mai frecvent probleme cu obtinerea si mentinerea unei erectii. Daca va vine sa credeti, barbatii care au un penis de mici dimensiuni au mai putine probleme erectile decat barbatii care au un penis de mari dimensiuni. Chiar si inainte de varsta mijlocie, penisurile de mici dimensiuni devin mai rigide decat cele de dimensiuni mai mari.
  9. Mai putine poze cu zona intima. Din nefericire, in ziua de azi se pare ca nici un grup de barbati nu se fereste sa trimita poze cu zona lor intima catre femei care nu au fost nici macar de acord ca sa le primeasca. Cu toate acestea, barbatii ce au penisuri de mici dimensiuni par sa fie mai putin predispusi decat cei cu penisuri de dimensiuni obisnuite sau chiar mari sa trimita poze cu penisul lor femeilor pe care le cunosc si care nu au fost de acord sa le primeasca. Acest lucru nu inseamna ca nu exista poze cu barbati complet dezbracati in mediul online; totusi, barbatii cu penisuri de dimensiuni mici sunt mai putin predispusi sa faca astfel de lucruri. Poate ca putina timiditate este foarte buna atunci cand este vorba de a trimite o poza. Barbatii cu penisuri de mici dimensiuni macar stiu faptul ca o poza cu ei si cu organul lor de mici dimensiuni nu o sa impresioneze pe nimeni si ca nu o sa se termine bine pentru el faptul ca ea o sa trimita mai departe poza.
  10. Mai putine sanse sa umble aiurea. Acest lucru este pur speculativ, dar bazat pe anumite informatii. Barbatii care au penisuri mai mici decat media raporteaza un numar mai mic de parteneri sexuali decat barbatii care sunt mai bine dotati. Fiind probabil un efect al unui nivel mai mic de incredere in sine, dar barbatii cu un penis de mici dimensiuni nu urmaresc in general femeile pentru a face sex. Daca gaseste o femeie care sa il accepte, atunci o sa se tina si de promisiunea ca le va ignora pe restul. Poate ca are un penis mic, dar cel mai probabil ca o sa il tina in pantaloni.

Pareri? Voi ce credet?

Dupa cum am spus la inceputul articolului, textul este scris de o doamna.

Ca barbati, vi se pare „sanatoasa la minte” ideea ca un barbat nu o va insela deoarece are penisul mic?

Ca femei, vi se par „sanatoase” aceste idei care vin pro penisului mic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit