Cat de mult sex inseamna prea mult sex? Este ejacularea feminina un lucru real? Si care sunt riscurile pentru sanatatea aduse de utilizarea pastilelor pentru potenta?

ejaculare-feminina
Am vazut peste tot reclame la acest gel de mărirea penisului .....

Cat de mult sex inseamna prea mult sex?

Cu alte cuvinte, cat de mult sex poti sa faci pana cand acesta incepe sa fie rau pentru corpul tau?

Ai fi surprins sa afli cat de des mi se pune aceasta intrebare. Oamenii sunt ingrijorati in mod obisnuit ca o frecventa mare de activitati sexuale (care include atat masturbarea, cat si sexul cu un partener) poate sa fie foarte daunator pentru starea lor de sanatate. Cu toate acestea, asemenea ingrijorari sunt in mod obisnuit nefondate.

De fapt, cercetarile care au fost efectuate in acest sens arata faptul ca oamenii care au mai multe orgasme au in mod normal tendinta de a avea o stare mai buna de sanatate si nu una mai proasta. Prin urmare, faptul ca faci mult sex sau ca te masturbezi mai des nu este in mod neaparat un lucru rau pentru starea ta de sanatate.

Am găsit o cremă de mărirea penisului nouă. Vezi aici ce păreri apar despre ea in site.

ejaculare-feminina

Exista, cu toate acestea, un lucru foarte important aici si anume ca, chiar daca sexul foarte frecvent nu este rau pentru starea ta de sanatate, faptul ca faci sex cu mai multi parteneri si nu folosesti un prezervativ in timpul partidei de sex poate sa fie un lucru foarte daunator pentru stara ta de sanatate, pentru ca iti creste foarte mult riscul de a contracta o boala cu transmitere sexuala.

Prin urmare, faptul ca faci mult sex poate sa fie daunator pentru starea ta de sanatate doar daca nu il practici in mod sigur si responsabil.

Este vreun sambure de adevar atunci cand vorbim de ejacularea feminina ?

Da! Ejacularea feminina chiar este un lucru care exista cu adevarat si de care oamenii stiu de secole intregi (de fapt, unele documente scrise pe aceasta tema dateaza inca de pe vremea lui Aristotel si a lui Galen!).

Emiterea de fluid din timpul orgasmului feminin (cunoscut colocvial si ca “stropit”) insoteste cel mai frecvent stimularea punctului G. sursa acestui fluid este considerata a fi o serie de tuburi si de glande care inconjoara uretra si care seamana cu prostata in cazul barbatilor. In timp ce inca sunt multe lucruri pe care noi nu le stim despre ejacularea feminina, inclusiv de ce unele femei au parte de asa ceva si altele nu, acest fenomen nu pare totusi sa fie un simplu mit.

In acele reclame despre disfunctia erectila

De ce trebuie sa mergi la un doctor daca ai o erectie care dureaza de peste 4 ore? Care sunt riscurile pentru sanatate?

De fiecare data atunci cand o reclama la Viagra sau orice alt tratament medicamentos pentru tratarea problemelor de disfunctie erectila apare la televizor, auzi si urmatorul avertisment “in cazul rar al unei erectii care dureaza de mai ibne de 4 ore, trebuie sa apelezi imediat la ajutor medical de specialitate, pentru a preveni problemele pe termen lung”.

Motivul pentru care producatorii de medicamente te avertizeaza in aceasta privinta, este faptul ca unii dintre barbatii care iau astfel de pastile au dezvoltat o afectiune care este cunoscuta ca priapism, caz in care au o erectie care pur si simplu nu dispare, chiar si in absenta unui stimul de natura sexuala.

In timp ce unii dintre voi puteti considera ca acest lucru nu suna chiar atat de rau, trebuie sa ma credeti ca este. Aceasta afectiune este deseori destul de dureroasa si, daca nu este tratata repede, aceasta iti poate afecta in mod definitiv tesuturile din penis si sa duca la aparitia pe viitor a altor probleme de disfunctie erectila.

Priapismul este o urgenta medicala legitima si, daca tu sau partenerul tau aveti o asemenea problema, atunci ar trebui sa mergeti la un doctor cat mai repede posibil.

Citește părerile din site despre TITAN GEL - CREMĂ ORIGINALĂ. Este oare chiar atât de bună în realitate?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here