Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
penis mic ejaculare precoce

Exista o coleratie intre dimensiunea penisului și ejacularea precoce?

Un penis mai mic nu este și mai sensibil decât unul mai mare, dar surpinzator exista unele corelatii. Mulți bărbați cu penisul mai mic au raportat faptul ca ejaculeaza prematur. Din punct de vedere medical, asta ar putea fi o coincidenta, dar nu și din punct de vedere psihilogic. Indiferent de cât de importanta sau neimportanta este dimensiunea pensiului pentru o femeie, bărbații cu un penis mai mic se vor simți mai nesiguri, cel puțin în subconstient.

Insecuritatea duce la stres și tensiuni în corp, ce incurajeaza ejacularea prematura. Acest subiect cauzeaza chiar mai mult stres la următoarea partida de sex, un ciclu care este greu de întrerupt.

Acesta este motivul pentru care o mărime mai mare a penisului duce și la partide de sex mai lungi.

penis mic ejaculare precoce

Dimensiunea mica a penisului și încrederea în sine

Ultimul dar nu și cel din urma, cea mai mare problema a penisului mic nu este penisul în sine, dar bărbații cred asta. Fiecare penis este diferit și unic, poți avea o viața minunata și plină de sex chiar dacă dimensiunea penisului tău este mai mica decât media. Tot timpul sa ții minte ca majoritatea stimulilor sexual simțiți de o femeie în timpul actului sexual sunt dați de clitoris și nu de vagin.

Aditional sunt mai multe lucruri legate de barbatie decât mărimea ce o porți intre picioare. Probabil acesta este cel mai important sfat pe care îl putem oferi: încearcă sa te relaxezi, un penis mai mare nu te face adorat de mai multe femei în mod magic, nu lasa dimensiunea penisului să-ți controleze încrederea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit