Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET

Intrebări frecvente despre mărirea penisului și dimensiunea acestuia

Am facut o lista cu cele mai frecvente intrebari cu privire la marirea penisului. Includem aici chestiuni ce tin de tehnici, psihologie sau unele mituri despre care se vorbeste „prin sat”.

  • Care tehnica functioneaza cel mai bine?

Cea mai buna tehnica este cea care functioneaza pentru tine. Faptul ca tragi de penisul tau- fie cu mana goala, fie cu un dispozitiv mecanic- iti va oferi rezultate doar daca o sa ai parte de rezultate.

Interventiile chirurgicale si folosirea unor pompe pentru cresterea penisului sunt inutile, dupa parerea mea, si ar trebui sa fie evitate, daca nu este vorba despre micro-penis, acolo unde, din punctul meu de vedere, operatiile sunt singurele care pot ajuta. Aici poti vedea poze sa vezi cum arata un micropenis.

  • Dimensiunile penisului chiar conteaza?

Daca dimensiunile penisului nu ar conta deloc pentru tine, atunci nu ai fi aici. Prin urmare, este clar ca pentru tine conteaza cat de mare este penisul tau. Cea mai buna intrebare este: acest lucru conteaza pentru o alta persoana?

Daca dimensiunile penisului conteaza pentru tine, atunci asta e tot ceea ce conteaza. Iti poti confrunta propriile frici, temeri, anxietati si rusini intr-un jurnal al penisului.

Info: aici poti citi raspunsurile doamnelor la aceasta intrebare.

  • Ce este normal?

Lungime: In stare flasca: 7,6- 11,4 centimetri iar In stare erecta: 12.7- 15.25 centimetri

Grosime (circumferinta): In timpul erectiei: 11,4- 14 centimetri la mijlocului penisului

Aceste masuratori sunt aproximate. Eu le ofer doar pentru convenienta ta, nu pentru ca ar fi menite sa fie precise. Poti sa gasesti pe internet rezultatele a numeroase studii despre dimensiunile penislui.

Faimoasele statistici Kinsey sunt derivate din auto masuratori si, prin urmare, nu sunt chiar cele mai precise. Poti sa privesti celelalte studii cu o doza sanatoasa de scepticism.

  • Cat de mare poate sa-ti creasca penisul?

Oamenii care au avut parte de succes cu ajutorul acestor tehnici de crestere a penisului au raportat cresteri in lungime cuprinse intre 1,2 si 5 centimetri si cresteri in grosimea penisului cuprinse intre 1,2 si 1,9 centimetri.

Asadar, cei 5 cm/saptamana promisi de Titan Gel, s-ar putea sa nu fie chiar reali. 🙂

  • Cum o sa imi afecteze acest lucru performantele sexuale?

Nu am auzit de nici un barbat care sa aiba probleme cu calitatea erectiei ca rezultat al tehnicilor si al dispozitivelor pe care eu le recomand. In schimb, chirurgia si folosirea unor pompe pentru cresterea penisului iti pot crea tot felul de probleme. Cel mai bine ar fi sa eviti aceste metode.

Exercitiile Kegel pentru antrenarea muschilor pubococcigieni pot sa faca minuni pentru erectia ta.

  • Eu am mai putin de 21 de ani- ar trebui sa fac asa ceva sa-mi creasca penisul?

Nimeni nu ar “trebui” sa faca nimic si, daca dimensiunea penisului nu este deloc o problema pentru tine, atunci nu oi fa tu sa fie. Probabil ca tu inca esti in crestere. Tu stii cat de multe dimensiuni ale penisului exista pe aceasta lume- unii tipi de varsta ta sunt cu mult mai mari, iar altii au dimensiuni mai mici decat tine.

Acest lucru este perfect normal. Nu ar trebui sa crezi faptul ca un penis de dimensiuni mai mici o sa reprezinte oarecum un handicap pentru tine in viata, pentru ca viata este mult mai mult de atat. Este un lucru perfect normal sa ai momente in care te indoiesti de tine insuti in timpul adolescentei. Este un lucru perfect normal sa fii curios in privinta corpului tau si a cresterii sale. Dar acest lucru nu inseamna ca este si cea mai buna utilizare a timpului si a energiei tale.

Poti sa iti inchizi calculatorul, sa iesi afara si sa iti plimbi cainele. Poti sa ajuti o alta persoana sa faca altceva. Nu ar trebui sa faci o obsesie din penisul tau- bucura-te de el si apoi uita de el.

  • Pot sa imi fac penisul sa fie gros, dar nu si mai lung?

Nu din cate stiu eu.

  • Pot sa fac ca capul penisului sa fie mai mare?

Nu prea cred.

  • Daca imi agat o greutate de penis, se va intinde acesta ca un elastic?

Nu. Aceasta minciuna colorata este propagata de catre oamenii care incearca sa iti vanda pompe de crestere a penisului sau sa iti trimita instructiuni de mulgere pe mail. In mod evident, ei nu isi doresc ca tu sa folosesti greutati- in special atunci cand vine vorba de greutati despre care ai aflat si pe care le-ai construit pe gratis.

In timp, penisul tau va raspunde la greutatea in plus prin acomodare, dar si prin rezistenta pe care o opune. Se va acomoda prin cresterea in lungime si va rezista devenind mai puternic, mai gros. Sunt destul de sigur ca un expert in biologie celulara m-ar rupa cu bataia pentru o astfel de explicatie, dar pot sa te asigur de faptul ca experienta mea cu folosirea unor greutati pentru penis mi-a adaugat cativa centimetri atat in grosimea penisului, cat si in lungimea acestuia.

  • Exista riscuri daca fac exercitii de marirea penisului?

Da, desigur ca exista riscuri si ar trebui sa fii atent. Daca nu este comfortabil, ar trebui sa te opresti imediat. Ar trebui sa eviti senzatiile de rece, de amorteala sau de furnicaturi, in special atunci cand ai un dispozitiv atatsat de penisul tau, pentru ca acest lucru nu este bun.

  • Exista vreun tip de optiune pe toata noaptea?

Nici una pe care sa o recomand si altora. Imi place sa fiu constient atunci cand folosesc o tehnica de crestere a penisului, pentru ca oprirea circulatiei iti creste foarte mult riscul de a suferi de gangrena, care este chiar si mai rea decat interventiile chirurgicale.

  • Cum ramane cu produsele si cu programele pe care le vad ca sunt recomandate pe internet?

Acestea sunt recomandate cu un anumit motiv: pentru ca sunt oameni care castiga bani prin vanzarea lor. Daca ai citit articolele mele despre greutati si despre muls, atunci tu deja ai informatii mai utile decat o sa iti ofere vreodata aceste siteuri care incearca sa iti vanda ceva si tu ai primit aceste informatii pe gratis. Felicitari.

Am citit si manualele online de instructiuni, inclus cele despre fitness pentru penis (Manualul De Sanatate Avansata), Jojido si Project P. O mare parte din ceea ce se afla acolo reprezinta doar discutii in exces si instructiuni care aproape ca nu pot sa fie intelese. Orice lucru care este cat de cat util a fost deja adaugat pe acest site.

Faptul ca tragi de penisul tau in jos il va face sa fie mai lung. Instructiunile de care ai nevoie pentru a face acest lucru sunt pe acest site si un nivel enorm de mare de sustinere se afla deja pe forum. Chiar ai nevoie sa cheltui niste bani pentru a iti valida ideea ca acest lucru este o posibilitate pentru tine?

  • Exista vreun lucru pe care il pot manca sau lua pentru a stimula cresterea penisului?

Acesta pare sa fie un subiect care tot revine la viata pe forum. In afara de alimentele sanatoase, de vitaminele si substantele minerale necesare corpului pentru a functiona in mod corect, raspunsul pare sa fie nu.

  • Penisul meu este cam curbat (in stanga, in dreapta, in sus)- poate vreuna dintre aceste tehnici sa ma ajute la acest capitol?

Nu sunt sigur. Erectia mea era meu indreptata in sus si, dupa ce m-am muls pentru o perioada mai lunga de timp, am observat faptul ca penisul parca era putin curbat spre dreapta, dupa care mi-am dat seama de faptul ca am facut toata aceasta operatiune de mulgere cu mana mea dreapta.

Prin urmare, faptul ca favorizezi o parte in care sa te mulgi poate sa aiba totusi un efect. De asemenea, daca legi niste greutati de penis, poti sa experimentezi cu moduri de a iti tine penisul curbat intr-un mod sau altul. S-ar putea sa faca o diferenta.

Penisul si personalitatea masculina

Desi mandri de ceea ce au in pantaloni, barbatii nu cunosc intotdeauna faptul ca pot fi tradati foarte usor, marimea penisului influentandu-le personalitatea.

Asa ca, doamnelor, nu va lasati coplesite de la primele intalniri sau de la primele discutii legate de marime, incercati sa le deslusiti personalitatea si, in functie de ea, va mai ganditi daca sa aveti sau nu o aventura fierbinte.

Iata si o analiza:

  • Penis mare – acest tip de barbat se crede deja un adevarat Zeus in lumea feminina, considerand ca ori de cate ori va dori, o va putea cuceri si pe Angelina Jolie. Asa sa fie oare? Asadar, mandru, sigur pe el, dar si un pic cam lenes, considerand ca odata inzestrat de Dumnezeu cu o asemenea comoara singurul sau tel este sa stea sa o ingrijeasca cat mai bine. Ce zici, vrei o noapte cu el?
  • Penis mic – putin temator de faptul ca nu va avea nicio relatie stabila dupa ce se ajunge „la pat”, acesta si-a canalizat telurile in viata spre cariera. Cu toate acestea, cei mai abili din aceasta categorie, au mers mai departe si au incercat sa studieze in profunzime tehnicile sexuale care confera placeri orgasmice la fel de mari, ca si la unul mai inzestrat….
  • Penis normal, de „12” – acesta nu iese din stereotipie. Este unul perfect normal, care cu siguranta nu iti va starni curiozitatea daca il vei vedea pe strada sau in autobuz. Asa ca, uneori performantele lor sexuale sunt la pamant sau uneori de nivel mediu. Dar de ce sa nu spunem si lucrurilor pe nume – chiar si unul de „12” te poate conduce acolo unde nici nu iti imaginezi, fanteziile sale sexuale fiind destul de provocatoare.

Misterul din pantaloni – o personalitate pe care inca nu poti sa o cunosti indiferent cat de mult ai incerca sa o explorezi. Cu toate acestea, nu te vei plictisi – vei avea parte de cele mai fierbinti surprize oferite de „omul mister”.

6 comments

  1. Eu cred ca dimensiunea este complet irelevanta atunci cand ovrbim de o relatie reala intre doi oameni, dar pentru a te scapa de griji, pot sa spun ca fetelor le plac penisurile de dimensiuni medii. Cum de stiu acest lucru? Pai prietena mea mi-a zis acest lucru, fosta mea prietena mi-a spus acelasi lucru si toate fetele cu care sunt prieten inca au o dezbatere cu baietii mei prieteni in aceasta privinta. Dimensiunile medii ale unui penis sunt ceea ce prefera femeile.

    De asemenea, am incercat sa citesc mai multe forumuri si raspunsuri pentru aceasta intrebare foarte specifica si mi-am dat seama ca multe femei nu considera penisurile de dimensiuni mari ca fiind un lucru pre impresioonant. Un penis de dimensiuni mari le aduce doar mai multa durere si mai putina satisfactie. Daca vezi o femeie care spune ca penisurile mari sunt cele mai bune, atunci cel mai bine este sa o lasi sa fie pe treaba ei. Asta e preferinta ei si ceea ce o face sa fie fericita.

    Poti sa incerci sa citesti ceea ce scrie in continuare:
    “Pentru ca sa nu ajungi in baruri si sa incepi sa vorbesti cu fiecare femeie despre dimensiuni, ai putea sa citesti un articol publicat de Jurnalul Britanic de Urologie. Studiul sugera faptul ca pana la 85% dintre femei preferau un penis de dimensiuni medii. Cu toate acestea, 45% dintre barbati credeau ca penisul lor are dimensiunile prea mic si, cu toate acestea, oamenii de stiinta si cercetatorii au descoperit ca penisurile de dimensiuni mici si foarte mici erau rar intalnite.

    Un total de 170 de femei au raspuns la o serie de intrebari in cadrul unui studiu. Studiul a ajuns la concluzia ca, desi femeilor le pasa de dimensiunea unui penis pana la o anumita limita, era totusi vorba de un grup mic de femei care preferau un barbat cu un penis de dimensiuni mari.

    In timp ce majoritatea barbatilor se intereseaza doar de lungimea penisurilor lor atunci cauta articole despre cum isi pot mari organul genital in dimensiuni, pentru femei era grosimea penisului cea care conta cel mai mult. Cea mai mare parte a femeilor care erau active din punct de vedere sexual au declarat ca grosimea unui penis conta pentru ele mai mult decat lungimea acestuia atunci cand vine vorba de satisfactia lor sexuala.
    In mod interesant, aceasta a fost parerea exprimata de 90% dintre femeie care au luat parte la acest studiu. Prin urmare, daca tot te ingrijorezi in privinta dimensiunilor penisului tau, macar sa te ingrijorezi in privinta grosimii medii a unui penis si nu a lungimii acestuia.”

  2. Majoritatea fetelor nu o sa aprecieze nici un fel de penis si, daca o fac, acesta este de obicei un semn ca au fost sau ca inca sunt abuzate din punct de vedere sexual.

    Femeile, pe de alta parte, apreciaza orice tip diferit de penis. Multe femei poate ca prefera un penis de dimensiuni mari, dar un penis care este prea mare le poate provoca destul de multa durere. Uneori, un penis care este prea mic nu poate sa aduca o femeie la orgasm. Sunt unele femei care nu sunt interesate de nici un fel de penis si sunt alte femei, asa ca mine, care se pot bucura de penisul unui barbat, dar nu prea le pasa de dimensiunea acestuia.

  3. Mie cu siguranta ca imi place un penis de dimensiuni mai mari, din moment ce penisul prietenului meu este foarte mare, este capabil sa patrunda mai profund in vaginul meu si sa imi ofere mai multa placere, din moment ce penisul lui imi atinge mai multe terminatii nervoase din vagin.

    De asemenea, senzatia ca sunt complet umpluta si intinsa este de-a dreptul incredibila. In timp ce un barbat ce are un penis de dimensiuni mici tot poate sa fie un amant foarte bun in alte aspecte ale sexului, cum ar fi de exemplu preludiul, sexul oral si alte lucruri, atunci cand vine vorba de actul sexual in sine, un penis de mari dimensiuni este cel mai bun.

  4. Unor femei nu le plac penisurile chiar deloc. Dintre cele carora le plac penisurile, pentru majoritatea nu conteaza chiar deloc dimensiunile unui penis, atat timp cat nu e totusi prea mare incat sa fie necomfortabil, pentru ca e vorba ca abilitatile manuale sunt cele care conteaza cu adevarat atunci cand vine vorba de a aduce o femeie la orgasm. In ciuda a ceea ce vezi prin filmele porno, majoritatea femeilor nu ajung la orgasm doar prin introducerea unui penis in vagin.

  5. BOTEZATU ANDREI

    Dragele mele femei ,din studiile făcute de mine pe o perioadă de 35 de ani am ajuns la concluzia că femeile nu știu ce vor , dar niciodată nu sa auto analizat corporal ,dacă 2 degete de la mână le face fericite când se masturbează și lungimea acelor degete este suficientă pentru a ajunge în culmea fericirii de ce nu ar fi suficient un penics normal de 15-17 cm lungime și o grosime de 4-4,5 cm să ajungă la bucuria sexuală. Concluzia mea este că niciun penix nu seamănă cu cel care a dizvirginato ,acel penix îi rămăne pe viată în cap că ar fi cel mai bun .

    La tinerețe își dorește o pulă lungă și groasă să se facă fata frumoasă iar după vârsta de 35-40 ani își dorește o pulă groasă și lungă femei săi ajungă ,de aici pleacă nehotărârea femeilor în ceea ce privește dimensiunea PULII , să nu uitați că faceți dragoste cu un bărbat nu cu un taur comunal și trebue ca vaginul să se muleze pe pulă în timpul futaiului ca să se simptă fericită și satisfăcută secretul fericirii partenerilor stă tot la femeie , numai acuzați bărbații de incompetență învățati să iubiți bărbații cu adevărat implicațivă în dragoste sentimentală și rezultatele vor apărea imediat ,comunicați cu partenerul tot timpul nul ignorați spunând că este treaba bărbatului ,este treaba la amândoi în timpul actului sexual .

    Sper că am lămurit o mică parte a lucrurilor pentru persoane care au iluzii ,nehotărâri și dubii ceea ce privește vaginul și pula in timpul imperecherii umane ,trebue să ai un echilibru psihic puternic și nu trebue să fi dus în eroare de anumite individe ,indivizi traumatizați și mutilati fizic și psihic . Studiul rămâne deschis tuturor doritorilor de plăceri carnale sexuale . Psihicul uman depinde de relațiile sexuale pe care le avem bune sau rele sau deloc .Cercetați și veți afla adevărul dorit .Mult suces .

  6. Nimic Nou

    Intrebarea mea este : rezultatele sunt permanente? Ma refer daca dupa o perioada de timp te opresti din a face exercitiile definitiv, rezultatele raman?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit