Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
bathmate marirea penisului

Cum funcționează marirea penisului?

Subiectele  despre „marirea penisului” ne aduce de multe ori cu gândul la email-urile de tip spam și reclamele de pe spatele revistelor pentru adulti. În spatele acestor reclame se afla puțin adevăr, cu ceva efort puteți avea control asupra dimensiunii penisului.

Citit în continuare pentru a afla totul despre marirea penisului. Chiar pot sa cresc dimensiunea penisului? Dacă da, ce metoda trebuie de crescere trebuie sa aplic? Cum pot să-mi cresc dimensiunea penisului începând de azi? Și mai multe!

Chestiuni esentiale despre marirea penisului:

  • Marirea penisului: da, dacă vrei sa crești dimensiunea penisului, este posibil. Precum toate modificarile corpului, cum ar fi bodybuildingul, este nevoie de timp și munca pentru a vedea rezultatele dorite.
  • Cele mai comune metode de marire: principalele metode prin care îți poți mari dimensiunea penisului sunt: 1. Exerciții și echipamente pentru penis, 2. Pastile, suplimente și lotiuni naturale ce au un efect vasoidal și un efect de marire al testosteronului, 3. Operația de marire a penisului.
  • Exercitiile pentru penis: exercitiile sunt cele mai recomandate din cauza lipsei de efecte secundare cu care vin pastilele, suplimentele și operatiile. De foarte multe ori metodele sunt combinate pentru un efect mult mai mare, cum ar fi luarea de suplimente odată cu exercitiile.
  • Marirea penisului și largirea acestuia: lungimea medie a penisului este de 12.3-15 cm, iar grosimea este de 12.7 cm (circumferinta).

Este marirea penisului posibila?

Un răspuns direct este DA- marirea penisului este foarte posibila și foarte reala. Asta nu înseamnă ca este ușor, automatic și fără risc. Oricum, este posibil.

În ciuda faptului ca nu sunt cercetări formale, sunt mii de bărbați ce au experimentat o mărime reala  a penisului. Precum bodybuilderii ce își cresc masa musculara și au rezultate permanente, de tot ce ai nevoie este :

  • timp
  • dedicatie
  • efort consistent

bathmate marirea penisului

Cum funcționează marirea penisului?

Marirea penisului funcționează pe același principiu ca și creșterea masei musculare pentru ale părți ale corpului. Când țesutul din corpus spongiosum și coprus cavernosa sunt supusi intinderii, apar micro-fisuri. Acest lucru faciliteaza o creștere a celulelor pentru repararea acelor tesuturi, același lucru se întâmpla și cu țesutul muschilor din alte locuri din corp.

Gândește-te la penis ca un zid de caramida. Dacă ar fi sa despărțiți sirul caramizilor și apoi sa umpleți spațiul cu caramizi noi, zidul va crește în mărime. Noile celule funcționează pe același principiu, umplu spațiul cauzat de micro-fisuri cu celule noi.

Sunt nenumărate exemple al abilitatii uimitoare al corpului de a se intinde și crește. De la obiceiuri native ce insereaza plăcute tot mai mari în buza, pana la inelele de la gât folosite de femeile din tribul  Paduang din Burma,  aceasta noua creștere de celule înseamnă o marire a penisului în lungime și grosime.

marirea penisului

Cum îmi măresc penisul? Metode diferite de marire

Când vine vorba de marirea penisului, ai multe opțiuni. Unele sunt mai eficiente decât altele, altele implica măsuri mai drastice. Ce metoda vrei sa folosești depinde de tine și cât de comfortabil te simți folosind metoda respectiva.

Exerciții de marire a penisului

Exercitiile pentru marirea penisului sunt o forma naturala de creștere a penisului și una dintre cele mai eficiente metode. Ele, împreuna cu echipamentele pentru exerciții, sunt cele mai recomandate metode de marire a penisului.

De  multe ori, alte metode sunt combinate cu rutina de exerciții, cum ar fi luarea de suplimente și exercitiile, pentru a maximiza rezultatele. Oricum, cea mai sigură și de încredere metoda de creștere permanenta o reporezinta exercitiile.

Cum funcționează exercitiile pentru marirea penisului?

Exercitiile pentru marirea penisului funcționează prin contractarea și intarirea muschilor (kegel), aplicarea contractiilor (intinderile) sau fortarea sangelui plin de nutrienti sa intre în penis (jelq), pentru a stimula creșterea. Partea cea mai buna? Exercitiile nu au nevoie de alt echipament special înafara de tine, timp și un loc potrivit pentru exercițiu (da, baia de la locul din munca iese din discuții)

Exerciții comune de marire al penisului.

Exercitiile vin în multe forme. Cele mai comune sunt:

Jelq: este un exercițiu de baza, ce folosește o mișcare asemenea mulsului pentru a forța sângele plin de nutrienti sa intre în penis, intinzand penisul și crescandu-i mărimea. Este un exercițiu simplu dar eficient, alcătuit din 4 pași. Penisul trebuie să se afle la 50-70% din erectie (erectiile mai puternice pot fi folosite de utilizatorii mai avansati). Acești 4 pași includ:

  • Formeaza o stransoare de tip OK, cu ajutorul degetului mare și al aratatorului, în jurul penisului.
  • Cu o presiune ușoară, mișca stransoarea pe toată lungimea penisului.
  • Oprește-te chiar înainte de gland.
  • Repeta.

Kegel: conceput original pentru femei, kegel este o forma foarte buna de intarire al muschiului pubococcygeus (PC). PC este muschiul scheletului ce suporta erectia și controlul orgasmului.

Aditional, kegel crește fluxul sangelui către penis, pentru marire. Aceastea pot fi făcute aproape oriunde.

Tot ce trebuie sa faceți este sa:

  • localizati mușchii planseului pelvic
  • contractati mușchii
  • țineți contractia
  • eliberați și repetați.

Compresia: aceste exerciții folosesc compresia pentru a stresa țesutul penisului, incurajand creșterea de celule noi. Exercitiile de compresie sunt folosite în special pentru marirea grosimii.

Compresorul este unul dintre avantajele principale ale exercitiilor de compresie și este o modalitate excelentă de a crește în grosime. Pentru acest exercițiu aveți nevoie de ambele mâini. Aici găsiți toți pasii pentru a face acest exercițiu:

  • cu o mana faceți o stransoare de tip OK la baza penisului
  • cu cealaltă mana faceți o stransoare de tip ok imediat sub gland. Nu aplicați presiune directa asupra glandului
  • incetu apropiați mâinile una către cealaltă, compresati corpul penisului
  • în timp ce corpul penisului este compresat, indoiti-l înainte și înapoi, pentru a pune tensiune asupra zonelor pentru a mari creșterea.

Intinderile: pentru a intinde penisul trebuie sa stresati țesutul pentru a crea micro-fisuri. Exercitiile de intindere sunt folosite în special pentru a crește lungimea penisului.

În orice caz, nu vreți sa intindeti atât de tare încât sa cauzati durere. Dar cresteti intensitatea graduat pe perioada regimului de exercițiu. Intinderea poate fi făcută în directii multiple:

  • spre exteriorul corpului – aceasta intindere este perfectă pentru creșterea generala
  • spre stânga sau spre dreapta – intinderea spre stânga sau spre dreapta este folositoare atunci când doriți sa corectați curbura penisului
  • în sus sau în jos – intinderea în sus sau în jos creaza tensiuni în partea de sus sau de jos al corpului penisului
  • sau o combinatie a celor de mai sus – combinarea directiilor de intindere maximizeaza suprafața de intindere

Dispozitive de marire al penisului: tehnologia exista pentru a ne face viața mai suoara iar marirea penisului nu face excepție. Dispozitivele mecanice pot fi folosite în tandem cu exerctiile.

Cum funcționează dispozitivele?

În loc sa aplicați forțele manual pentru a promova creșterea menisului, dispozitivele pentru marirea penisului  pot face asta pentru dumneavoastră. Avantajul folosirii acestor aparate este posibilitatea creșterii nivelului de intensitate atunci când aplicați presiunea. Similar cu modul în care folosiți aparatele de la sala de forța pentru a crește forța, așa functioneaza și pompele pentru marirea penisului, extensoarele și greutatile pentru penis.

Dispozitive comune de marire al penisului: aceste dispozitive cad în trei categorii:

  • extensoarele – intind penisul în mod mecanic
  • greutati – folosesc gravitatia pentru a facilita intinderea
  • pompele – folosesc puterea vidului pentru expandarea tesutului și a forța sângele sa intre în penisului

Extensoarele pentru penis: sunt dispozitive simple de tractiune. Chiar dacă vin într-o gama variata de forme, principiul de funcționare este același. Extensoarele aplica presiune asupra penisului, creand micro-fisuri în celule, micro-fisurile sunt reparate cu ajutorul celulelor noi, în acest fel penisul devine mai lung. Gândește-te la analogia cu zidul. Nu lasa ca aspectul lor sa te sperie – cele mai bune dispozitive sunt comfortabile și pot fi purtate sub haine în timpul zilei.

Extensoarele populare includ:
  • Phallosan
  • The PeniMaster
    The EuroExtender
  • X4 Labs

Greutatile și atarnatoarele pentru penis: sunt dispozitive de tractiune. Dispozitivul în sine creaza tractiune prin marirea dispozitivului. Marirea penisului este data de același proces ca și extensoarele. Atarna de un copac suficient de mult, și…faceti calculul.

Cele mai populare atarnatoare și greutati sunt:
  • The LG Hanger
  • PE Weights

Pompele pentru marirea penisului: folosesc vidul pentru a mari penisul. Asemenea extensoarelor, sunt o mulțime de forme de pompe pe piața. Oricum, toate includ aceeași forma de cilindru în care este introdus penisul, și o metoda de a crea vid în tub.

Acest lucru forteaza sângele sa intre în penis umflandu-l. Pompele pot fi folosite și cu inelele pentru penis, pentru bărbații cu disfunctii erectile. O pompa populara, Bathmate, poate fi folosit și în dus și uscat. Printre cele mai populare pompe se găsesc:

  • Bathemate
  • Penomet
  • CTC DP- 4000
  • Passion Pump

 

2 comments

  1. Salut! Se pot combina antrenamentele între ele? Adică o zi sa fac jelqing următoarea kegel
    Și la antrenamentul jelqing capul trebuie sa fie învelit in piele sau gol?
    Mulțumesc !

    1. Salut, Luca! Se pot combina intre ele, insa nu te intinde la prea multe exercitii. Totusi, eu mi-as alege cate 2 pe care le-as face pe anumite perioade de timp, apoi schimba iar.

      Vorbesc de perioade mari de timp, deoarece aceste exercitii aduc multe beneficii (si in ceea ce priveste erectia) si indata ce o sa le observi, nu cred ca o sa vrei sa te opresti.

      La JELQ nu exista o regula in ceea ce priveste preputul. Trebuie doar sa te simti confortabil a.i sa poti executa exercitiul corect si eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit