Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET

Cum sa intarzii ejacularea cand ai un penis mic? Sfaturi UTILE si IMPORTANTE

Barbatii si sexul! Este o nevoie foarte importanta a barbatilor sa aiba parte de partide bune de sex in viata lor.

Majoritatea barbatilor considera ca ejacularea intarziata este un semn al puterii si al dominarii sexuale. Ei bine, de ce nu?

Cu totii ne dorim sa ne stimulam placerea, pe masura ce acest lucru este o dovada a afectiunii purtate pentru persoana de langa noi.

Deseori, multi barbati isi doresc sa poata oferi orgasme foarte puternice, dar deseori nu rezista prea mult timp dupa ce si-au penetrat partenerele. Ei nu stiu faptul ca isi pot amana momentele de ejaculare.

Ei bine, exista mai multe tehnici de care nu esti constient. Hai sa aruncam o privire asupra unora dintre tehnicile care te poate ajuta sa rezisti pentru mai mult timp in dormitor.

Intarzierea ejacularii atunci cand ai un penis mic

Este posibil sa amani momentul in care o sa ejaculezi? un studiu care a cuprins 600 de cupluiri a aflat care este timpul mediu pana la ejaculare si mai anumte 6 minute de la inceperea actului sexual.

disfunctie-erectila-in-cuplu

Acest timp poate sa fie si mai scurt pentru oamenii care sufera din cauza problemelor de ejaculare. Studiile efectuate la acest capitol indica ejacularea prematura ca fiind ejacularea care apare in primul minut de la inceperea raportului sexual. Totusi, in cele din urma, este decizia ta daca esti fericit in legatura cu perioada de timp de care ai nevoie pentru a ajunge la ejaculare. Daca ejacularea prematura reprezinta o sursa de stres pentru tine, atunci ar trebui sa stii ca aceasta problema poate sa fie rezolvata.

Tipurile de ejaculare prematura sunt primar si secundar.

Ejacularea prematura primara reprezinta situatia in care te-ai nascut cu aceasta afectiune, iar ejacularea prematura secundara, pe de alta parte, reprezinta o ejaculare prematura obtinuta, pe care ai dezvotlat-o de-a lungul timpului.

Cauzele pentru problemele de ejaculare prematura primara sunt, in mod obisnuit, de natura psihologica, cum ar fi de exemplu o experienta sexuala traumatizanta din copilarie. Problemele de ejaculare prematura secundarapoate sa fie provocata atat de factorii psihologici, dar si factorii fizici.

Printre cauzele fizice, se numara si consumul de alcool, utilizarea unor anumite medicamente si prostatita, adica inflamarea prostatei tale.

Cum poti sa intarzii ejacularea

Problemele de ejaculare prematura apar atunci cand ejaculezi mai repede decat ti-ai fi dorit. Este o problema destul de des intalnita in cupluri.

Unii medici prefera, de asemenea, sa foloseasca termenul de “ejaculare rapida”.

Pot problemele tale cu ejacularea prematura sa fie tinute sub control? Daca ejacularea ta prematura este provocata de diferite cauze fizice, atunci te poate ajuta tratarea cauzei care sta la baza problemelor tale.

Poate sa fie mult mai dificil sa rezolvi problemele de ejaculare prematura care sunt provocate de cauze psihologice. Totusi, multi barbati continua tratamentul pana cand se rezolva de la sine.

De asemenea, sunt si unele tehnici de auto ajutorare ( asa cum am mai mentionat in articol), pe care poti sa le incerci inainte de acere ajutor de la medicul tau.

Printre acestea, se numara si: masturbarea inainte de a face sex, folosirea unpr prezervative mai groase, respiratia profunda, sa stea partenera deasupra si chiar si faptul de a te gandi la alte lucruri.

Daca te afli intr-o relatie stabila pe termen lung, o sa ai de beneficiat, de asemenea, si de la terapiile pentru cupluri.

O sa fii incurajat sa vorbesti despre problemele care iti afecteaza relatia si, de asemenea, o sa ti se ofere diverse sfaturi pentru a trata problemele mai obisnuite.

O sa inveti, de asemenea, si niste tehnici care sa te ajute sa scapi de obiceiurile proaste care duc la aparitia ejacularii premature. Criteriul de diagnosticare a ejacularii premature include si faptul ca mereu ejaculezi in primul minut sau ca nu poti sa amani ejacularea.

Pentru multi barbati, timpul este cuprins intre 5 si 7 minute.

Problemele de ejaculare prematura afecteaza foarte ult barbati din jurul lumii. Deseori, poate sa duca la aparitia sentimentelor de stres si de frustrare.

Unii oameni chiar ajunga sa evite partidele de sex si momentele intime datorita problemelor pe care le au cu ejacularea prematura.

Cum poti sa tratezi ejacularea prematura

Problemele de ejaculare prematura pot sa fie tratate prin consiliere si prin tehnici sexuale pentru a te ajuta sa iti intarzii momentul de ejaculare.

Mai poti, de asemenea, sa folosesti si medicamente. Prin adresarea in mod direct a problemelor care stau la baza, atat tu, cat si partenera ta va veti putea bucura de partide mai intense de sex. Medicii recomanda in mod obisnuit consilierea sau terapia ca tratament a problemelor de ejaculare prematura. Printre acestea, se pot numara si psihoterapia, dar si metode de a vorbi ma eficient cu partenera ta despre problemele de natura sexuala.

O alta strategie foarte buna este sa vorbesti in mod direct cu partenera ta. Poti, de asemenea, sa te pregatesti cu ajutorul masturbarii, astfel incat sa iti pregatesti corpul sa intarzie momentul ejacularii.

Ar trebui, de asemenea, sa ajungi pana in momentul in care aproape ca ejaculezi, apoi sa te gandesti pentru cateva secunde la cu totul alt subiect.

Acest lucru te ajuta sa iti pregatesti corpul si, de asemenea, sa iti controlezi raspun sul sexual atunci cand esti cu partenera ta.

Si alte optiuni de tratament pot sa fie folosite pentru a trata problemele de ejaculare prematura, printre care se numara si medicamentele care sunt folosite in mod obisnuit in tratarea ejacularii.

Printre alte alternative, se numara si folosirea unor creme de amortire, cum ar fi de exemplu lidocaina sau prilocaina. Poti sa le aplici direct pe organele tale genitale pentru a iti controla problemele de ejaculare prematura. Aceste terapii ar trebui sa fie folosite impreuna in diferite combinatii pentru a trata problemele de ejaculare prematura. In schimb, ar trebui sa iti rezolvi atat problemele cu stima de sine, cat si cele din viata ta sexuala.

Opreste ejacularea instant

Prin urmare, cum poti sa previi aparitia problemelor de ejaculare prematura?

Cea mai buna metoda la care pot sa ma gandesc este metoda strangerii, dupa care te gandesti la cu totul altceva. Incearca sa te gandesti la un lucru care sa iti distraga atentia de la ceea ce faci. Asculta unele sunete enervante, cum ar fi de exemplu cele din trafic.

Poti, de asemenea, sa inspiri adanc cu cateva secunde inainte de ejaculare. Acest lucru poate chiar sa iti intarzie momentul orgasmului, pe masura ce iti reduce stimularea si excitarea.

Mai poti, de asemenea, sa ai un preludiu mai lung, pe masura ce ajuta la cresterea gradului de satisfactie al partenerei tale. Un preludiu bun iti va imbunatati relatia pe termen lung, pe masura ce va determina scaderea nivelului de lipsa de satisfactie. Prin aceste metode, o sa reduci nivelele de frustrare si anxietatea ce are legatura cu problemele tale de performanta.

Trebuie sa tii cont de faptul ca, cu cat o sa fii mai stresat in timpul partidelor de sex, cu atat ai sanse mai mari de a suferi de probleme de ejaculare prematura.

Uneori, comunicarea poate sa ajute foarte mult la depasirea oricaror probleme si discrepante dintre tine si partenera ta.

Sfaturi pentru a mentine ejacularea prematura sub control

Pot sa treaca chiar si cateva luni pana cand sa poti depasi total problemele de ejaculare prematura prin metodele prezentate de noi. Majoritatea barbatilor cu cazuri mai extreme le folosesc in mod regulat.

In mediue, intre 50 si 90% dintre barbatii care aplica aceste tehnici sexuale resuesc, in cele din urma, sa isi depaseasca problemele de natura sexuala.

Totusi, exista riscul de reaparitie a acestor probleme daca apar anumite schimbari in viata ta. Printre acestea, se pot numara si: o partenera noua, o stare de stres sau senzatia de anxietate.

In general, cu cat inveti mai repede aceste tehnici, cu atat o sa fie mai buna viata a sexuala.

Barbatii care sunt forte sensibili si care sufera de probleme de anxietate ar putea sa aiba probleme prin folosirea metodelor de comportament. Motivul pentru care se intampla acest lucru este ca, in cazul lor, cauzele sunt mai profunde.

Cea mai buna solutie este sa iti recapeti in cele din urma controlul asupra ejacularii.

In acelasi timp, ar trebui sa incerci sa tratezi in mod serios cauzele care stau la baza problemelor tale de ejaculare prematura, nu doar sa cauti metode de a trata simptomele.

Cum poti sa opresti ejacularea rapida?

Incearca sa te gandesti si asupra unor alte placeri corporale, pe masura ce acest lucru poate sa determine reducerea nivelelor tale de anxietate. Te poate ajuta sa ai mai mult control asupra problemelor tale de ejaculare prematura.

In majoritatea cazurilor, este cel mai bine sa incepi cu cativa pasi mici.

Acest lucru include si masturbarea cu cateva ore inainte de partida de sex, pe masura ce reduce putin senzatia de excitare si intarzie momentul ejacularii in momentul partidei de sex.

Medicii iti mai recomanda, de asemenea, sa pui mult accent si pe preludiu si acest lucru va scadea presiunea care va fi pusa asupra performantelor tale de natura sexuala.

Practicarea unor metode de relaxare te va ajuta, de asemenea, sa intarzii momentul in care vei ejacula. De exemplu, ar trebui sa inveti cum sa observi si sa iti controlezi senzatiile din corp care te fac mereu sa ejaculezi cam repede. Ca intotdeauna, este foarte important sa vorbesti cu partenera ta despre cum poti sa incetinesti orice stimul pe care il primesti.

Tehnica de strangere

Aceasta tehnica implica controlarea ejacularii tale prin strangerea penisului tau. Trebuie sa o faci in locul dintre capul penisului tau si corpul acestuia pentru 40 de secunde, inainte de a ejacula.

Acest lucru te poate ajuta sa iti controlezi momentul ejacularii, desi este posibil sa vezi unele schimbari aparute in calitatea erectiei. Trebuie sa strangi cel putin pana cand simti ca ar trebui sa fii din nou stimulat.

Apoi poti sa aplici aceasta metoda de 5 ori sau de cate ori iti doresti pana cand alegi sa ejaculezi.

Aceasta metoda poate sa fie folosita si mai eficient dupa ce o practici timp de cateva luni, desi acest lucru va necesita foarte multa rabdare din partea ta.

Scopul din spatele acestei metode este ca tu sa poti sa recunosti “punctul de referinta”, astfel incat sa iti poti controla mai bine momentul de ejaculare.

Aceasta tehnica poate sa fie mai dificil de aplicat, din moment ce intrerupe actul sexual.

Desi este foarte utila, aceasta tehnica necesita intreruperea actului sexual, este dificil de realizat si necesita o partenera care sa fie foarte cooperanta.

Medicul tau ti-ar putea cere sa folosesti aceasta metoda atunci cand te masturbezi.

Poti incepe excitarea sexuala in mod obisnuit, inclusiv ingrijirea penisului tau, pana cand simti ca o sa ajungi in momentul ejacularii. Sa aplici aceasta metoda de mai multe ori pana cand sa o incerci efectiv intr-o partida de sex.

In timpul actului sexual, iti poti ruga partenera sa iti preseze glandul neisului sau putin mai jos si sa mentina strangerea timp de cateva secunde, pana cand simti ca nu iti mai vine sa ejaculezi.

Aici sunt unele sfaturi in privinta tehnicii de strangere:

  • Lasa-ti partenera sa stranga in timpul preludiului.
  • Trebuie sa stranga timp de 15 secunde inainte de a ejacula
  • Fa actul initial, dupa care ii ghidezi mana in zona respectiva
  • Las-o sa stranga pentru 15 pana la 25 de secunde
  • Dupa eliberarea strangerii, trebuie sa astepti 30 de secunde

Dupa practicarea acestei metode pentru o perioada de timp, o sa observi ca ejacularea intarziata poate sa fie un obicei si poti sa ajungi sa nu mai ai nevoie de stragere.

Metoda incepere- oprire

Tehnica de incepere si oprire este o metoda destul de populara de amanare a momentului in care vei ejacula.aceasta metoda necesita sa ai o erectie, dupa care sa te opresti chiar inainte de a ejacula.

Poti opri stimulare pentru aproximativ o jumatate de minut sau ceva asemanator, dupa care poti sa incepi din momentul in care simti ca ai recapatat controlul.

Poti repeta acest proces si de 5 ori, oprindu-te si odihnindu-te de fiecare data cand simti ca urmeaza sa ai un orgasm. Totusi, cateva cupluri si partenere se plang de dificultatea acestei metode. Poti sa te decizi sa incluzi aceasta tehnica in mod regulat in cadrul partidelor tale de sex si sa preiei controlul asupra momentelor in care te opresti, pentru a te putea concentra si pe alte placeri de natura sexuala in afara de penisul tau.

Poti sa pui o pauza prin simpla oprire a miscarii, a scoaterii penisului sau chiar prin presarea bazei penisului tau. Desigur, poti si tu insuti sa faci acest lucru sau iti poti intreba partenera sa iti dea o mana de ajutor pentru a iti scadea erectia putin.

Dupa cateva secunde pentru timpul de recuperare, poti reveni in cadrul actului sexual.

Intr-un fel, este cel mai bine sa aplici aceste tehnici in timpul masturbarii, astfel incat sa afli care e punctul tau de referinta. Cu timpul, aceast ametoda te poate ajuta sa te concentrezi mai bine si sa iti recapeti controlul asupra momentului in care vei ejacula.

Cu toate acestea, aceasta metoda poate sa provoace o stare de anxietate in cazul unor barbati si, prin urmare, trebuie sa limitezi aplicarea acestei tehnici la masturbare pana cand te obisnuiesti cu ea.

Aici ai un ghid rapid

  • Incepe sa faci sex
  • Continua pana cand simti ca se apropie momentul ejacularii
  • Ia o pauza scurta prin schimbarea pozitiei
  • Concentreaza-te pe partenera ta in timpul pauzei, in timp ce respiri adanc
  • Atunci cand observi ca nivelul de excitare a scazut, continua sa faci sex.

Poti sa repeti acest proces de cate ori iti doresti.

Exercitiile Kegel pentru pelvis

Trebuie sa practici incordarea si apoi relaxarea muschilor tai din zona pelvisului. Aesti muschi sunt cei pe care ii folosesti atunci cand te opresti in mijlocul urinarii sau atunci cand iti retii gazele intestinale.

Poti sa faci exercitii pentru pelvis oricand si oriunde ai fi. Din momentul in care ai capatat un oarecare control asupra muschilor tai pelvici, ar trebui sa poti contracta aceiasi muschi si inainte de a ajunge la ejaculare.

Exercitiile pelvice te pot ajuta sa previi momentul in care ajungi la orgasm, astfel incat sa poti continua sa faci sex atat timp cat iti doresti. Muschii pelvici iti sustin si iti controleaza penisul. Mai pe scurt, poti elimina posibilitatea de a ejacula prematur.

Pentru majoritatea barbatilor, acesti muschi din zona pelvisului se slabesc pe masura ce inainteaza in varsta, ceea ce duce la aparitia ejacularii premature. Exista unele studii care au aratat ca exercitiile pelvice pot sa fie la fel de eficiente ca si medicamentele pentru tratarea problemelor de ejaculare prematura.

Aceste exercitii functioneaza prin intarirea muschilor pubococcigieni. Acest lucru chiar te ajuta sa iti controlezi ejacularea, conform celor spuse de medici.

Poti chiar sa faci aceste exercitii din orice pozitie, desi este cel mai usor sa faci acest lucru stand intins pe jos.

Asandra iti recomanda sa faci cate 4 setur ide 8 repetari in fiecare zi. Aceste exercitii necesita sa fie efectuate in fiecare zi pentru a iti putea oferi cele mai bune rezultate, ca si in cazul mersului la sala de forta.

Unele sfaturi in privinta exercitiilor pelvice:
  • Stai intins pe jos cu fata in sus
  • Incordeaza-ti muschii pelvici
  • Contracta-ti muschii pentru 3 secunde
  • Relaxeaza-te pentru alte 3 secunde
  • Fa acest lucru de 6 pana la 8 ori la rand

Pe masura ce simti ca muschii tai din zona pelvisului devin mai puternici, poti sa faci aceste exercitii in timp ce stai in picioare, in timp ce stai jos sau chiar in timpul mersului.

Trebuie sa te concentrezi asupra incordarii doar a muschilor tai pelvici. Sa nu iti incordezi muschii abdominali, fesele, coapsele, picioarele sau orice alti muschi. Trebuie sa te concentrezi doar asupra muschilor tai pelvici.

De asemenea, sa nu iti tii respiratia, ci dimpotriva, sa respiri liber si normal in timp ce efectuezi aceste exercitii. Trebuie sa repeti aceste exercitii de 3 sau 4 ori pe zi. Incearca sa repeti numarul de seturi si de exercitii pe masura ce avansezi.

Poti sa porti prezervative speciale

O alta sugestie de a intarzia ejacularea este sa folosesti prezervative pentru a reduce senzatiile resimtite la nivelul penisului in timpul partidei de sex.

Poti sa folosesti tipuri unice de prezervative sau prezervative de amortire. Acest lucru ar trebui sa adauge intre 10 si 15 minute in durata de timp a partidei tale de sex.

Aceasta metoda poate, de asemenea, sa te protejeze de sarcinile nedorite si de bolile cu transmitere sexuala. Iti poate reduce placerea sexuala, dar se merita daca nu mai vrei sa suferi de ejaculare prematura.

Produse cum ar fi de exemplu Rough Ryder, Durex Performex si Trojan Extended o sa faca ceea ce e nevoie. Aceste prezervative sunt facut dintr-un ltex mai gros si o crema anestezica este folosita ca lubrifiant. Folosirea unui p[rezervativ in timpul actului sexual poate sa reduca hiper sensibilitatea si senzatiile, care sunt responsabile de problemele tale de ejaculare prematura.

Acest lucru poate ca suna prea simplu pentru majoritatea barbatilor, dar totusi functioneaza foarte eficient.

Specialistii din domeniu spun ca prezervativele pot sa reduca stimularea pentru majoritatea barbatilor si ii ajuta prelungeasca timpul pana la ejaculare.

Unele dintre prezervative sunt acoperite pe interior cu un gel cu proprietati analgezice. Acest gel ii poate ajuta pe barbati sa isi amane momentul ejacularii, dar fara a isi afecta partenera in mod neplacut.

Unii oameni se plang ca partidele de sex nu mai sunt la fel de placute atunci cand folosesc un prezervativ. Dar, atunci cand suferi de probleme cu ejacularea prematura, ar trebui sa profiti de orice lucru care iti ofera un avantaj. Prin reducerea sensibilitatii crescute si a intensitatii senzatiilor, aceste prezervative te pot ajuta cu adevarat sa rezisti mai mult timp in timpul partidelor de sex.

Daca prezervativele normale nu te ajuta prea mult, poti sa incerci prezervative speciale de “controlare a ejacularii”, care sunt disponibile atat in magazine, cat si in mediul oline.

Aceste prezervative speciale contin unele substante anestezice, cum ar fi de exemplu benzocaina sau lidocaina. Aceste prezervative sunt, de asemenea, create dintr-un latex mai gros, care are rolul de a te ajuta sa iti controlezi mai bine ejacularea.

Printre brandurile de “prezervative de controlare a ejacularii”, se numara si Trojan Extended, Surex Performax Intense si Lifestyles Everlasting Intense.

Multe prezervative de la Trojan si de la Durex contin chiar si benzocaina, o substanta de anestezie, care iti scade sensibilitatea de la nivelul penisului.

Daca folosesti astfel de prezervative, ar trebui sa fii atent la orice moment de scadere a placerii. In timp ce prezervativul contine pe interior o substant de reducere a sensibilitatii, prezervativele de controlare a ejacularii reusesc uneori sa scada si sensibilitatea femeii.

Prezervativele mai groase au un perete impenetrabil care iti limiteaza sensibilitatea penisului.

Cu totii stim despre masurile de siguranta din timpul sexului si motivele pentru care ar trebui sa purtam un prezervativ. Cu toate acestea, un lucru de care majoritatea barbatilor nu isi dau seama este faptul ca acestea pot sa reduca senzatiile din timpul actului sexual.

Acest lucru inseamna ca ai nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la orgasm si ajungi sa rezisti mai mult timp decat in mod obisnuit.

Trebuie sa eviti sa folosesti prezervative care au fost create pentru a iti mari nivelul de stimulare.

Masturbarea poate ajuta dar atentie, provoaca dependenta. Nu vrei sa fii un dependent de laba!

Probabil ca ai incercat acest truc in timpul liceului, dar ar trebui sa stii ca acesta chiar functioneaza cu adevarat. Totusi, este necesar sa recunosti ca, cu cat inaintezi in varsta, cu atat e mai problematica perioada de revenire de dupa orgasm.

Acest lucru sugereaza faptul ca vei avea nevoie de mai mult timp intre performantele sexuale pe care le aveai atunci cand erai mai tanar. Pentru a determina cat timp ai nevoie pentru a te recupera, atunci oti sa explorezi de unul singur pentru o anumita perioada de timp. Masturbarea cu cateva ore inainte de a incepe actul sexual ar trebui sa te ajute sa rezisti mai mult timp in cadrul partidei de sex.

Atunci cand ejaculezi in timpul masturbarii, sensibilitatea penisului tinde sa scada. Prin urmare, vei avea nevoie de mai mult timp pana cand sa ajungi la orgasm si sa ejaculezi din nou.

Singurul dezavantaj pentru unii barbati in aceasta situatie este faptul ca masturbarea cu cateva ore inainte de a incepe actul sexual le poate reduce dorinta si apetitul sexual si chiar pot sa duca la aparitia unor probleme cu obtinerea unei erectii ferme.

Sa te masturbezi cu cel putin 3 ore inainte de a face sex. Daca trece prea putin timp pana la partida de sex, acest lucru iti poate afecta calitatea erectiei.

Este adevarat ca masturbarea poate sa fie un lucru bun sau unul rau, dar nu conteaza chiar atat de mult, din timp ce iti doresti doar sa eliberezi din tensiunea sexuala.

Totusi, trebuie sa practici masturbarea controlata. Daca nu ai mai facut sex de ceva timp, o sa termini mai repede.

Prin urmare, trebuie sa petreci ceva timp in control. Trebuie sa controlezi momentul in care vei ajunge sa ejaculezi. Trebuie sa te concentrezi pe reducerea vitezei si sa ajungi intr-un ritm rezonabil. Incearca sa alternezi intre repede si incet.

Trebuie sa incerci sa iti iei mintea de la pornografie si de la alte lucruri. Respira adanc si asteapta ca senzatiile corpului sa se reduca si apoi incep din nou, incet.

Scopul masturbarii controlate este sa te obisnuiesti sa ajungi in “punctul fara de intoarcere” si sa eviti sa ajungi prea repede acolo.

Este cel mai bine sa iti asumi acest risc in timpul masturbarii si sa stii ce functioneaza cel mai bine atunci cand faci sex.

Medicamentele topice de anestezie

Folosirea unor tratamente farmacologice pentru tratarea problemelor de ejaculare prematura implica folosirea unor sprayuri care pot sa reduca sensibilitatea penisului, ceea ce te va face sa rezisti mai mult timp atunci cand esti in dormitor.

Un lucru foarte bun in privinta acestora este faptul ca sunt diferite fata de mare parte a varietatilor de creme de reducere a senibilitatii, pe masura ce este nevoie doar de o anumita doza si ca se va absorbi foarte repede in pielea ta.

https://marirea-penisului.net/creme-si-geluri/titanium-gel-pret-forum-pareri-marirea-penisului/

Prin urmare, nu iti va afecta partenera.

Poti sa le aplici pe penisi nainte de a incepe actul sexual si acestea o sa determine scaderea senzatiilor, ceea ce te va ajuta sa iti controlezi mai bine momentul in care vei ejacula. Unii barbati au declarat din cand in cand scaderea pe termen scurt a sensibilitatii si scaderea senzatiei de placere.

Cremele si sprayurile de reducere a sensibilitatii includ un agent de amortire, cum ar fi de exemplu benzocaina, lidocaina si chiar prilocaina. Acestea sunt uneori aplicate pentru a trata problemele de ejaculare prematura.

O crema de piele cu lidocaina si prilocaina este disponibila cu ajutorul unei retete de la medic. Sprayurile cu lidocaina pentru ejacularea prematura sunt disponibile si fara reteta. Desi cremele topice cu substante anestezice sunt foarte eficiente si foarte bine tolerate, acestea pot sa aiba unele efecte cu potential advers.

De exemplu, unii oameni s-au plans de o pierdere temporara a sensibilitatii si scaderea placerii sexuale. Deseori si fetele simt o scadere a placerii sexuale.

Aceste creme de reducere a sensiblitatii pot sa fie folosite inainte de a incepe actul sexual, astfel incat sa iti prelungeasca perioada de timp in care rezisti pana la ejaculare. Singurul dezavantaj al acestor creme este faptul ca iti reduc sensiblitatea, pot sa reduca senzatiile pe care le simti la nivelul penisului si sexul devine astfel mai putin placut.

In plus, acest efect de scadere a sensibilitatii poate sa fie transmis chiar si partenerei in timpul penetrarii, ceea ce inseamna ca si ea va avea nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la orgasm.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este important sa aplici aceste creme de reducere a sensibilitatii inainte de a incepe actul sexual si sa te stergi cu un servetel. Timpul este esential aici. De ce sa te stergi? daca nu faci acest lucru, crema se poate transmite si la partenera ta si sa ii afecteze nivelul de placere.

Medicamentele orale

Poti sa vorbesti cu medicul tau despre folosirea si altor medicamente pentru intarzierea ejacularii. Aceste medicamente nu au fost autorizate de catre specialistii FDA (“Food and Drug Administration”) pentru utilizarea in cadrul tratamentelor pentru ejacularea prematura, dar sunt cunoscute ca fiind capabile sa trateze astfel de probleme. Medicul tau iti poate prescrie sa le iei la nevoie sau in fiecare zi.

Multe medicamente pot sa intarzie aparitia orgasmului. Desi nici unul dintre aceste medicamente nu au fost aprobate in mod oficial de catre FDA pentru a trata problemele de ejaculare prematura, unele pot sa fie folosite in acest scop, printre care se numara si medicamentele de anestezie, medicamentele anti depresive si inhibitorii de 5- fosfodiesteraza.

https://marirea-penisului.net/creme-si-geluri/macho-man-spray/

Aceste medicamente pot sa fie prescrise fie pentru folosirea la nevoie sau pentru folosirea in fiecare zi si pot sa fie folosite singure sau in combinatie cu alte medicamente sau terapii.

Iti poti intreba medicul privind utilizarea medicamentelor anti depresive SSRI, care intarzie momentul de ejaculare prin cresterea nivelelor de serotonina din corpul tau. Serotonina este o substanta chimia din creier care iti poate controla excitarea sexuala.

Inhibitorii selectivi de reabsorbtie a serotoninei (SSRI) pot sa fie utilizati atunci cand tehnicile de auto ajutor pe care le-am mentionat mai sus nu functioneaza. Aceste medicamente sunt folosite in principal pentru a trata depresia si intarzierea ejacularii se numara printre efectele lor secundare.

Dapoxetina este un astfel de medicament care poate fi utilizat impotriva problemelor de ejaculare prematura si poate sa fie folosit “la nevoie”.

Printre alte medicamente SSRI folosite in acest scop, se numara si paroxetina, sertralina si fluoxetina.

In mod obisnuit, o sa iei aceste medicamente timp de una sau 2 saptamani inainte de a te opri. Un efect nedorit al utilizarii anumitor medicamente anti depresive este intarzierea ejacularii.

Aceste medicamente necesita intre 5 si 10 zile pentru a incepe sa functioneze, dar ar putea sa fie nevoie de 2 sau 3 zile de tratament pentru a le observa efectele complete. Daca medicamentele SSRI nu te pot ajuta sa iti controlezi problemle de ejaculare prematura, atunci medicul tau iti poate prescrie unele medicamente anti depresive triciclice.

Printre efectele secundare neplacute ale medicamentelor anti depresive, se numara senzatia de greata, transpiratia, o stare de somnolenta si scaderea apetitului sexual.

Psihoterapia de consiliere

Din moment ce problemele de ejaculare prematura pot pot sa aiba cauze psihologice, consultarea unui terapeut de sex poate sa fie o abordare foarte buna.

Consilierea implica comunicarea cu un profesionist in sanatatea mentala despre relatiile tale, despre trecutul tau si despre experientele pe care le ai. Sesiunile de terapie te pot ajuta sa scapi de anxietatea de performanta, pe masura ce descoperi metode mai eficiente de a face fata stresului.

Atunci cand sufri de probleme cu ejacularea prematura, ai putea crede ca incepi sa iti pierzi intimitatea pe care o avea la un moment dat cu partenera ta. Ai putea sa te simti furios, confuz si nelinistit si poti sa ajungi chiar sa te departezi de partenera ta de viata. Partenera ta, de asemenea, poate sa se simta afecta de aceasta schimbare produsa in intimitate. Problemele de ejaculare prematura pot sa faca femeile sa se simta mai putin conectate sau chiar ranite. Comunicarea dintre voi in privinta acesto probleme este un aspect absolut esential, iar consilierea sau terapia de cuplu poate sa fie chiar foarte utila.

Unii psihologi iau in considerare ideea ca, daca in cadrul primelor tale experiente sexuale te temeai sa nu fii prins, atunci poate ca te-ai obisnuit sa ejaculezi foarte repede.

Daca amandoi aveti probleme in relatie, acest lucru poate sa fie un factor care contribuie foarte mult la problemele tale de ejaculare prematura.

Acest lucru se poate intampla chiar daca problema este noua si nu ti s-a mai intamplat si in alte relatii anterioare. In acest caz, consilierea de cuplu te poate ajuta foarte mult.

De asemenea, dupa cum declara expertii de la Mayo Clinic, comunicarea cu expertii in domeniu despre problemele tale din trecut poate sa fie de foarte mare ajutor. Este posibil ca un singur act gresit din trecutul tau sa fie vinovat de problemele actuale de ejaculare prematura.

Pozitiile de sex

Uneori, trebuie sa schimbi pozitia in care faceti sex. Daca tu stai deasupra, ia in considerare ideea de a sta dedesubt sau o alta pozitie in care partenera ta se poate indeparta rapid daca urmeaza sa ejaculezi.

Daca vrei sa rezisti cat mai mult in timpul partidei de sex, renunta la pozitia misionarului si permite-i partenerei sa stea deasupra. Aceasta pozitie iti permite sa fii mai relaxat si sa iti controlezi mai bine entuziasmul.

Esti constient c unele pozitii sexuale pot sa puna foarte mare presiune asupra capului penisului tau? Acesta este cel mai sensibil punct al penisului tau.

Aici este prezentat ceea ce poti sa faci. Poti testa de exemplu pozitiile “pasive”, in care stai sub partenera ta sau alaturi de ea.

Trebuie sa eviti pozitiile mai “active”.

Dieta si alimentatia

Dieta alimentara pentru cei care au probleme cu ejacularea prematura ar trebui sa fie alcatuita din vitamine si din substante minerale care se gasesc in oua, un fructele de padure, in cereale si in nuci.

Ouale contin mai multe vitamine si substante minerale, cum ar fi de exemplu seleniu, calciu, zinc si fier. Ouale mai pot, de asemenea, sa ii ofere corpului tau si colesterol bun, care este necesar pentru a avea niste nivele optime de hormoni sexuali in corp.

Cerealele contin acid folic, care are capacitatea de a stimula fluxul de sange si de a preveni blocarea arterelor. Atunci cand ai un flux bun de sange inspre penis, este mai usor sa obtii si sa mentii o erectie.

Zmeura poate, de asemenea, sa stimuleze circulatia sangelui inspre organele tale genitale. Totusi, aceste fructe trebuie consumate in cantitati moderate, pentru ca pot provoca diaree atunci cand sunt consumate in cantitati mai mari.

Pentru a vindeca ejacularea prematura, corpul tau are nevoie de unele substante minerale esentiale, cum ar fi de exemplu zincul si fosforul.

Potasiul e o componenta foarte importanta a corpului si a fluidelor din celule. Poate sa regleze presiunea sangvina si ritmul cardiac. Fierul este necesar pentru sinteza celulelor rosii din corp si a mai multor enzime din corp.

Pentru a avea o viata sexuala implinita, corpul tau are nevoie sa aiba o tensiune arteriala optima si, pentru a sustine acest lucru, trebuie sa eviti sodiul in exces.

Din moment ce migdalele sunt sarace in mod natural in sodiu, incercarea acestui remediu e un mare plus. Migdalele contin substante chimice care pot stimula memoria si functiile neurologice. Fibrele de dieta din compozitia migdalelor ajuta in procesul de digestie si in eliberarea energiei.

Exista, de asemenea, si ingrediente naturale care se gasesc in compozitia suplimentelor naturale si care pot sa ajute la tratarea problemelor de ejaculare prematura, cum ar fi de exemplu Tongkat Ali, Panax ginseng, ginkgo biloba, saw palmetto si kava kava.

Mai mult sex!

Am salvat cel mai bun sfat pentru final.

Da, trebuie sa faci mai mult sex! Conform specialistilor din domeniu, barbatii care sufera de ejaculare prematura au nevoie in cele din urma de mai multa practica. Anxietatea de performanta sexuala pare sa fie cea mai obisnuita cauza, dar si factorii psihologici asociati cu ejacularea prematura pot sa fie abordati prin prin stimularea familiaritatii si comfortului pe care le resimti atunci cand esti cu partenera ta.

Prin urmare, aceasta abordare pare a fi o metoda “ieftina” de tratarea a problemelor de ejaculare prematura.

Motivul pentru care este recomandat sa faci mai mult sex este pentru ca e cel mai simplu si mai de baza lucru pe care il poti face. Dupa cum am mai mentionat, probabil ca te chinui cu problemele de ejaculare prematura pentru ca nu te simti comfortabil facand sex. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa il practici mai des si mai mult.

Concluzia: se poate scapa de ejacularea precoce??

In mod normal, este recomandata o combinatie dintre tehnicile pe care le-am prezentat, impreuna cu consilierea sexuala profesionista.

In timp ce problemele de ejaculare prematura nu prezinta o amenintare la adresa vietii, consecintele sale pot sa fie foarte serioase si pot sa duca la destramarea unei intregi relatii. Prin urmare, este cel mai bine sa depasesti astfel de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit