Erofertil – pastile pentru potență cu efect imediat după administrare

Erofertil sunt niște pastile pentru potență care conțin Damiana, Colții Babei si Maca De Peru ca ingrediente principale. Se poate lua maxim câte o tabletă pe zi, cu un pahar de apa.

Din câte văd in indicațiile producătorilor, este indicat să faci un tratament de 36 de zile cu Erofertil, deci este un supliment puțin diferit față de Maraton Forte, Cialis sau celelalte produse de potență pe care le știam cu toții și care sunt gen fuck and run.

Efecte – la ce efecte te poți aștepta după ce iei o pastilă de Erofertil?

Erofertil este un supliment care acționează ca majoritatea suplimentelor din această categorie. Practic, intensifică fluxul de sânge astfel încât stimulează erecția și o duce la alt nivel.

Vezi aici pareri reale despre Erofertil

Din acest motiv, din punctul meu de vedere nu este indicat cardiacilor. Revenind la efecte:

  1. Stimulează erecția și o menține constantă – in prezentarea oficială a produsului nu este specificat un număr de ore, deoarece in general, chestia asta depinde de la persoana la persoana, la fel cum este și in cazul Tian li.
  2. Este bun pentru disfuncția erectilă si ejacularea precoce – totusi, luand in calcul faptul ca aceste doua afecțiuni pot avea alte cauze care necesită tratament, vă recomand, să discutați cu un medic inainte de a amăgi organismul cu suplimente.

Am cumpărat Erofertil de probă – am obținut un rezultat cu adevărat excelent, nu m-am așteptat. Erecția apare peste 20 de minute după utilizare și se menține atât timp cât este necesar. Soția mea este încântată!”

Mihai , 42 de ani

Acesta este un comentariu luat cu copy – paste de pe un site care vinde Erofertil. Mi se pare puțin amuzantă chestia asta cu: erecția apare in 20 de minute si se menține atat timp cât este necesar.

Eu personal am încercat foarte multe suplimente de acest gen. Nu mi-a trecut niciodata prin minte,  atunci când am scris despre ele o formulare de genul ca se menține erecția cat timp este necesar. In general, nu poți controla chestia asta.

De exemplu, hai să vă povestesc o chestie amuzantă: ma întâlneam cu o gagică pe care o cunoscusem pe Tinder, ieșisem deja de câteva ori cu ea, iar in seara respectivă mergeam la sigur sa zic așa. Imi luasem o pastiluță în buzunar, am dat câteva ture de parc, puțină vrăjeala, o duc la mine, bem câteva pahare de vin, profit de ocazie când se duce la baie să inghit pastila, vine erecția aia de fier când …. o sună masă. Nu o dată, ci de 6 ori in disperare, până ii raspunde și află că tacsu a căzut pe scări si e la urgențe. Hai să mergem la urgențe, că ne futem noi altă dată.

La urgențe, știți si voi cum e, lume trista, suferind, nervi, agitație. Erecția era acolo fără să-i pese de ceva. Și da, am stat vreo 3 ore acolo cu pula sculată, deci faza cu “atat cât trebuie” e vrăjeala. Ori e, ori nu e.

Btw, apropo de chestia asta, imi adusesem aminte de o vorba de la tata: prostul scapă painea în căcăt și i se scoală pula in biserică. Hai sa revenim la Erofertil al nostru acum.

Ce ingrediente are Erofertil in compoziția sa?

Colții babei – Un afrodiziac puternic, crește nivelul testosteronului, crește potența și energia sexuală Tribulus-terrestris

I se mai spune și Tribulus terrestris L. Este o plantă erbacee, anuală, din familia Zygophyllaceae, cu tulpina culcată la pământ, frunze menat-partite, şi fruct comprimat prevăzut cu 2-4 spini foarte tari. Creşte în locuri aride, pe nisipuri.

Vezi ce rezultate poti obtine cu Erofertil

Colţii babei are o istorie îndelungată în medicina tradiţională în China, India şi Grecia. Planta a fost recomandată ca tratament pentru infertilitatea femeilor, impotenţă, şi pentru a ajuta refacerea după boli îndelungate. În estul Indiei remediul este utilizat în afecţiuni urinare şi în disfuncţii ale organelor sexuale. În sistemul medical tradiţional indian Ayurveda planta cu fructele ei sunt utilizate în tratamentul spermatoreei, impotenţei, afecţiunilor uterine ulterioare naşterii, cistitelor, urinării dureroase, a calculilor renali şi a gutei. În China colţii babei a fost folosită pentru calmarea pruritului cutanat, a edemelor şi inflamaţiilor. În medicina populară turcă este folosită pentru tensiunea arterială şi colesterol, iar în cea irakiană ca şi tonic, afrodisiac, antialgic, astringent, antihelmintic, antihipertensiv, diuretic, litotriptic şi antiinfecţios urinar.

A ajuns mai larg cunoscută în vest după ce, în 1990, atleţii olimpici bulgari au afirmat că utilizarea acestei plante a contribuit la succesul lor, datorită efectului de creştere a nivelului de testosteron. Conform unor studii efectuate în Bulgaria, colţii babei creşte nivelul mai multor hormoni din familia steroizilor, incluzând testosteronul, DHEA şi estrogenul, datorită acestui efect îmbunătăţind performanţa sportivă, fertilitatea atât la bărbaţi cât şi la femei, funcţiile sexuale, şi ameliorând simptomele menopauzei.

Publicaţiile de profil au mai raportat pentru colţii babei efect antimicrobian, antihipertensiv, diuretic, anti-acetilcolinic, de stimulare a spermatogenezei. Extractele din plantă au fost folosite cu suuces în studii in vitro pentru controlul tensiunii arteriale şi al colesterolului.

Literatura ştiinţifică ne relevă constituenţii activi ai plantei, aceasta conţinând alcaloizi, flavonoide, fenoli şi saponine steroidice (protodioscină), şi, de asemenea, rezine şi materii minerale, acestea având potenţial terapeutic important datorită efectelor în principal hormonal, diuretic, antiinflamator, imunomodulator, şi antiurolitic.

Sursa: https://fares.ro/dictionar-plante/coltii-babei/

Damiana – Un afrodiziac puternic, crește excitarea sexuală, elimină tensiunea psihoemoțională.

Damiana

Damiana este o plantă  aromată perenă, originară din zonele tropicale ale Americilor şi din partea de nord a Caraibilor. Vara, ea produce  flori galben-portocalii cu cinci petale, urmate de fructe care conţin multe seminţe minuscule. Frunzele indentate  sunt colorate in verde-palid şi au faţa inferioară acoperită de peri.

În uz intern, sub formă de extract lichid, tinctură, tablete preparate farmaceutic, damiana este recomandată în caz de impotenţă masculină, hipoactivitate sexuală (mai ales la bărbati), dereglări ale menstruaţiei, infecţii renale, probleme digestive, epuizare nervoasă, depresie, anxietate, constipaţie, ejaculare precoce, probleme psihosexuale, erizipel, astm, bronşită, diabet, dizenterie şi  migrene.

în tratamentul impotenţei, al ejaculării precoce şi al problemelor psihosexuale ale bărbaţilor, pentru tratarea epuizării nervoase şi a anxietăţii la ambele sexe se prepară o infuzie din 1-2g de plantă uscată lao cană cu apă, administrată de 3 ori pezi.

Maca de Peru – Un afrodiziac al culturilor sud-americane, crește circuitul sanguin, îmbunătățește calitatea spermei

maca-de-peru

Maca este o plantă rădăcinoasă, înrudită cu ridichia, varza și broccoli, care datorită uimitoarelor și unicelor proprietăți pe care le deține, este considerată un superaliment. Este cultivată în special în munții înalți din America de Sud, cu precădere în Peru, și este cel mai puternic afrodisiac natural, fiind cunoscută și sub denumirea de ginseng peruvian.

Maca este o rădăcină a unei plante cu denumirea științifică Lepidium Meyenii. Ca aspect, seamănă cu o ridiche, iar la culoare variază de la galben spre crem, la roz deschis și până la mov sau chiar negru. Este bogată în vitamine și minerale, are un gust plăcut, ușor picant și o aroma bogată de malț care se îmbină perfect cu gustul de cacao.

Cultura de maca este cea mai mare cultură din lume care crește la o altitudine de aproximativ 4500 de metri deasupra nivelului mării, în Munții Anzi.

Maca are în componență o proteină completă care furnizează toți aminoacizii esențiali, conține din abundență calciu, fier, magneziu, sodiu, sulf, potasiu și fosfor, vitamine, inclusiv C, E, B1 (tiamină) și B2 (riboflavină).

Rădăcina de maca se poate consuma sub formă de pudră de maca, pulbere de maca sau extract, toate găsindu-se destul de ușor în magazinele cu produse bio sau in magazinele naturiste. O găsești si sub formă de tablete, însă pudra este mult mai ușor absorbită și asimilată de organism. Atenție însă la sursă și origine. Fiind foarte căutată și deci cultivată abundent, e posibil ca mulți cultivatori să apeleze la ajutoare chimice care să crească producția. Pentru a fi sigur că te ferești de ebentualele reziduuri de chimicale ce pot rămâne în conținut, caută pudră de maca bio, sau măcar nu cumpăra cea mai ieftină variantă pe care o găsești. Găsești aici pudră bio de maca, într-o cantitate care îți va ajunge o lună întreagă, dacă îți propui să o consumi zilnic.

Rhodiola rosea – Previne problemele de erecție de tip psihogen, crește sensibilitatea și tonusul organismului în general

Rhodiola rosea

Atleții de la toate nivelurile de competiție caută frecvent modalități de a-și îmbunătăți rezistența. Un studiu realizat în 2009 în Jurnalul chinez al medicinei integrative a concluzionat că “suplimentul combinat de plante din Rhodiola și Gingko ar putea îmbunătăți performanța de anduranță prin creșterea consumului de oxigen și protejarea împotriva oboselii”.

Există multe cauze posibile care redau senzația de oboseală, cum ar fi anemia, tulburarea tiroidiană, depresia – pentru a numi doar câteva. Dacă nu există niciun motiv specific, Rhodiola poate fi o opțiune. Un studiu efectuat în 2009 la Planta Medica a concluzionat că utilizarea Rhodiola are un efect anti-oboseală.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here