Titan Gel: Efecte Secundare. Iritatii. Impotenta. Disfunctie Erectila?

Va spuneam aici ca Titan Gel este unul dintre cele mai populare produse pentru marirea penisului din Romania. Nu e nici de mirarea acest lucru, deoarece daca intrati pe un site de filme porno, vedeti nu mai bannere si pop-up uri cu Titan Gel.

La un moment dat, intr-o discutie despre Titan Gel de aici s-a pus problema de efectele secundare pe care Titan Gel le-ar putea avea daca se face un „tratament” mai lung de 3 luni cu acest gel.

Ce efecte secundare poate avea Titan Gel?

Principalele efecte secundare pe care suplimentele de marirea penisului le pot avea sunt urmatoarele:

  1. Disfunctie erectila: yep, din pacate, unele suplimente, utilizate pe termen lung pot cauza disfunctie erectila.
  2. Impotenta: in cazuri foarte grave, impotenta este un efect unoscut in cazul suplimentelor pentru erectie si cele pentru marirea penisului.
  3. Iritatii de tot felul.

efecte-secundare-titan-gel

Titan Gel nu este un produs care sa se identifice cu cele de mai sus. In schimb, conform producatorilor si acesta poate avea anumite efecte secundare daca:

  • Are loc contactul cu ochii. Mi se pare un pic ciudat ca au trecut chestia asta, Titan Gel fiind un gel pentru marirea memburului nu pentru curatat ochii. In fine.
  • Esti alergic la ingredientele sale. Daca stii ca esti alergic la ele, ia-ti gandul de la a-l mai folosi. Gandeste-te la o solutie alternativa cum e Dominator sau Macho Man.
  • Ai sub 18 ani. V-am mai spus si in alte articole despre Titan Gel. Daca ai sub 18 ani, nu este o idee buna sa folosesti acest produs. Nici producatorii nu recomanda.
  • Ai iritatii sau vreo afectiune la nivelul penisului. Daca suferi de vreo afectiune precum gonoreea, este recomandat sa nu utilizezi Titan Gel sau alte produse care se aplica cutanat pana nu rezolvi problema de natura dermatologica.

1 COMENTARIU

  1. Salut. Folosesc Titangel de 3 saptamani si nu am intampinat efecte secundare pana acum.
    Legat de ejacularea precoce, din contra, ma tine mai mult acum. Nu stiu daca este de la gel sau de la JELQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here