Titan Gel Original: Care este original si de unde se poate cumpara?

Titan Gel este un produs pentru marirea cuculi care s-a vandut atat de mult in ultimii 2 ani, incat baietii destepti au profitat de ocazie si au scos diferite versiuni contrafacute.

De la un moment dat incoace, se pune problema la modul: unde gasesc Titan Gel Original si cum deosebesc originalul de cel contrafacut?

Informatii despre Titan Gel:

Haideti sa vedem intai cateva informatii generale despre Titan Gel si despre firma care-l produce pe care sigur nu le stii:

  • Titan Gel: este un gel produs de HENDEL LLC, o firma ruseasca. Aceasta firma este 100% legit, nu are nimic de ascuns, iar daca accesati siteul lor oficial veti vedea ca are afisata adresa, date e contact, etc.
  • Titan Gel, direct la producator, nu este promovat ca un produs pentru marirea penisului ci ca un produs lubrifiant.
  • Conform producatorului, Titan Gel este legalizat si are Russia (State Registration Certificate). Mai multe detalii nu am putut afla pe acest subiect.

titan-gel-rusia

Ce ingrediente are Titan Gel Original?

  • Acid hialuronic
  • Acid succinic
  • Extract de verbena
  • Extract de căpșuni

Info: nu este vorba despre Titan Gel, insa iti recomand sa citesti acest articol si sa vezi cum suplimentele pentru marirea penisului pot cauza disfunctie erectila

Acestea sunt ingredientele prezentate pe siteul producatorului. Pe siteurile celor care vand Titan Gel in Romania sunt trecute tot felul de bazaconii. Pe un site, la un moment dat vazusem ca au pus chiar si Sildenafil la ingrediente.

Revenind, cum Titan Gel nu se gaseste in farmacii sa avem o oarecare siguranta ca nu este vanduta varianta fake, va recomand sa aveti grija mare la aceste detalii si daca-l cumparati, sa cumparati varianta ruseasca.

Ei au fost primii care l-au facut, care l-au exportat in Europa, pe care multi l-au laudat. Dupa aceea, incetul cu incetul au inceput sa apara fake-urile, discutiile pe forumuri, siteurile care l-au vandut sub promisiuni false si asa mai departe.

Util: vezi aici despre Titan Gel si potenta. Atentie, deoarece Titan gel nu este un produs pentru potenta.

Update: detalii despre Hendel LLC

Hendel LLC este o companie fondata in 2014. Pe siteul lor oficial se lauda ca:

1. We use natural and completely safe ingredients

2. We develop unique product formulas

3. Our ingredients come only from reliable and trusted suppliers

4. We control the entire cycle of production and release of the products according to international and Russian standards (Technical Regulation of Customs Union, ISO, GMPC)

Daca vrea cineva sa le transmita ceva, intrebe ceva, trimita vreo reclamatie (desi sigur ei nu sunt raspunzatori de cum vand altii produsele de la ei) ii gasiti la:

Russia, Moscow, Khlebozavodskiy passage, h. 7, bld. 9, section X, room 25G
info@hendel.pro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here