Pret Titan Gel: De Cate Tuburi Avem Nevoie?

Pretul unui asa-zis tratament pentru marirea penisului cu Titan Gel este o chestie pe care multi o interpreteaza si o inteleg gresit. Se uita pe site, se uita prin reclame, vad pretul de 159 de lei si se bucura ca-si pot mari penisul atat de ieftin, pe cand o operatie de marire costa cateva mii de euro.

Ei bine, foarte multi dintre voi nu luati in calcul un lucru foarte important. 159 de lei este pretul unui tub de Titan Gel, iar un tub are 50 ml. Daca nu stiti cum sa aproximati 50 ml, este cam cat un tub de lubrifiand Durex din ala mic.

Info: nu faceti greseala sa asemanati Titan Gel cu Durex-ul atunci cand vine vorba despre aplicare si numarul de utilizari, doarece Titan Gel are cu totul o alta consistenta si se „trece” mult mai repede.

Cat costa Titan Gel pentru o cura completa?

pret-titan-gel

Dupa calculele mele, 1 tub de Titan Gel ar ajunge intre 2 – 3 saptamani. Sa facem o medie asa, cam 15 zile, deci aveti nevoie de 2 tuburi de Titan Gel / luna.

O „cura” ar trebui sa dureze minim 3 luni, in care baza se pune pe exercitiile de marirea penisului (recomandarea mea este Jelqing), iar Titan Gel este un ajutor care are el niste proprietati si beneficii suplimentare.

Asadar, un cost complet al unui tratament pentru marirea penisului cu Titan Gel ar fi din punctul meu de vedere: 156 lei x 2 tuburi x 3 luni = 936 lei.

Pretul este intreg. Cei care vand Titan Gel va vor face o oferta foarte buna la acest numar de tuburi, ce probabil va fi sub 600 lei. TOTUSI!!!

» Foarte important

Am mai recomandat si in alte articole despre Titan Gel. Fiti baieti destepti si nu va faceti provizii pentru 3 luni de la prima comanda. Cumparati pentru 1 luna si vedeti cum merge treaba.

Pentru unii functioneaza pentru altii nu. Eu personal n-am reusit sa fac un tipar bine definit sa va pot spune ce fac aia pentru care a functionat si ce au facut aia pentru care nu a functionat. Mi-am dat seama doar de faptul ca majoritatea celor care se laudau ca Titan Gel a functionat pentru ei, l-au aplicat impreuna cu exercitiile pentru marirea penisului.

Va spun chestia asta, sa nu cumparati foarte mult Titan Gel pentru ca, in general, fetele care va suna sa confirmati comenzile, vor incerca sa faca upseling, adica sa va faca sa cumparati cat mai mult posibil. Bineinteles, facandu-va oferte foarte bune.

Ei bine, ofertele alea le puteti obtine oricand. Fiti baieti destepti, cumparati cat va trebuie sa incercati, apoi daca va place ce rezultate obtineti, reveniti cu o comanda noua la ei si cereti o oferta pentru x tuburi de Titan Gel.

 

1 COMENTARIU

  1. Conteaza foarte mult si cum il folosesti. Mie, prima data un tub mi-a ajuns o saptamana deoarece am irosit o gramada de gel cand il aplicam. Acum imi ajunge cam o luna. Il folosesc de 3 luni si mi-a crescut penisul cam 1 centimetru in conditiile in care am inceput sa fac exercitii de 1 luna. Cam de atunci am inceput sa vad si rezultatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here