Contact


    Salut. Daca ai ajuns aici, probabil vrei sa-mi scrii. Te incurajez sa o faci cu cea mai mare incredere, ma poti intreba orice doresti insa tine cont de urmatoarele rugaminti:

    1. Nu-mi cere sfaturi medicale – nu am competenta sa ti le ofer, sa fac diagnosticari sau sa-ti ofer orice fel de prescriptii. In schimb imi poti cere o recomandare de medic bun, deoarece se intampla sa stiu cativa care fac minuni.
    2. Nu-mi cere informatii legate de comenzi – daca ai comandat vreun produs de pe vreounul din magazinele pe care le-am recomandat cu diferite ocazii, nu am acces la informatii despre comanda/comenzile tale iar magazinul este singurul loc de unde le poti obtine.
    3. Nu ma lua la rost pentru efectele pe care le-au avut (sau nu) anumite produse – articolele de pe blog reprezinta pareri personale. Daca se intampla sa fi achizitionat vreun produs pe care l-am recomand dar acesta nu a functionat la tine, imi pare rau, incearca sa-ti dai seama ce s-a intamplat. Eu te pot doar asigura ca n-as recomanda niciodata vreun produs doar de dragul de a ma afla in treaba.