Despre marirea-penisului.net

Probabil multi dintre voi va intrebati ce este marirea-penisului.net si ce om normal la cap face un site unde scrie despre marirea penisului, cand sunt atat de multe subiecte mult mia importante care nu sunt tratate corespunzator pe www si care ar putea aduce un plus de informatie in www-ul romanesc.

Ei bine, haideti sa va explic. „Marirea Penisului” este o industrie de milioane de dolari. In fiecare luna apar suplimente si device-uri noi. Un procent ingrijorator dintre ele sunt doar niste tepe ordinare!

Initial, m-am folosit de acest site pentru a demasca tepele

De-a lungul timpului am scris catea sute de articole. Majoritatea dintre ele au rolul de a va atentiona cu anumite tepe pe care producatorii sau magazinele care vand anumite produse sunt pe cale sa vi le dea. Poti vedea cateva despre:

O alta parte dintre articole sunt despre metode si tehnici de marirea penisului care chiar functioneaza. Majoritatea dintre ele nu implica nici o achizitie, deci poti sta linistit, nu incerc sa-ti vand nimic.

Pont: citeste despre rezultatele pe care le poti obtine cu exercitii de marirea penisului

Cine scrie pe acest site?

NICK: cam tot ce inseamna articole despre marirea penisului sunt scrise de el. Daca reusesti sa ignori tonul acid si ironic din unele articole, chiar poti invata chestii utile si scapa de o gramada de tepe care se dau pe Internet cu astfel de produse.

Mai multe: vezi aici activitatea lui Nick


DANIELA: scrie pe marirea-penisului.net in special despre probleme de natura sexuala si efectele secundare pe care utilizarea suplimentelor le poate aduce. Daca suferi de astfel de probleme sau iti faci griji cu privire la vreun efect secundar, ii poti scrie.

De asemenea, in articolele ei veti putea vedea punctul de vedere al unei femei cu privire la dimensiunea penisului.

Mai multe: vezi aici activitatea Danielei


Aici poti vedea „studio-ul” nostru si „bancul de probe”, adica locul unde testam produsele, le analizam, pozam, aruncam de pereti si apoi scriem pe blog despre ele

Pentru intrebari, discutii sau sugestii, ne poti contacta pe mail


Update August 2019: dupa aproximativ 2 ani de functionare ca blog, perioadă in care am primit foarte multe mesaje de sustinere si de multumire pentru activitatea noastra de aici, am decis sa atasam blogului o sectiune de shop.

Ce inseamna asta mai exact?

Blogul și comunitatea vor ramane intacte, însă, anumite produse le veți putea comanda direct de pe siteul nostru. Am făcut întelegeri cu câțiva dintre cei mai importanți producători, lucrăm cu stocuri proprii, fără intermediari și ne asigurăm ca vă oferim cea mai bună calitate.

Decizia de asocia un magazin online acestui blog a venit datorita cererii foarte mare din partea cititorilor si confuzia lor atunci cand venea vorba de alegerea unui magazin care sa vanda produse originale. Cu noi sunteti 100% asigurați din acest punct de vedere.

Foarte important de știut sunt urmatoarele:

  1. In magazin, veți găsi doar produse de top. Majoritatea dintre ele fabricate in Germania, USA, Canada, Franța.
  2. Mare parte din aceste produse, au fost testate de noi de-a lungul timpului si am scris recenzii pe blog despre ele, sfaturi pentru utilizarea lor și diferite studii de caz.
  3. pe marirea-penisului.net sunt comercializate doar produsele din secțiunea de magazin online. Orice alte produse despre care s-a discutat pe blog de-a lungul timpului, nu fac parte din oferta noastră și nu sunt comercializate de noi, astfel încât nu va putem ajuta cu: informații despre comandă, disponibilitate stocuri, retururi sau reclamații.

Acestea fiind spuse, vă mulțumim pentru atenție si vă recomand să ne scrieți/sunați/trimiteți sms pentru orice fel de întrebări sau neclaritați aveți. Colegii nostri sunt disponibili și dornici să vă ajute cu informații.