Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul de efectua modificari ai termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate, cat si asupra site-ului fara vreo notificare prealabila catre utilizatori. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Informatiile de pe acest site nu au intentia de a inlocui sfatul unui medic specialist. Întotdeauna consultați-va cu un medic înainte de a utiliza un supliment / medicament / tehnica.

Pozele produselor au caracter informativ. Unele fotografii au fost editate cu scopul de a scoate in evidenta anumite portiuni ale produsului. Va sugeram sa verificati intotdeauna dimensiuniele produselor (din sectiunea specificatii) pentru a vedea dimensiunile reale ale produsului. Bineinteles, va stam la dispozitie telefonic, pe mail sau chat daca aveti orice fel de intrebari.

  1. Conditii de acces si utilizare

Accesarea, vizualizarea si efectuarea comenzilor pe site-ul nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu).

  1. Drepturi de autor

Elementele prezente pe site site (text, imagini, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform legii. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul scris din partea noastra.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate.

Fiind de acord cu aceste Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.