Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET

„Studio-ul” marirea-penisului.net: locul de unde iti prezint produsele si tehnicile de marirea penisului

De cand am creat acest blog, m-am axat doar pe articole despre marirea penisului, demascarea tepelor, documentare despre diferite metode si strategii prin care voi sa puteti ajunge la rezultatele dorite, insa niciodata nu v-am vorbit prea multe despre cei care stau in spatele acestui proiect si cum functionam.

Cea mai mare parte dintre produsele despre care am scris aici sau aici, le-am avut in teste. Exceptie facand cazurile in care am specificat altceva, toate detaliile si informatiile precizate intr-un articol despre un produs anume, sunt luate direct din prospectul oficial sau de pe ambalajul produsului.

Asadar, daca un vanzator care vinde acest gel de exemplu, spune ca are o anumita compozitie, iar eu pe blog va scriu altceva, este foarte posibil ca magazinul respectiv sa incerce sa te combine.

Asa arata „bancul de teste” din spatele marirea-penisului.net marirea-penisului-net

Probabil va intrebati ce se intampla aici, de unde avem produsele (in imagine sunt doar cele pe care mi-am propus sa le studiez saptamana aceasta) etc. Sa le luam pe rand:

1. De unde avem produsele?

In 99% din cazuri le cumpar. Le cumpar si incerc sa evit sa le cer de la vreun magazin sau producator, deoarece probabil unii dintre ei m-ar obliga prin contract sa nu scriu nimic „de rau” despre ei.

Intentia mea nu este sa scriu de rau despre vreun produs sau brand, insa daca dupa ce studiez amanuntit problema ajung la concluzia ca este o teapa, am datoria de a prezenta cititorilor acest lucru.

marirea-penisului-net

2. Cum aleg produsele?

In principiu urmaresc siteurile de specialitate si produsele carora li se face reclama masiva , deoarce acele produse, sunt in general ori foarte bune si producatorii investesc sume uriase, ori foarte ieftine, iar cineva isi permite sa investeasca sume uriase in publicitate, deoarece cumpara cu 5 lei si vinde cu 200.

 

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit