Acasă Exerciții marirea penisului Pompe Marirea Penisului

Pompe Marirea Penisului

O pompa pentru penis poate sa fie achizitionata din mai multe surse din magzine de specialitate, de pe internet sau iti poti construi una de unul singur, o pompa de marirea penisului improvizata (nu recomand incepatorilor). Penisul tau trebuie sa fie inserat in pompa, dupa care activezi pompa.

Nu trebuie sa te incerci sa te masturbezi cu pompa si doar sa o lasi sa iti faca treaba. Este foarte important sa nu modifici pompa de vid, pentru ca iti poti provoca spargerea unor vase de sange din cauza excesului de vid.

Penisul tau mai poate, de asemenea, sa devine malformat, daca o presiune prea mare este aplicata sau daca este mentinuta pentru o perioada prea mare de timp. Unul dintre barbatii care a participat la studiul meu a mers la culcare folosind o pompa electrica pentru penis facuta in casa in fiecare seara timp de o saptamana, a avut parte de o deformare usoara a penisului si atunci cand urineaza, se imprastie in mai multe directii in loc sa aiba un jet constant.

Aceste dispozitive sunt in general foarte sigure, atunci cand sunt folosite in mod corect.  

Pompa Hydromax: Pareri Si Sfaturi De Utilizare

Hydromax
Seriile de pompe pentru marirea penisului Hydromax  Bathmate x30 și x40 de la hydromax sunt o generație noua de pompe pentru marirea penisului, cum spune și numele, ele sunt folosite pentru utilizarea apei, indiferent dacă le folosești în dus sau în cada. În contrast cu pompele pentru penis obișnuite, ele nu folosesc aspirarea convențională, ci apa calda pentru o...

Pentru marirea penisului

Boli si probleme frecvente