Femeile prefera un penis cu o lungime de 15 - 16 cm si cu o circumferinta de 12 cm, cand vine vorba de partenerii lor pe termen lung. Cu toate acestea, ele isi doresc un partener mai bine dotat atunci cand vine vorba de o partida ocazionala de sex. Citeste detalii aici
Acasă Exerciții marirea penisului Pompe Marirea Penisului

Pompe Marirea Penisului

O pompa pentru penis poate sa fie achizitionata din mai multe surse din magzine de specialitate, de pe internet sau iti poti construi una de unul singur, o pompa de marirea penisului improvizata (nu recomand incepatorilor). Penisul tau trebuie sa fie inserat in pompa, dupa care activezi pompa.

Nu trebuie sa te incerci sa te masturbezi cu pompa si doar sa o lasi sa iti faca treaba. Este foarte important sa nu modifici pompa de vid, pentru ca iti poti provoca spargerea unor vase de sange din cauza excesului de vid.

Penisul tau mai poate, de asemenea, sa devine malformat, daca o presiune prea mare este aplicata sau daca este mentinuta pentru o perioada prea mare de timp. Unul dintre barbatii care a participat la studiul meu a mers la culcare folosind o pompa electrica pentru penis facuta in casa in fiecare seara timp de o saptamana, a avut parte de o deformare usoara a penisului si atunci cand urineaza, se imprastie in mai multe directii in loc sa aiba un jet constant.

Aceste dispozitive sunt in general foarte sigure, atunci cand sunt folosite in mod corect.