Bathmate: Cat de mult iti poate creste penisul?

Bathmate-marirea-penisului

articol trimis de George M din Bucuresti

Produsele de la Bathmate sunt printre putinele produse de marirea penisului care chiar iti aduc rezultate. Citeam recent ca cineva a luat aproape 10 centimetri in lungime si aproape 4 cm in grosime prin folosirea unei pompe Bathmate. Daca vrei sa ai parte de rezultate reale si si permanente, atunci trebuie sa incerci unul dintre aceste dispozitive.

De ce sa alegi o pompa de la Bathmate?

Barbatii ca si mine, care sunt nesiguri in privinta dimensiunii penisurilor lor, apeleaza la tot felul de dispozitive si de pompe pentru a isi creste penisurile in dimensiuni in mod natural. Am citit mai multe povesti de succes privind cresterea penisului in dimensiuni folosind pompele Bathmate. Conform acestora, rezultatele sunt cat se poate de reale si de impresionante. Mai important de atat este faptul ca aceste rezultate sunt permanente.  despre-Bathmate--pompe

Diferitele declaratii facute m-au facut si pe mine sa incerc acest produs. Mi-am cumparat primul produs Bathmate si nu m-a dezamagit deoc. Dupa ce l-am folosit timp de cateva luni, am observat ca organul meu era mai mare si mai gros.

Scrieti-mi in comentarii ca rog daca a incercat cineva acest gel rusesc pentru marirea penisului.

Am incercat cateva produse de la Bathmate si am urmat unele sfaturi foarte bune privind folosirea acestor produse. Ma bucur de rezultalele si de progresul facute in ultimii ani si pot sa spun personal ca rezultatele aduse de produsele Bathmate sun reale.

Cresterea in lungime adusa de produsele Bathmate

Acest dispozitiv de stimulare este foarte popular privind cresterea in grosime, dar este de asemenea foarte eficient privind si cresterea in lungime a penisului. Am folosit diferite produse de la Bathmate de-a lungul anilor si cresterea mea a fost continua. Initial, masuram doar 14 cm atunci cand am cumparat pompa Hercules de la Bathmate. Dupa cateva luni de folosire, castigasem aproape 1,5 cm in dimensiuni.

Info: vezi care sunt cele mai bune pompe pentru mairea penisului

Dupa aproximativ 6 luni, deja imi luasem pompa Bathmate Hydromax X30. aceasta este pompa pe care am folosit-o timp de peste doi ani si care mi-a oferit cele mai multe progrese. Dupa 2 ani, deja aveam o crestere de 5,5 cm a peisului. In cele din urma, am ajuns sa folosesc pompa Xtreme X40, care mia m-ai oferit o crestere de aproape 4 cm.

De la aproximativ 14 cm, am ajuns sa masor 23 de cm si niciodata nu am fost mai fericit. Inainte, imi plangeam de mila pentru ca aveam un penis de mici dimensiuni, dar acum sunt foarte increzator. Oricand ma duceam la o petrecere, imi era jena sa ma bag in seama cu fetele frumoase, pentru ca nu voiam sa le vad privirea dezamagita atunci cand imi dadeam pantalonii jos. Acum, ele raman uimite de dimensiunile organului meu.

In afara de aceste lucruri, nu ma mai simt jenat atunci cand sunt la plaja in costum. Imi place ceea ce imi atarna intre picioare.

Bathmate-pompa-marirea-penisului

Cresterea in grosime folosind produsele Bathmate

Pompele sunt niste dispozitive foarte populare privind cresterea penisului in dimensiuni. Dupa cum sustin multi oameni, extensoarele sunt pentru cresterea in lungime, iar pompele sunt pentru cresterea in grosime. Totusi, ambele dispozitive de stimulare masculina pot sa te ajute sa iti cresti penisul in lungime si respectiv in grosime.

Am inceput cu un penis scurt si subtire si, cand am inceput sa folosesc astfel de pompe, ma asteptam sa am o crestere la ambele capitole. Din fericire, aceasta pompa nu m-a dezamagit deloc. Am inceput cu o grosime de aproximativ 12 cm si, dupa o folosire de aproximativ 4 ani a pompei, pot sa spun cu mandrie ca penisul meu este mai gros cu aproape 4,5 cm. Da, circumferinta penisului meu este in momentul de fata de 16,5 cm datorita acestei pompe.

Info: vezi ce exercitii pentru marirea penisului sunt eficiente

Nu pot sa vorbesc in numele tuturor barbatilor care folosesc produse de la Bathmate. Stiu ca unii barbati pot  sa aiba rezultate la fel de impresionante sau chiar si mai impresionante decat ale mele. Totusi, atat cat ma priveste, eu sunt deja foarte multumit cu rezultatele pe care le-am obtinut.

Tabelul cu cresteri in lungime si in grosime a produselor de la Bathmate

Pentru a vedea mai clar castigurile in grosime si in lungime de care poti sa ai parte, poti sa verifici tabelul de mai jos. Cu siguranta ca o sa iti placa produsele Bathmate si mai mult dupa ce o sa vezi valorile de mai jos.

Modelul de pompaLungimea maximaGrosimea maximaPresiunea in bari
BM Original Hercules21,6 cm17 cm0,33
BM Originals Goliath26,5 cm22,5 cm0,33
Hydromax X2019 cm14 cm0,55
Hydromax X3021,5 cm17 cm0,55
Hydromax X4025 de cm20 de cm0,55
X30 Xtreme21,5 cm17 cm0,65
X40 Xtreme25 de cm20 de cm0,65

 

Majoritatea utilizatorilor Bathmate se pot bucura de o crestere de 5 pana la 8 centimetri in lungime si de aproximativ 2 sau 3 cm in grosime. Totusi, daca perseverezi, rezultatele pot sa fie mai bune. Rezultatele pot sa varieze de la un utilizator la altul. Daca iti doresti sa obtii cele mai bune rezultate cu ajutorul acestei pompe, ar trebui sa o folosesti in mod regulat si sa faci niste exercitii jelq.

Bathmate-marirea-penisului

Rezultatele aduse de pompele Bathmate sunt permanente?

Atunci cand cautam pompe pentru a ne crestepenisul in grosime si in lungime, ne dorim ca rezultatele obtinute sa fie permanente. Desigur, este mai convenabil ca, dupa cativa ani de folosire, sa nu mai fim obligati sa folosim pompa la fel de frecvent ca atunci cand eram incepatori.

Iti pot garanta ca, cu ajutorul pompelor Bathmate, cresterea obtinuta este ceva de care o sa te poti bucura in permanenta. Totusi, este nevoie de dedicare si de determinare in primii ani de folosirea pompei pentru a obtine dimensiunile pe care ti le-ai dorit dintotdeauna.

Eu am folosit diferite pompe de la Bathmate mai bine de 4 ani si nu mai sunt la fel de perseverent ca inainte, dupa ce am obtinut o crestere de aproape 10 cm. Din fericire, partea buna este ca imi pot mentine cresterea si rezultatele pe care le-am obtinut. Totusi, mi-am format obiceiul de a imi folosi pompa  intr-o sesiune de 10 minute de cel putin 2 ori pe saptamana.

Info: citeste despre Hydromax

In afara de mine, mai sunt si alti utilizatori ai produselor Bathmate care pot atesta pentru permanenta rezultatelor oferite de aceste dispozitive. In carul acestui forum, un utilizator a obtinut doar o crestere de 0,75 cm in lungime si de 1,2 cm in grosime. El nu folosea prea multa presiune si s-a oprit din a mai folosi dispozitivul Bathmate. El foloseste dispozitivul doar o data pe saptamana daca are timp, dar rezultatele pe care le-a obtinut sunt permanente.

De fapt, exista rezultate temporare si unele permanente.

Totusi, daca iti folosesti pompa Bathmate in mod regulat, iti expui organul la tensiune si la oboseala, ceea ce duce la formarea unui gol. Partea buna a acestui lucru este ca tesuturile din penis se divid si se multiplica pentru a umple acele goluri. Prin urmare, o sa ai parte de o crestere permanenta.

Trebuie doar sa iti expui penisul la o folosire regulata a acestor dispozitive pentru a avea parte de rezultate permanente.

Concluzia despre pompa Bathmate

Da, produsele de la Bathmate sunt niste dispozitive foarte bune pe care ar trebui sa le iei in considerare daca iti doresti niste pompe bune care sa iti ofere rezultate reale. Cresterile  in lungime si in grosime sunt garantate. Cel mai important este faptul ca aceste rezultate sunt permanente, lucru care sigur te va bucura.

Cu ajutorul acestei pompe si cu rabdare si perseverenta, iti poti creste penisul in dimensiuni in mod natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here