Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
sebastian-porumb-marirea-penisului

Dr. Sebastian Porumb – Estetis Clinic – Operatie Marirea Penisului

Dr. Sebastian Porumb este un medic foarte cunoscut pe partea de chirurgie estetica. Am vazut foarte multe recenzii pozitive si niste rezultate de-a dreptul spectaculoase in ceea ce priveste operatiile de rinoplastie.

Daca va uitati pe siteul clinicii, veti vedea niste poze before and after cu niste rezultate care par ireale. In sensul bun al cuvantului. Aruncati voi o privire pe siteul clinicii pentru ca ma indoisc ca am voie sa le iau pozele cu clienti sa le pun aici.

sebastian-porumb-marirea-penisului

Dar .. despre marirea penisului?

In sectiunea de interventii, exista si „chirugine intima masculina”.

Nu sunt prezentate foarte multe detalii, cel mai probabil datorita faptului ca este vorba despre niste detalii mai „sensibile” sa spun asa.

In cazul in care considerati ca Dr. Porumb Sebastian este medicul cu care doriti sa faceti o astfel de procedura, va recomand sa luati legatura cu cei de la Estetis Clinic pentru intrebari si detalii.

2 comments

  1. Când pot să i-au legătură cu dumneavoastra

    1. Dr. Sebastian Porumb nu are legatura cu acest blog. Eu am pus un articol drept recomandare pentru voi. Vezi clinica unde lucreaza si suna pentru o programare daca doresti sa iei legatura cu dl. doctor. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit