Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
Phalogenics-program marire penis

Phalogenics – ghid pentru mărirea penisului

Phalogenics este un ghid care te învață tot ce trebuie să faci pentru a-ți mări penisul. Dacă te vei înscrie în acest program, vei avea acces la videoclipuri care arată cum se efectuează fiecare exercițiu pentru mărirea penisului. Cele mai importante tehnici pe care le vei învăța sunt  „The Double Rabbit Stroom” și „Vulcan Stroom”.

De-a lungul timpului, pe piață au apărut o mulțime de produse pentru mărirea organului sexual. Mulți bărbați chiar au încercat o parte dintre aceste produse și nu au fost foarte încântați de rezulatele obținute. Nici nu este de mirare. Este imposibil ca un gel, o cremă sau un supliment alimentar să crească dimensiunea penisului.

Deși sunt prezentate ca fiind produse super eficiente, ce oferă rezultate rapide în scurt timp, acestea nu reușesc să crească nici măcar cu un centimetru dimensiunea penisului. Tocmai de aeea, atunci când a apărut ghidul Phalogenics am fost puțin sceptic.

În rândurile de mai jos voi vorbi pe larg despre acest produs. Dacă ești interesată de el continuă să citești.

Ce este Phalogenics?

Phalogenics nu este un supliment, un gel sau o cremă pentru mărirea penisului, ci un ghid conceput pentru a-i ajuta pe băbați să facă corect diferite exerciții pentru a ajunge într-un final să-și mărească organul sexual.

Din acest ghid, bărbații vor descoperi știința din spatele exercițiilor și astfel vor înțelege ce se întâmplă în corpul lor în momentul în care fac diferite mișcări.

Phalogenics este un program de 12 sătpămâni ce intenționează să-i învețe pe utilizatori cum să-și mărească penisul folosind tehnici avansate. Dar oare Phalogenics chiar îi ajută pe bărbați să-și mărească dimensiunea organului sexual sau le vinde doar iluzii deșarte?

Din comentariile pe care le-am citit pe site-ul de prezentare al acestui produs, am ajuns la concluzia că tehnicile prezentate în acest program sunt utile pentru unii. Ar fi fost oricum ciudat să găsim comentarii negative despre produs chiar pe site-ul producătorilor.

cuplu in pat PhalogenicsCitește și despre crema Alfagen – conține ingrediente active eficiente ce stimulează fluxul sangvin către penis și ajută la îmbunătățirea erecției.

Asta nu înseamnă însă că nu există și persoane nemulțumite. De regulă, pe site-ul de prezentare al produselor sunt afișate doar comentariile pozitive pentru a-i face pe oameni să creadă că produsele respective sunt eficiente pentru toată lumea.

Probabil doar cei care respectă cu strictețe instrucțiunile și fac corect exercițiile reușesc să observe rezultate notabile.

În cât timp se fac exercițiile?

Se pare că exercițiile din acest ghid nu consumă prea mult timp. De fapt, chiar autorii ghidului spun că exercițiile ar trebui să dureze aproximativ 20-30 de minute. Tot ei spun că rezultatele optime se pot obține doar dacă exercițiile sunt făcute zilnic.

De preferat ar fi ca bărbații să facă aceste exerciții dimineața imediat ce se trezesc, sau seara, înainte de a merge la culcare. Din punct de vedere tehnic, nu contează foarte mult când sau unde faci aceste exerciții, ceea ce contează este să utilizezi tehnica corectă și să urmezi instrucțiunile.

Cum funcționează Phalogenics?

barbat si femeie in patPrin efectuarea diferitelor mișcări, penisul ar trebui să înceapă să se întindă, forțând celulele să se împartă. Ceulele noi vor crește astfel la dimensiunile normale. Prin urmare, penisul ar trebui să crească. Dacă urmezi pașii descriși în ghidul Phalogenics nu ar trebui să ai probleme sau să-ți rănești penisul.

Penisize XL – capsule pentru mărirea penisului cu efect rapid. Vezi în cât timp apar rezultatele.

În schimb, dacă folosești diferite suplimente alimentare pentru mărirea penisului, s-ar putea să te confrunți cu diferite reacții adverse, mai ales dacă ești alergic la vreunul dintre ingredientele produselor respective. Cu Phalogenics nu ar trebui să întâmpini astfel de probleme.

Phalogenics – beneficii

Potrivit informațiilor afișate pe site-ul oficial, cei care se vor înscrie în programul Phalogenics și vor respecta întocmai instrucțiunile s-ar putea bucura de:

 • Creșterea circumferinței și lungimii penisului cu 2-4 cm
 • Creșterea producției de material seminal
 • Controlul ejaculării
 • Erecții mai bune – vezi și Rhino Gold Gel
 • Performanță mai bună în pat
 • Corectarea penisului curbat

În ceea ce privește creșterea dimensiunii penisului, mi-e greu să cred că se poate întâmpla asta, doar prin efectuarea anumitor exerciții. Chiar dacă, așa cum spuneam mai sus, unele persoane susțin că au reușit să obțină rezultatele dorite datorită tehnicilor pe care le-au învățat din programul Phalogenics, încă sunt sceptic.

Însă cred că prin efectuarea acestor exerciții, bărbații ar putea avea mai mult control asupra ejaculării și ar putea obține erecții mai puternice. Așadar, chiar dacă nu ar putea să-și mărească penisul, ar putea totuși să-și îmbunătășească viața sexuală.

Și cui îi mai pasă de mărimea penisului, dacă actul sexual este satisfăcător?

cuplu fericit

Ce tehnici poți învăța din ghidul Phalogenics?

Înscriindu-te în programul Phalogenics, poți învăța următoarele tehnici:

Tehnica „Double Rabbit Stroom”

De pe site-ul oficial, aflăm că această tehnică crește fluxul de sânge și ajută la obținerea rapidă a erecției. Se pare că atunci când este făcută corect și frecvent, „Double Rabbit Stroom” poate adăuga centimetri în plus chiar și celui mai mic penis.

„L-Extension”

Aceată tehnică poate ajuta la obținerea unei erecții stabile, de lungă durată. Bărbații care folosesc frecvent această tehnică, și evident, o execută corect, ar putea să se bucure de un act sexual mai lung și mai satisfăcător.

„Vulcan Stroom”

Tehnica „Vulcan Stroom” se concentrează pe creșterea circumiferinței penisului, și nu pe creșterea lungimii.

Dupp ce vei viziona toate videoclipurile, vei ști exact ce să faci pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală. Dacă vrei să devii mai bun la pat și să-ți satisfaci partenera ai putea încerca programul Phalogenics.

Dacă însă te confrunți cu disfuncții erectile sau ai anumite probleme de sănătate care te împiedică să obții o erecție potrivită pentru un act sexual satisfăcător, ar fi bine să mergi la un medic pentru un consult. Dacă este necesar, medicul îți va recomanda un tratament.

Cum pot avea acces la programul Phalogenics?

Pentru a avea acces la acest program pentru mărirea penisului, trebuie să accesezi site-ul oficial Phalogenics, să completezi formularul de comandă cu datele personale și să achiți taxa necesară.

De pe site-ul oficial, aflăm că persoanele care nu sunt mulțumiți de rezultatele obținute, își pot cere banii înapoi, în termen de 365 de zile. Nu știm însă ce condiții trebuie să îndeplinească și ce pași trebuie să urmeze aceștia pentru a fi siguri că banii le vor fi returnați.

3 comments

 1. Mărirea Penisului

 2. Dumitru niculae

  Amin puteți sămi trimiteti o pompa pentru penis an anglia?

  1. Salut, Dimitru. Din pacate expediem doar in Romania.
   In Anglia, cu siguranta gasesti sex shop uri care comercializeaza pompe pentru penis. Da un search pe google.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit