Ce este sindromul penisului mic (SMP)

31
sindromul penisului mic

Din moment ce cititi acest blog, presupun ca ati auzit deja cel putin o data despre SMP aka Sindromul Penisului Mic. Stiu ca pentru unii dintre voi probabil suna amuzant, insa in realitate, este o chestie reala cu care se confrunta foarte multi barbati si care poate avea urmari destul de periculoase, pe termen lung.

Ce este SMP de fapt?

In contrast cu credintele populare, SPM este o tulburare mentală. Este o perceptie greșită asupra propriului corp. Bărbații afectati de asta devin aproape obsedati de acest gând, chiar dacă barbatia lor are o dimensiune normala.

În timp ce simptomele sunt foarte severe, incluzand depresia, anxietatea și izolarea, este o tulburare foarte rara. Este de obicei declanșat de experiențe personale negative, de exemplu respingerea data de o femeie sau alte probleme sexuale. Dacă crezi ca penisul tău este mic, dar are dimensiuni normale, este recomandat sa cauti un ajutor profesional.

Nota: nu consider ca este o idee buna sa incerci produsele pentru marirea penisului care se gasesc la vanzare pe Internet inainte de a discuta cu un specialist in domeniu. Spun acest lucru, deoarece foarte multe dintre cremele pentru marirea penisului sau pastilele pentru marirea penisului sunt TEPE si pe langa faptul ca veti cheltui niste bani aiurea, este foarte posibil sa aveti de suferit si pe plan psihologic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here