Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
sindromul penisului mic

Ce este sindromul penisului mic (SMP)

Din moment ce cititi acest blog, presupun ca ati auzit deja cel putin o data despre SMP aka Sindromul Penisului Mic. Stiu ca pentru unii dintre voi probabil suna amuzant, insa in realitate, este o chestie reala cu care se confrunta foarte multi barbati si care poate avea urmari destul de periculoase, pe termen lung.

Ce este SMP de fapt?

In contrast cu credintele populare, SPM este o tulburare mentală. Este o perceptie greșită asupra propriului corp. Bărbații afectati de asta devin aproape obsedati de acest gând, chiar dacă barbatia lor are o dimensiune normala.

În timp ce simptomele sunt foarte severe, incluzand depresia, anxietatea și izolarea, este o tulburare foarte rara. Este de obicei declanșat de experiențe personale negative, de exemplu respingerea data de o femeie sau alte probleme sexuale. Dacă crezi ca penisul tău este mic, dar are dimensiuni normale, este recomandat sa cauti un ajutor profesional.

Nota: nu consider ca este o idee buna sa incerci produsele pentru marirea penisului care se gasesc la vanzare pe Internet inainte de a discuta cu un specialist in domeniu. Spun acest lucru, deoarece foarte multe dintre cremele pentru marirea penisului sau pastilele pentru marirea penisului sunt TEPE si pe langa faptul ca veti cheltui niste bani aiurea, este foarte posibil sa aveti de suferit si pe plan psihologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit