Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
alimente marirea penisului

Cele mai bune alimente pentru sanatatea penisului

Stiati ca anumite alimente pot ajuta sanatatea penisului? În urmatoarele paragrafe voi mentiuna mancaruri ce pot fi cumpărate de la magazin sau supermarket și nu te vor costa o avere.

Ar trebui sa consumi urmatoarele:

  • Bananele – sunt bogate în potasiu și sunt foarte bune pentru inima și circulatia sangelui, sunt cele mai recomandate alimente pentru sanatatea penisului și a vetii sexuale
  • Pepenele – stiati ca pepenele este unul dintre putinele alimente ce cresc mărimea penisului în mod direct? Pepenele conține amino-acizi numiti citrulina, ce este tranformat într-un amino-acid ce ajuta penisul foarte mult (arginina)
  • Ceapa – studiile arata ca cepele sunt minunate pentru circulatia sangelui din tot corpul. Mai mult, consumul cepei previne coagularea sangelui
  • Somonu – la fel ca și în cazul cepei, mancarurile ce genereaza o circulatie a sangelui sănătoasă, ajuta la erectie. Bogat în Omega 3 și alte uleiuri, somonul este minunat pentru subtiirea sangelui.
  • Brocolli –  probabil nu veți observa o creștere a marimii penisului sau a circumferitei, dar brocoli este minunat pentru intarirea muschilor pelvici. Dacă nu îți place brocoli, încearcă cartofii dulci, rosiile sau chiar morcovii.
  • Ciocolata neagră – ciocolata neagră conține flavonol, un fitochimic găsit în toate mancarurile și băuturile bazate pe plante. În plus ciocolata neagră are gust bun!

Deci, dacă prietenul vostru mai mic nu funcționează cum o facea înainte, este timpul sa mâncați alimentele potrivite.

alimente marirea penisului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit