Cum stii daca ai un penis prea mic pentru vaginul ei?

68
respira

Il, masori, binteinteles! Aici ti-am aratat cum se masoara penisul corect in lungime si in grosime.

Revenind la titlu, haideti sa reformulam intrebarea intr-un mod corect.

Cum stii daca penisul tau este prea mic pentru partnera ta?

Faptul ca exista femei „largi” si „stramte” nu este o noutate. La fel cum exista barbati cu pula mare si barbati cu pula mica. Asa este geneticul lor, nu vreau sa comentez pe aceasta tema.

Problema se pune cand acest lucru devine frustrant pentru tine ca barbat si simti ca nu iti poti satisface corespunzator partenera datorita dimensiunilor penisului tau. Inainte sa sari de cur in sus si sa te gandesti la vreo modalitate de marire a penisului, iti recomand sa te convingi ca problema este, de fapt, la dimensiuni si nu la altceva.

Asadar, asigura-te ca:

  • penisul tau nu are mai putin de 10 centimetri. In acest caz, desi punctul G este situat la o distanta destul de mica si in teorie un penis de 10 cm ar fi suficient, s-ar putea sa existe o mica problema. 
  • asigura-te ca inainte de a trece la sexul normal, faci un preludiu corespunzator. Preludiul este foarte important si este responsabil probabil de 80% din orgasme. Foloseste-ti degetele, limba, jucarii si orice este nevoie, pentru te asigura ca ii oferi un preludiu perfect.
  • alege o pozitie sexuala care sa te avantajeze. Clasicul misionar, nu contest ca este o pozitie foarte comoda pentru ambii parteneri, insa nu este o pozitie care sa te avantajeze. Am postat aici un articol cu pozitii sexuala pentru barbatii cu pula mica. N-o lua ca pe o jignire, arunca un ochi, e cu ilustratii si baga la cap macar 1 – 2 pozitii noi, care te pot ajuta.
  • problema nu este la durata si intensitate. Multi barbati au probleme de control si „se termina repede”. Poti sa ai si 20 de centimetri, daca termini in 5 minute, este putin probabil sa ii oferi un orgasm. Asadar, invata aici cum sa faci sa poti fute mai mult si daca nu esti pregatit sa-ti incerci norocul cu tehnicile alea, poti incerca un supliment ca Tianli sau Erex M – 16.

Totusi, este penisul tau este prea mic?

Daca ai bifat toate cele de mai sus, este posibil ca penisul tau sa fie prea mic pentru ea. Ar fi bine sa porti o discutie sincera si in ciuda faptului ca ar putea fi un moment putin jenand pentru amandoi, poti primi un raspuns sincer si vei sti astfel, daca ai nevoie sa incepi un program pentru marirea penisului.

Am scris pe site o gramada despre tehnici pentru toate varstele, pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile. Cititi, scrieti-mi daca aveti nevoie de sfaturi si incepeti chiar de astazi, orice tehnica planuti. Nu lasati pe maine, deoarece in general ce se lasa pe maine, se lasa de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here