De cat testosteron are cu adevarat nevoie un barbat pentru a ramane sanatos?

testosteronul si marirea penisului
Am vazut peste tot reclame la acest gel de mărirea penisului .....

Testosteronul este produs in testiculele unui barbat. Chiar daca femeile produc acest hormon in ovarele lor, nivelele de testosteron sunt mult mai mari in cazul unui barbat. Este responsabil pentru dezvoltarea lucrurilor “masculine” ale unui barbat, cum ar fi vocea groasa, parul de pe piept, masa musculara, nivelele mari de energie si contribuie la un libidou sanatos. Problemele asociate cu nivelele foarte mari de testosteron sunt foarte rare, in schimb problemele asociate cu acest hormon sunt de obicei cauzate de nivelele mici de testosteron.

Care sunt semnele si simptomele nivelelor mici de testosteron la barbati?

Cea mai comuna tulburare a nivelelor de testosteron este deficienta acestui hormon. Cand un barbat ajunge la varsta de 20 de ani, ajunge de asemenea la nivelul cel mai mare de testosteron, dupa care incepe sa scada in majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, au fost observate cazuri de barbati care au inceput sa sufere din cauza acestei deficiente si la varste mai tinere.

Care este nivelul obisnuit sau normal de testosteron la barbati?

Am găsit o cremă de mărirea penisului nouă. Vezi aici ce păreri apar despre ea in site.

In general, nivelul normal al acestui hormon se afla intre 270 si 1070 ng/dl, nivelul mediu fiind de 679 ng/l. Acestea sunt ninvelele aproximative ale testosteronului la un tanar obisnuit de 20 de ani, totusi unele studii au aratat nivelele de testosteron ale unui barbat sanatos se afla intre 400 si 600 ng/ dl. Nivelele mai mari sau mai scazute sunt considerate a fi dezechilibre.

Care sunt beneficiile unor nivele mari de testosteron?

Barbatii cu nivele mari de testosteron au o tensiune arteriala mai echilibrata si sunt mai putin predispusi sa sufere de obezitate sau atacuri de cord. Unele studii afirma ca barbatii  cu nivele mari de testosteron au tendinta de a fi mai agresivi; totusi, aceasta afirmatie inca nu a fost testata.

testosteronul si marirea penisului

Ce sunt steroizii anabolizanti si care sunt efectele lor secundare?

Barbatii si femeile iau steroizi anabolizanti pentru a avea performante sportive mai bune sau pentru a creste masa musculara. Cu toate acestea, o supradoza a acestor produse poate duce la complicatii severe si efecte secundare, motiv pentru care mereu este recomandata grija la administrarea steroizilor. In locul folosirii steroizilor, este acum recomandata administrarea directa a hormonului. O poza potrivita de testosteron pentru un barbat obisnuit este de 40 mg pe zi sau 250 mg pe saptamana ca doza maxima.

Acest lucru a impulsionat o intreaga industrie a suplimentelor cu testosteron, unde Rx 24 este cea mai buna optiune datorita efectelor sale uimitoare asupra echilibrarii testosteronului la barbati. Totusi, ar trebui sa te consulti cu medicul inainte sa iei aceste suplimente si sa faci niste analize ale sangelui, datorita diferitelor tulburari care pot aparea in cazul administrarii incorecte sau a unei doze prea mari. In acest mod, poti fi sigur de nivelul de testosteron din sangele tau si sa ajustezi doza necesara.

Citește părerile din site despre TITAN GEL - CREMĂ ORIGINALĂ. Este oare chiar atât de bună în realitate?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here