Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
penis mare si punctul g

La cati cm este punctul G? Chiar este nevoie de un penis mare pentru a-l atinge?

Mai toate ghidurile is povestioarele despre „cum sa satisfaci o femeie in pat” vorbesc despre si pun un accent foarte mare pe asa-numitul Punctul G. S-a vorbit atat de mult despre el, incat barbatii au inceput sa caute pe Google chestii precum „unde este punctul G”, „la cati cm este punctul G” sau „cum se ajunge la punctul G”.

Haideti sa vedem astazi despre ce este acel punct G si care este (in medie, bineinteles) adancimea la care punctul G se afla.

Ce este punctul G? Ce il face asa special?

Punctul G este una dintre cele mai senzitive zone ale vaginului. Acesta se gaseste la 6 – 8 centimetri in interiorul vaginului, chiar sub uretra. Chestia interesanta pentru noi ca barbati legata de acest punct G, este ca datorita pozitionarii lui, pentru femei, este aproape imposibil sa-l gaseasca/atinga cu propriile degete, deci, as spune ca merita sa-i acordati o atentie deosebita daca vreti s-o surprindeti in pat.

Ai nevoie de un penis mare pentru a ajunge la punctul G?

Dupa cum ati vazut mai sus, nici vorba de a fi nevoie de un penis foarte mare pentru a atinge punctul G. De aici vine si vorba din popor „nu conteaza cat de mare o ai, conteaza ce stii sa faci cu ea”.

Din punctul meu de vedere, chiar daca un penis de 20 centimetri ne-ar aduce un plus de puncte la capitolul incredere si mandrie proprie, acest aspecte trebuie tratate cu un interes deosebit deoarece pot face diferenta.

penis mare si punctul g

Inainte de a va declara nemultumiti de dimensiunea penisului vostru si de a incerca tot felul de metode pentru marirea penisului, asigurati-va ca „acoperiti” toate aceste mici detalii care pot face diferenta intr-o partida de sex.

PS. Stiu ca toata aceasta filozofie suna ciudat si mai stiu ca ar fi fost mai simplu si probabil mai apreciat pentru unii dintre voi sa va ofer direct o solutie (gen, luati ba si folositi Titan Gel), insa scopul meu aici nu este acela de a va vinde ceva ci ma intereseaza mai degraba sa va pot ajuta sa intelegeti mai bine cum functioneaza lucrurile si sa luati deciziile cele mai bune.

Scurta recapitulare:

  • Punctul G este una dintre cele mai sensibile zone dupa clitoris.
  • Se gaseste la aproximativ 7 centimetri, deci daca penisul tau are mai mult 7+ cm, ai tot ceea ce-ti trebuie sa poti satisface o femeie.
Punctul G chiar exista cu adevarat sau este doar un mit inventat de industria erotica?

Punctul G chiar exista? Am auzit foarte multe lucruri diferite si nu sunt sigur de ceea ce este adevarat si ce nu.

Foarte buna intrebare! Asa numitul punct G a fost descris pentru prima data in anul 1950 de medicul Ernst Grafenberg, care a publicat un articol in Jurnalul International de Sexologie, prezentand ceea ce descria el ca fiind o zona erotica aflata in interiorul vaginului, pe peretele frontal.

Doctorul Grafenber nu a fost atat de indraznet sa numeasca acest punct al anatomiei feminine dupa el insusi; in schimb, a trecut mult timp dupa moartea lui pana cand medicii si sexologii au inceput sa denumeasca aceasta zona ca punctul Grafenberg sau, mai pe scurt, punctul G. (pe de alta parte, merita mentionat faptul ca Grafenber este cunoscut, de asemenea, si pentru crearea dispozitivului intrauterin sau DIU mai pe scurt).

De la publicarea lucrarii doctorului Grafenberg, punctul G a fost in mod constant o sursa de controversa. Cateva articole stiintifice au aparut sustinand existenta punctului G, in timp ce altii sustin ca acesta nu este decat un simplu mit. Drept rezultat,  eu am vauzt deseori punctul G descris in literatura medicala ca fiind un “OZN ginecologic” (ca si in cazul OZN- urilor, desi au fost multe cazuri in care acesta a fost “vazut”, existenta sa inca nu este dovedita dincolo de orice dubiu).

punctul-g-cum-il-atingi
cam acolo ar trebui sa fie, teoretic, punctul G

Exista o intelegere intre oamenii de stiinta din domeniul sexual ca punctul G nu este o entitate anatomica distincta, asa cum se presupunea inainte. Intr-adevar, un articol publicat recent in Jurnalul de Medicina Sexuala a facut o recenzie a tuturor cercetarilor facute privind punctul G pana in momentul de fata si a ajuns la concluzia ca “existenta unui punct G anatomic inca ramane de demonstrat.”.

Prin urmare, cum putem sa explicam faptul ca atat de multe femei au spus ca stimularea zonei asociate in mod obisnuit cu punctul G le producea unele orgasme foarte intense? Unii oameni sustin ca punctul G poate sa aiba o baza psihologica. De exemplu, in cadrul unui studiu din anul 2008, cercetatorii au scos la iveala faptul ca anumite trasaturi de personalitate aveau o legatura cu faptul daca femeia respectiva a mentionat sau nu daca are un punct G, cum ar fi de exemplu ca este foarte extrovertita si deschisa la noi experiente.

Prin comparatie, alti oameni de stiinta sustin faptul ca punctul G are o baza fizica- dar, in loc sa il considere o structura anatomica distincta, punctul G poate pur si simplu sa reprezinte  portiunea interna a clitorisului. Cea mai mare parte a clitorisului se afla in interiorul corpului, fiind ancorat de osul pubian.

Atunci cand femeile devin excitate din punct de vedere sexual, partea interna a clitorisului se umfla din cauza sangelui adunat (contine tesuturi erectile, exact ca si penisul) si se misca mai aproape de peretele vaginal drept rezultat. Acest lucru poate sa explice de ce atat de multe femei considera ca presiunea pe peretele frontal al vaginului este un lucru placut.

Mai pe scurt, desi este foarte bine demonstrat faptul ca multe femei considera ca stimularea punctului G este un lucru placut, juriul stiintific inca incearca sa afle de ce.

2 comments

  1. Asta e doar la nivel teoretic ca practic, cu un penis de sub 10 centimetri nu cred ca se poate sa duci o femeie la orgasm. Doar daca ii freci clitorisul cu el :))

  2. Am o intrebare dar sa nu radeti 🙂
    Punctul G se poate atinge cu mana? Ma refer, eu, pot sa-l ating daca bag degetele in vagin? Cum se simte? Cum stiu ca ala e punctul G si nu altceva?

    Daca radeti de mine sa nu vi se mai scoala :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit