Ce este impotenta?

impotenta

Impotenta este cunoscuta ca si disfunctie erectila, ceea ce duce la incapacitatea de a intretine relatii sexuale. Este o problema pe care orice barbat o infrunta la un moment dat in viata, dar dispare in mod natural. Problema devine reala atunci cand nu mai e un lucru de moment, ci o stare de fapt. Partea buna este ca poate fi rezolvat. Primul pas in gasirea unei solutii la aceasta problema e sa iti dai seama daca este ceva fizic sau psihic.

Ce cauzeaza impotenta sexuala?

In ultimele doua decenii, doctorii au inceput sa recunoasca diferite cauze care declanseaza impotenta sexuala. Exista factorul fizic, pentru tulburarile legate de penis sau de prostata, si mai exista factorul emotional sau varsta. Barbatii de peste 50 de ani incep sa aiba probleme cu obtinerea unei erectii. Din acest motiv, pilula albastra Viagra a devenit atat de populara printre oamenii in varsta.

Pentru ca erectiile implica in primul rand vasele de sange, nu este deloc surprinzator ca multe dintre cauzele de impotenta in randul barbatilor in varsta sunt legate de circulatia sangelui spre penis, precum o arteroscleroza sau diabet. O alta cauza vasculara poate fi o artera ce nu functioneaza corect, care poate cauza o curgere rapida a sangelui prin penis. Alte tulburari fizice, precum dezechilibrele hormonale si anumite tulburari speciale, pot avea drept efect disfunctia erectila.

impotenta

Procesele vasculare care produc o erectie sunt controlate de catre sistemul nervos si anumite medicamente pot prezenta un efect secundar de interferare asupra semnalelor nervoase necesare. Printre vinovatii pentru aceasta situatie, se pot gasi o varietate de stimulanti, sedative, diuretice, medicamente antihipertensive, cancerul sau depresia. Totusi, nu ar trebui sa te opresti din luarea medicamentelor decat la recomandarea doctorului. In plus, alcoolul, tutunul sau drogurile ilegale pot de asemenea sa contribuie la impotenta masculina.

Impotenta la barbatii tineri

Cea mai obisnuita cauza a impotentei sexuale la barbati e legata de problemele psihologice. Stresul si anxietatea joaca un rol foarte important. De asemenea, comunicarea slaba cu partenerul sexual poate duce la imposibiliatea de a obtine o erectie. Dificultatile sexuale pot, de asemenea, sa aiba de a face cu acesti factori:

  • depresia
  • oboseala
  • stresul
  • fricile sexuale personale
  • respingerea din partea parintilor sau a partenerilor
  • abuzurile sexuale din timpul copilariei

Toate aceste cauze pot fi tratate de catre un psiholog. Ideal ar fi vizitarea unui psiholog specializat in impotenta masculina. Asadar, pot fi facute exercitii specifice care ssa duca la imbunatatirea starii si, daca psihologul nu e specializat pe acest subiect, acesta isi poate ajuta pacientul sa isi calmeze anxietatea, dar nu o sa rezolve problema pentru care ai venit de prima data.de asemenea, pot fi scrise medicamente pentru controlarea anxietatii. Desi multe dintre aceste medicamente pot avea efecte asupra libidoului, ducand la pierderea apetitului sexual. Din acest motiv, este cel mai bine sa iei medicamente naturale, precum Rx 24 sau Testo Ultra, care repara problema, atat pentru oamenii tineri, cat si pentru cei in varsta.

Atentie la suplimentele care promit marea cu sarea!!!

Pe piata, exista foarte multe suplimente pentru potenta. Titan Gel (promite efecte), Eracto, Tonus Fortis si mutle altele. In cazul in care suferiti de impotenta, acest gen de suplimente va pot ajuta pe termen scurt INSA, luati aminte la faptul ca problema trebuie rezolvata din interior. Asdar, adresati-va unui specialist, rezolvati problema care sta la baza impotentei si abia apoi tratati efectel ei.

Nota: foarte important de stiut faptul ca exercitiile pentru marirea penisului, efectuate incorect, pot duce pe termen lung la impotenta.

De ce apar probleme de impotenta si cum le tratam?

Aceste probleme reprezintă o situaţie jenantă cu care se confruntă bărbaţii. Din nefericire, din ce în ce mai mulţi tineri trebuie să o depăşească. Se datorează aşa-numitului stil de viaţă modern. Trăim într-un ritm din ce în ce mai rapid, suntem stresaţi, consumăm multe alimente procesate şi grase, ne limităm activităţile fizice. Toţi aceşti factori ne afectează sănătatea ceea ce poate duce la probleme în acest domeniu al relaţiilor intime.

tratament pentru impotenta

Puţin oameni ştiu că o problemă cu erecţiile este de fapt un semn de alarmă al organismului. Dacă experimentaţi astfel de situaţii jenante, ar trebui să începeţi să urmaţi un tratament imediat. Neglijarea problemelor de erecţie poate duce la cedare totală pe plan sexual.

Cum tratam impotenta?

Ele pot fi uşor tratate de acasă şi nu trebuie să consultaţi un specialist. Înainte de toate, trebuie să vă schimbaţi obiceiurile alimentare nesănătoase. Ne referim la carne grea, mâncăruri grase şi fast-food. Dacă până acum aţi consumat puţine fructe şi legume, trebuie neapărat să le adăugaţi în meniul zilnic.

În al doilea rând, ar trebui să vă gândiţi la activităţi fizice suplimentare în aer liber. Plimbările asu ciclismul sunt o idee bună. În al treilea rând, eliminaţi pe cât posibil stresul. Cel mai bine ar fi să evitaţi situaţiile stresante.

În plus, trebuie să vă suplimentaţi dieta cu unul dintre cele mai populare suplimente care vă ajută să depăşiţi problemele de potenţă. Este foarte important, deoarece doar aşa vă asiguraţi micro-elementele care vă lipsesc şi mineralele din sânge. Datorită acestui produs, vă veţi recăpăta curând abilităţile sexuale.

Pentru a vă ajuta să alegeţi un supliment potrivit, experţii noştri au pregătit o listă şi o comparaţie a celor mai eficiente produs. Vedeţi lista de notare mai jos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here