Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
hgh marirea penisului

Hormon de crestere (HGH) pentru marirea penisului

Acum cateva luni am avut o revelatie. Mi-a trecut prin minte ca cea mai usoara cale de marire a penisului nu ar fi prin exercitiile de tractiune, jelq, operatie sau oricare alta manipulare fizica a penisului, ci prin exploatarea procesului fiziologic: procesul natural de crestere adolescentina.

Ce se înntampla în timpul pubertatii? Crestem, desigur. Oasele noastre se lungesc și noi crestem în înălțime, ne crestem masa musculara iar penisul nostru crește de la morcovi baby la castraveti.

Cum este alimentata aceasta creștere în timpul pubertatii? Simplu, prin eliberarea hormonilor de creștere umani (HGH) în timpul perioadei adolescentei.

Info: vezi toate pastilele pentru marirea penisului despre care s-a discutat

hgh marirea penisului

Deci revelatia mea a fost simpla: ma întreb dacă ar fi posibil sa încep acest proces din nou, acum ca sunt adult; prin creșterea naturala a nivelului de  HGH din corp.

Știu ca duarfismul la adolescenți este de tratat de multe ori cu succes cu terapiile  HGH – un tratament scump, ce promoveaza creșterea fizica, costurile ridicandu-se la 15000$/ ciclu de tratament.

Ar fi minunat sa încerc, dar ar trebui sa trăiesc următorii 20 ani într-o rulota, ca să-mi pot permite. Iar tristul adevăr este ca indiferent de cresterile aduse penisului, totul ar fi nulificat de faptul ca ar trebui sa trăiesc ca un boschetar în spatele unei rulote.

Nu, m-am gândit. Trebuie sa găsesc o metoda mai ieftină de a experimenta cresterile oferite de  HGH, fără sa fiu ruinat financiar.

Deblocarea naturala a   HGH

Am găsit o alternativa, unde suplimentele  prezentate în testele clinice au crescut nivelul de  HCH cu aproximativ 20-25%. chiar am găsit una- unde producătorul recomanda o aprovizionare pentru 6 luni de zile, pentru a crește nivelul de  HGH cu 28%.

Aceste suplimente de generație noua – numite HGH Releasers – nu contin hormoni de creștere. Ele contin precursori – blocurile de temelie – pentru  HGH.

Info: stiai ca cremele pentru marirea penisului nu sunt chiar atat de eficiente cum spun producatorii? Titan Gel iti spune ceva? 🙂

Luând timp de câteva luni, aceste suplimente ofera combinatia exactă de amino-acizi de care are nevoie organismul pentru a produce hormoni de creștere. Cu alte cuvinte, ele stimuleaza glanda pituitara ca sa produca mai mult  HGH – ca și în adolescenta.

Spre deosebire de injecțiile cu  HGH, nu trebuie sa te bazezi pe nici un donator  HGH, pur și simplu îți stimulezi propriul corp sa produca mai mult: ceea ce este și mai natural și mai sigur.

Nota: luati in considerare faptul ca HGH este ceva serios si periculos si nu are nimic in comun cu majoritatea pastilelor pentru marirea penisului care se gasesc in comert.

Experiențe personale

După ce am folosit timp de 6 luni cele calitative eliberotoare de  HGH, am observat unele schimbari pozitive.

Am obținut aproape 5kg de masa musculara, greutatea mea nu s-a schimbat – am tot 68 kg. Dar mi-am crescut bicepsul cu aproape 3 cm, pieptul cu 7cm și coapsele cu 5 cm. Sunt mult mai musculos decât am fost vreodată.

Grasimea din corp a scăzut dramatic: înainte sa iau aceste suplimente de  HGH, grasimea din corp era la 20%. Pur și simplu s-a topit. Acum am 12% grăsime corporala, abdomenul meu este definit în totalitate pentru prima data în ultimii ani. Pur și simplu m-am transformat.

Info: vezi aici care sunt exercitiile pentru marirea penisului pe care le recomand

Nu am crescut în statura – aș cere puțin cam mult- structura osoasa rămâne neschimbata după adolescenta. Dar fizicul meu este transformat, sunt mult mai musculos și am mai multă energie. Ma trezesc mai repede, pot fugi cu ușurința 8km (înainte după 5 km nu mai puteam). Sunt mai calm și mult  mai atent.

Mărimea penisului s-a intamplat?

Nu, dar am adaugat deja 5 cm prin calea cea grea- câteva luni de exerciții intensive și extensii pentru penis.

Dar acum ma simt complet inoit și am un sentiment foarte puternic ca dacă ar fi sa o iau de la început, aș începe tot cu un supliment  HGH de calitate.

Amesteca evidenta creșterea a hormonilor de creștere cu exercitiile și tractiunile pentru penis și aș fi surprins dacă nu aș primi nici un rezultat semnificativ.

Tot acelasi  HGH ce circula prin corp ar trebui sa injumatateasca timpul și efortul de care ai nevoie pentru a obtine o creștere notabila a marimii penisului; dar nu numai asta, nu aș fi surprins dacă acea creștere ar depasi media.

După toate astea, de la cercetările efectuate de mine, se pare ca suplimentele pentru  HGH sunt bine documentate medical și pot avea un efect de creștere și dezvoltare al penisului.

Rezultatele noastre sunt dovezi cum ca dificienta de  HGH este asociata cu descresterea marimii penisului și a descresterii marimii testiculelor, iar tratamentul cu  HGH îmbunătățește creșterea penisului și a gonadelor.” – studiu clinic efectuat în 1983

Poate fi o afirmatie mai puternica ce sa ateste ca  HGH nu crește doar masa musculara?

Pe scurt despre HGH si marirea penisului…

Hormonul de creștere este puternic, poate reactiva dezvoltarea fizica.

Un supliment de poate stimula eficient productia de  HGH – aceasta generație noua de dezinhibitoare de  HGH – valorează cât greutatea lui în aur.

 

7 comments

 1. Ce recomandați pt marirea penisului in lungime cît și i grosime cu efecte reale nu povesti am incercat deja citeva rezultat 0 exista ceva real multumesc anticipat

 2. Spune-mi te rog la ce produs te-ai referit pentru cresterea naturala de hgh ? Nu este mentionata nici o denumire sau link in acest articol.

 3. Iulian

  Vreau sal încerc și eu

  1. Moldovan Darius

   Vreau sami măresc penisul

 4. Care sunt exercițiile pe care le-ai facut pentru a avea o crestere de 5 cm?

 5. Ce exerciții au folosit ptr mărirea penisului

 6. Ce exerciții au folosit ptr mărirea penisului cu până la 5 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit