Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
dr-juravle-marirea-penisului-bucuresti

Dr. Florin Juravle – Mărirea Penisului în București

Dr. Florin Juravle, este un medic chirurg cu vreo 20 de ani de chirurgie plastica si estetica. Printre alte tipuri de operatii pe care acesta le face in mod frecvent, gasim si operatiile de alungirea penisului si ingrosarea penisului.

Daca v-ati hotarat sa faceti pasul si sa faceti o operatie de marirea penisului in Bucuresti, dr Dr. Florin Juravle poate fi una dintre cele mai bune optiuni atat din punct de vedere al profesionalismului / experientei cat si din punct de vedere al preturilor.

Cat costa o operatie de marirea penisului in Bucuresti?

Ingrosare penis cu grasime: pret 2000 euro
1500 euro (al doilea tratament)
Alungire penis: pret 2000 euro
Ingrosare si alungire penis: pret 2900 euro

*tabel cu preturi preluat de pe siteul medicului in data de 11 decembrie 2020. asta pentru cazul in care vei citi acest articol peste mai mult timp si preturile vor suferi modificari

Ce trebuie să faci?

Pasul 1: iei o decizie si te hotarasti daca ai nevoie si daca vrei sa faci aceasta interventie chirurgicala pentru marirea penisului.

Pasul 2: te documentezi temeinic. Internet, google, youtube orice ai la indemana si orice sursa de incredere de unde poti afla ultimele noutati cu privire la tehnologii, modalitati, riscuri, rezultate etc.

Pasul 3: iti faci o lista de intrebari la care nu ai gasit raspuns sau pentru care ai dori sa ai niste confirmari de la un specialist.

Pasul 4: iti faci o programare la Dr. Juravle (gasesti detalii pe siteul sau drflorinjuravle.ro), discuti detaliile, intrebi tot ce vrei sa stii si daca ajungi la punctul la care esti 100% hotarat, ii dai bice cu programarea pentru faloplastie.

Nu voi mai intra in detalii cu privire la operatia in sine, procedura, riscuri, rezultate si altele, deoarece am discutat aceste aspecte de mai multe ori de-a lungul timpului si gasiti informatii arhi suficiente si pe siteul doctorului.

Nota: o chestie interesanta care ar trebui sa va traga un semnal de alarma. Pe siteul sau, in pagina dedicata operatiei de marirea penisului este mentionat ca rezultatul asteptat in urma acestei interventii este o marire intre 2 – 5 centimetri.

Asadar, daca cu o operatie obtineti 2 – 5 centimetri, ganditi-va de 2 ori inainte sa cumparati si sa dati bani pe creme si geluri care va promit 5 centimetri pe saptamana sau alte bazaconii de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit