Femeile prefera un penis cu o lungime de 15 - 16 cm si cu o circumferinta de 12 cm, cand vine vorba de partenerii lor pe termen lung. Cu toate acestea, ele isi doresc un partener mai bine dotat atunci cand vine vorba de o partida ocazionala de sex. Citeste detalii aici
Acasă Metode chirurgicale

Metode chirurgicale

Operatie pentru marirea penisuluiDaca ai facut pace cu tine si te-ai hotarat sa incepi o procedura de marirea penisului, cu siguranta operatia este una dintre primele modalitati care ti-a venit in minte.

In aceasta sectiune am prezentat toate informatiile de care ai nevoie, incepand de la preturile din Romania, rezultatele care se pot obtine pana la numele si cabinetelor celor mai renumiti medici din tara unde poti face o operatie de marirea penisului.

Iti recomand sa citesti, sa pui in balanta riscurile, costurile si rezultatele care pot fi obtinute, iar daca esti de parere ca operatia de marirea penisului (faloplastia) este cea mai buna optiune pentru tine, atunci alege-ti medicul, fa-ti o programare pentru o discutie initiala si … da-i bataie.