Dr. Maximilian Muntean – Operatie de marirea penisului – faloplastie la Cluj

Foarte multi mi-au cerut pe mail recomandari de doctori din Cluj care-i pot ajuta cu o interventie pentru marirea penisului sau faloplastie cum i se zice.

M-am gandit, ca ar fi bine sa fac o lista cu medicii de care stiu ca fac astfel de operatii iar ulterior sa o completez cu recomandarile voastre.

Vorbim astazi despre Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic specialist in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

🆕 Se lucreaza la un GHID PDF pentru exercitii de mărirea penisului.
Dacă ai nevoie de el 👉 Vezi aici detalii

Experienta sa este atestata de colaborarile actuale cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, ca si Medic Specialist Chirurgie Plastică, Chirugie Estetică și Microchirugie Reconstructivă si cu UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, in calitate de Asistent Universitar. La acestea se adauga si colaborarile din perioada rezidentiatului cu Instituto Clinico Humanitas din Milano si St. Francis Hospital, Indiana, SUA.

Unde il gasiti?

  • Adresa cabinetului este: Spitalul Humanitas Str. Frunzisului, nr. 75, etaj 2, Cluj-Napoca
  • Conform siteului sau, programul este: Luni – Vineri 8:00 – 16:00 Sambata 8:00 – 15:00
  • Contact: drmaximilian.ro sau numarul 0722 704 401

Cat costa o operatie de marirea penisului la dr. Maximilian Muntean?

Conform siteului si listei de preturi, o operatie de marirea penisului costa 1500 de euro. Daca optati pentru marirea penisului cu acid hailuronic, costa 750 euro, iar marirea penisului cu grasime, costa 1000 de euro.

O consultatie costa 25 de euro.

Recomandari:

Daca ati luat decizia sa faceti o operatie de marirea penisului, recomand urmatoarele lucruri:

  1. Documentati-va in particular si cititi tot ce se poate despre aceasta procedura. Pe site avem o lista de articole destul de mare pe acest subiect, pe youtube gasiti puncte de vedere ale unor medici care fac chestia asta de ani de zile etc. Informatii sunt, cautati-le si puneti-va la curent cu avantajele, dezavantajele si eventuale riscuri.
  2. Dupa pasul 1, alegeti-va medicul. De preferat un medic cu experienta si cu recenzii pozitive.
  3. Programati-va pentru o consultatie si discutati toate detaliile. Mergeti pregatit cu intrebarile pe care aveti, sa intrebati chestii concrete sau chestii cu care sunteti nedumeriti.
  4. Inarmati-va cu incredere, putina rabdare si ….. voila 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here