Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
operatie-marirea-penisului-4

Rezultatele obtinute de pacientii care au facut operatie pentru marirea penisului

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca esti foarte curios in privinta rezultatelor de care au avut parte cei care au apelat la aceste interventii chirurgicale si ca deja ai citit complet articolele anterioare.

Din moment ce barbatii isi doresc in mod normal sa aiba parte de o crestere a penisului atat in lungime, cat si in grosime, ei ar putea sa cada usor prada unor produse false. Trebuie sa fii foarte atent in privinta companiilor care cauta victime care sa cada prada promisiunilor false pe care le fac.

Totusi, ca sa fim sinceri, cea mai mare crestere de care poti sa ai parte in urma operatiilor de marire a penisului in dimensiuni variaza intre 2 si 3 cm in cazul operatiilor de crestere a penisului in dimensiuni si intre 30 si 40 de procente in cazul operatiilor de crestere a penisului in grosime.

Vrei cu adevarat sa vezi rezultate reale?

Majoritatea clinicilor incearca sa fie foarte discrete atunci cand este vorba sa puna poze cu rezultatele pacientilor lor in mediul online. Aproape nici o clinica nu face acest lucru.

Info: vezi aici cat costa o operatie pentru marirea penisului

Totusi, din moment ce este foarte important sa poti vedea unele rezultate reale, am reusit sa gasim unele clinici mai generoase, care au impartasit poze cu penisurile pacientilor inainte si dupa efectuare operatiei de marire a penisului in dimensiuni. Trebuie sa te avertizam ca nu este bine sa te uiti la astfel de poze de la locul de munca.

Operatiile de crestere a penisului in dimensiuni inainte si dupa

Urmatoarele poze vin din partea SoCal Phalloplasty. Nu o sa poti sa vezi aceste poze pe siteul lor web actual, dar poti totusi sa le vezi acum.

operatie-marirea-penisului-1

Aceste poze sunt facute unui pacient inainte si dupa efectuarea unei operatii de crestere a penisului in lungime.

operatie-marirea-penisului-2

Aceasta poza este a aceluiasi pacient dupa operatie. Penisul a fost intins indeajuns pentru a masura cat de lung ar fi in stare erecta.

Clinicile de marire a penisului

Urmatoarele poze vin din partea clinicilor medicale pe care nu le-am inclus in lista noastra de clinici sugerate in unul dintre articolele anterioare.

In ultimii ani s-au efectuat peste 30000 de interventii chirurgicale, dintre care 7000 de operatii de crestere a penisului in dimensiuni, atat in grosime, cat si in lungime, si aplica tehnicile chirurgicale standard care sunt folosite in intreaga lume.

Operatiile de crestere a penisului in dimensiuni

Mai jos, poti sa vezi rezultatele altor interventii chirurgicale de crestere a penisului in dimensiuni:

operatie-marirea-penisului-3

Operatia de crestere a penisului in lungime. Poze Inainte si Dupa

operatie-marirea-penisului-4

Operatie de crestere a penisului in lungime si in grosime- poza inainte si dupa efectuarea operatiei

In continuare, sunt prezentate pozele facute la Fairview Plastic Surgery Skin Centre, cu sediul in Vancouver, in Canada. Ei efectueaza operatii cosmetice, tratamente cu laser pentru piele si operatii de marire a penisului in dimensiuni.

Operatiile de crestere a penisului in lungime

operatie-marirea-penisului-5

In cazul acestei poze, se pot observa cicatricile vizibile care au ramas in urma interventiei chirurgicale la nivelul penisului. Nu ar trebui sa te simti speriat de acestea, pentru ca cicatricile pot sa fie eradicate prin intermediul unguentelor si medicamentelor pentru cicatrici pe care ti le poate recomanda medicul tau.

Personalul clincii subliniaza faptul ca rezultatele pot sa varieze de la un utilizator la altul. Tie ti se poate pare ca arata la fel, dar pentru altii poate sa arate diferit. Cu toate acestea, clinicile mentionate mai sus te asigura de dedicarea lor de a iti oferi cele mai bune rezultate.

Operatia de marirea penisului este scumpa si dureroasa

Nu, nu este posibil sa iti faci penisul sa fie mai lung prin intermediul unei operatii (decat daca ti se face un transplant de penis). Este, de fapt, o simpla iluzie. Desi tehnicile chirurgicale pot sa iti aduca unele imbunatatiri, de ce ar trebui sa iti bati capul cu acestea atunci cand poti sa obtii un penis de dimensiuni mai mari pentru cel mult cativa dolari?

Procedura de alungire a penisului consta in taierea ligamentului suspensor. Acest lucru ofera aparentele unui penis de dimensiuni mai lungi, dar nu ii creste de fapt lungimea. Acest lucru face, de asemenea, ca penisul sa fie mai putin stabil in timpul actului sexual si, in timp, sa fie mai predispus la raniri. Aceasta interventie chirurgicala lasa o cicatrice permanenta si un unghi mai mic al erectiei, daca nu cumva medicul chirurg o da in bara si nu o sa mai ai niciodata o erectie. Si, in mod surprinzator, fara folosirea unor greutati in urma operatiei, penisul poate sa devina mai scurt ca inainte de operatie, pe masura ce corpul incepe sa repare stricaciunile facute.

Cealalta metoda de marire a penisului este prin injectarea sau mutarea de grasime din alta parte a corpului cu scopul de a crea un penis mai gros. Acest lucru va crea aspectul unui penis mai gros si mai gras, dar nu si a unui penis mai lung. Aceste proceduri nu sunt deloc recomandate si au rate mari de aparitie a complicatiilor.

Intrebare: daca greutatile pot cu adevarat sa produca o crestere in lungime a penisului, atunci de ce un medic chirurg lacom si egoist ti-ar recomanda vreodata  sa apelezi la interventiile chirurgicale de crestere a dimensiunilor penisului? In special daca el o sa iti zica sa folosesti greutati dupa efectuarea acestei operatii? Si in special din moment ce greutatile pot sa faca aceasta treaba, fara ajutorul unei interventii chirurgicale?

Raspuns: Eu eram determinat sa apelez la interventii chirurgicale inainte de a iti gasi pagina. Eu chiar am ajuns sa fac o programare la medic si eram pregatit sa merg. Chiar imi comandasem niste dispozitive de intindere si de agatare de cateva sute de dolari inainte de a iti gasi pagina. Dupa ce am citit tot ceea ce se afla pe pagina ta, am anulat programarea la medic, am anulat comenzile facute pe internet si am mers la un magazin pentru a imi lua tot ceea ce aveam nevoie.

Mi-am construit de unul singur toate dispozitivele de intindere de care aveam nevoie si chiar am ajuns sa am o crestere a penisului de 1,5 centimetri in lungime in decurs de o luna. As spune ca am in total undeva la 40 de ore de intindere…Eu doar imi doresc ca tu sa stii ca sunt unii oameni care iti apreciaza siteul mai mult decat stii.

Eu am inceput cu un penis cu o lungime de 11 centimetri si multe femei mi-au zis ca acesta este chiar cel mai mic penis pe care l-au vazut vreodata, ceea ce nu este un sentiment prea comfortabil. Din toate studiile pe care le-am citit, stiu ca eu aveam un penis mai mic decat 99% dintre barbati si cred ca nici nu este nevoie sa spun ca aveam un mare complex de inferioritate. Cu ajutorul acestor greutati, am ajuns sa am un penis de 12,5 centimetri in lungime intr-o perioada scurta de timp si pot doar sa sper ca intr-o zi voi ajunge sa am peste 15 centimetri.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit