Operatie pentru ingrosarea penisului

surgery, medicine and people concept - nurse assisting surgeon and helping with gloves in operating room at hospital
Am vazut peste tot reclame la acest gel de mărirea penisului .....

S-au facut putine cercetari in privinta operatiilor de marire a grosimii penisului, dar tot este o metoda practicata la scara larga si este considerata oarecum a fi mai sigura decat operatiile de crestere a lungimii penisului. Procedura in sine necesita un chirurg care sa iti injecteze/ sa amplaseze in penisul tau grasime luata din alta parte a corpului tau. Sursa acestei grasimi este, in mod obisnuit, zona abdominala, grasimea sa fie de calitate buna si motivul pentru care este luata din corpul tau este  pentru ca o ai deja in corpul tau si, prin urmare, este mai sigura decat un obiect strain.

Grasimea este, in mod obisnuit, injectata prin intermediul unor incizii mici, sub preput. Daca sunt efectuate in mod corect de catre un chirurg profesionist, nu o sa iti lase nici o cicatrice si copcile o sa dispara de la sine. Apoi procedura necesita ca pacientul, cu ajutorul sau sfatul unui medic chirurg, sa foloseasca o acoperire speciala, pentru a distribui grasimea in mod egal de-a lungul penisului. In primele cateva zile dupa efectuarea operatiei, orice denivelare poate fi remediata pentru a oferi un aspect egal.

Grasimea este absorbita tot timpul in corp si acest lucru s-ar putea intampla si dupa injectarea de grasime in penis. Acest lucru ar putea duce la distributia inegala a grasimii sub suprafata pielii, lucru care poate fi corectat prin iintermediul altor operatii ulterioare.

Am găsit o cremă de mărirea penisului nouă. Vezi aici ce păreri apar despre ea in site.

Avantajele operatiei pentru ingrosarea penisului:

  • Face penisul sa fie oarecum mai gros, in functie de cantitatea de grasime ce a fost inserata. Acest efect, se pare ca se poate obtine si cu exercitii pentru marirea penisului si geluri precum Deeper.
  • Partea buna este ca este o metoda foarte practicata de marire a penisului. Spre deosebire de multe alte substante, grasimea corporala proprie este relativ sigura.

Dezavantajele operatiei pentru ingrosarea penisului

  • Pe partea proasta, este totusi o metoda invaziva de marire a penisului.
  • Costul mare
  • Nu este atat de raspandita si cunoscuta, deci este greu sa gasesti (cel putin in Romania) un medic cu experienta in acest tip de operatii care sa aiba facute cel putin cateva sute de operatii cu succes.
  • Procedurile de corectie dupa prima operatie ar putea sa coste chiar si mai mult

 

Citește părerile din site despre TITAN GEL - CREMĂ ORIGINALĂ. Este oare chiar atât de bună în realitate?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here