Shopping Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
jelq

Ce sunt exercitiile Jelq? Cum sa ai un penis mai mare?

Jelq sta la baza tuturor exercitiilor de marire al penislui. Daca scopul vostru este sa imbunatatiti marimea si duritatea erectiei, Jelq este punctul de plecare!

 • Un exercitiu de marire al penisului – barbatii au adaugat pana la 5 cm in lungime si latime, cu o rutina stricta de exercitii
 • O miscare asemenea “mulsului” – jelqs trebuiesc făcute intre 5-20 minute pe zi, 2-5 zile pe săptămâna
 • Un exercițiu sigur – când este făcut corect, cu incalzirea potrivita și pauze, jelq este complet sigur.

Cum sa începi exercitiile Jelq

Aceste exerciții inclu un proces simplu din 4 pași pentru a obtine o mișcare fluida.

Nota: Nu începeți jelq fără sa citiți toate informațiile de mai jos.

Cum sa faceți exercițiul Jelq pas cu pas:

 • Lubrifiati: înainte sa începi acest exercițiu, lubrifiati penisul cu baby oil, vaselina, sau orice alt lubrifiant pentru penis precum Bathmate’s Max Out Jelqing Serum
 • Nivelul de erectie : obtineti o erectie la nivelul de aproximativ 50-75%  prin strangerea ușoară a penisului. Niciodată sa nu faceți acest exercițiu cu penisul full erect.
 • Stransoare de tip OK : folosiți degetul mare și degetul arătător pentru a face o stransoare de tip OK
 • Începeți de la baza : plasati stransoarea în jurul bazei penisului, cât mai aproape de osul pubian
 • Urcați în sus : cu o presiune ușoară, urcați pana imediat sub gland. Jelq-ul ideal nu ar trebui sa doară deloc.
 • Oprește-te înainte de gland : oprește stransoarea fix înainte de gland. Ai completat un jelq pana acum! Fiecare jelq ar trebui sa dureze 2-3 secunde
 • Repeta : îndată ce ai terminat un jelq, ia cealaltă mana și repeta procesul

jelq

Jelq chiar funcționează?

Asta este o întrebare foarte frecventa. Chiar dacă institutiile medicale nu au făcut cercetări referitor la eficiența acestor exerciții pentru marirea penisului. Un numar de profesionisti certificati, incluzand Dr. Richard Howard. În plus mii de oameni de pe forumuri au raportat rezultate pozitive cu ajutorul unei rutini dedicate. Următorul exercițiu este un exercițiu de baza, perfect pentru incepatori.

Cateva pareri despre metoda Jelq aici: https://marirea-penisului.net/exercitii/metoda-jelq-pareri/

Faceți următoarea rutina de 2-3 ori pe săptămâna.

 • Încălzire : 5 minute
 • Întinderi de penis : 5 minute
 • Exerciții Jelq : 10 minute
 • pauza : 5 minute

Erectiile mai puternice inseamna ca funcționează!

Precum toate exercitiile, penisul devine mai puternic și mai tare prin adaptarea stresului din timpul exercitiilor jelq. Pentru a crește, trebuie sa crești gradual în intensitate.

Cât de puternica trebuie să fie erectia pentru a face exerciții jelq?

Începeți exercitiile la 50-75% din nivelul erectiei. Trebuie sa eviti erectia totala, când începi exercitiile jelq.

De ce nu pot începe cu o erectie totala? Nu te duci la sala și din prima zi ridici 150 kg, așa e? La fel e și  la jelq. Oricum cu jelq, nu spatele o să cedeze prima oara.

Cum ma pregătesc de exercitiile Jelq?

Din nou sa folosim analogia cu ridicatul greutatilor. Incalzirea dinaintea exercitiilor și pauza de după ajuta sa previni rănile și asigura rezultate mai bune. La fel este și cu exercitiile pentru penis! Incalzirea penisului timp de 5-10 minute înainte de jelq face ca penisul să fie pregătit pentru exerciții.

Aici aveți unele metode de încălzire grozave pentru a începe rutina de exerciții:

 • inveleste penisul într-un prosop cald
 • fă un dus fierbinte
 • folosește pompa de penis Bathmate

Pompa de penis Bath mate poate fi folosită atât în dus cât și în afara acestuia și este grozava, nu numai pentru încălzire, dar și pentru creșterea penisului. Foarte mulți bărbați au raportat succes atunci când au adaugat jelq în rutina.

Ce lubrifiant ar trebui sa folosesc cu Jelq?

Lubrifiantii te pot ajuta sa primești tot ce e mai bun din rutina jelq, prin reducerea frictiunii. Este o varietate foarte mare de lubrifianti. Sa nu folosiți niciodată sampon sau sapun ca și lubrifiant, deoarece poate irita pielea delicată a penisului.

Bathmate Max Out este unul dintre cele mai bune lubrifiante pe care le puteți folosi în timpul exercitiilor. Formula sa specială este conceputa pentru a imbunatati sesiunea de jelq. Cu Max Out vei obine rezultatele mai rapid!

Ce este Jelq uscat?

Jelq uscat sunt exercitiile jelq fără folosirea lubrifiantilor, poate cauza niște iritatii din cauza frecarii, dar este mai ușor de făcut în locuri discrete cum ar fi dusul și necesita mai puțin timp de curatare. Procesul pentru jelq uscat este același  ca și jelq uscat.

Sfaturi:

 • când faceți jelq uscat, sa aveți grija sa nu strângeți prea tare, pentru a evita iritatiile.
 • Unghiul pe care îl folosiți atunci când faceți exerciții jelq depinde de zona pe care vreți sa o intindeti. Faceți exercițiul spre partea de jos pentru a intinde ligamentele (ajuta și al creșterea lungimii). Este recomandat sa schimbați pozițiile în toate directiile – stânga, dreapta, sus, jos și toate combinatiile dintre acestea.
 • Începeți exercițiul la o rata de 3 secunde/exercitiu. În timp ce avansati puteți crește timpul la 5-10 secunde pentru un jelq mai intensiv. Puteți face și un jelq mai rapid (1-2 secunde/ jelq)
 • pentru a fi siguri ca aplicați aceeași presiune pe toată circumferita penisului, puteți schimba poziția stransorii. Schimbați de la modalitatea standard, la toată palma. Sau rotati ușor mana de la stânga la dreapta pe parcursul sesiunii
 • evitati sa va antrenați prea mult sau prea puțin. Antrenarea prea multă poate duce la răni. Gandit-va, dacă abia ați început sa alergati și va apucati de un maraton de 10 km, șansele sunt ca a2a zi sa va simțiți foarte obosiți sunt foarte mari. Sau mai rău! Poți să-ți daunezi corpul! La fel este și cu antrenarea exagerata a penisului. Va puteți antrena prea puțin prin exersarea aceleiasi rutini în fiecare zi, sau nu faceți prea multe exerciții.

Ce sunt dispozitivele pentru Jelq?

Simulatoarele Jelq, precum Jelq Device sunt aparate concepute pentru a te asista în timpul rutinii. Simulatoarele jelq sunt grozave mai ales dacă aveți probleme cu puterea mainii și ajuta penisul prin distribuira uniforma a presiunii pe toată suprafața lui.

Întrebări frecvente: Cum funcționează jelq?

Exercitiile Jelq forteaza sângele sa circule prin penis, aceasta forța crește presiunea interna și formeaza micro-fisuri în țesutul musculos și alte tesuturi.

La fel ca și creșterea masei musculare din alte părți ale corpului, prin acest proces de vatamare controlata a corpului și apoi reparare, mușchii fini vor crește. În acest fel penisul va crește în lungime și grosime.

Cât durează pana vede rezultatele ?

Fiecare persoana este diferita, deci durata de timp pana când vezi diferențele nu depind doar de rutina ta de exerciții, dar și de fizologia corpului tău. Unii bărbați au raportat o rezultate vizibile după doar câteva săptămâni, în timp ce alții au avut nevoie de câteva luni.

Majoritatea barbaților văd rezultatele după prima luna. Oricum, dacă nu ați observat rezultate după primele 2-3 luni, recomandam sa vorbiți cu un profesionist de pe forum.

Rezultatele sunt permanente?

Cea mai buna veste? Rezultatele în urma exercițiilor jelq sunt permanente! Ți-ai creat țesut nou, cu ajutorul exercitiilor jelq și rămâne al tău ca sa te  bucuri de el.

Este datorat faptului ca de fiecare data când ai o erectie, ai făcut un exercițiu ușor, deci penisului ii este foarte ușor sa își mentina rezultatele.

Sunt exercitiile Jelq sigure?

Dacă folosiți instrucțiunile de baza, totul o să fie complet sigur. Oricum asemenea oricarui exercițiu, pot experimenta unele efecte nedorite ale exercitiilor incorecte de exemplu: nu te incalzesti, te antrenezi prea mult sau la o intensitate prea mare.

Aceste efecte includ :

 • Efectul baseball
 • Efectul de gogoașa
 • Aparitia petelor rosii sau decolorarea

Efectul de baseball.

Cu efectul de baseball, penisul începe sa arate ca o bata, capul devenind cea mai mare parte al penisului. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a preveni acest efect este sa faceți exercitiile jelq corect. De asemenea, când faci exercitiile jelq sa va asigurați ca aplicați presiune pe toată lungimea penisului, înafara de gland.

Efectul de gogoașa: efectul poate apărea după sesiuni intensive de jelq. În acest timp, fluidele sunt impinse spre glanda, fiind colectate  într-un cerc imediat sub capul penisului, aratand asemenea unei gogosi. Pentru bărbații necircumcisi asta rezulta în umflarea preputului. În ambele cazuri, umflarea este doar temporara și va dispărea în câteva ore.

Petele rosii sau decolorarea: unele dintre cele mai comune efecte secundare sunt potele rosii ce apar pe penis. Aceste pete sunt rezultatele de spargerea capilarelor mici și de obicei dispar după 24-48 ore. Acesta este un semn ca nu te-ai încălzit suficient înainte de a face aceste exerciții, sau ai crescut în intensitate prea rapid. Ia-o mai ușor data viitoare.

Pareri finale despre exercitile Jelq:

Mulți bărbați au ca scop creșterea penisului și a sănătății acestuia. Dintre toate optiunile valabile pentru bărbați, exercitiile pentru penis, precum jelq, s-au dovedit capabile de a oferi rezultate bune și de durata. Nu exista nici o metoda care sa ofere cresteri instante. Dar dacă îți dedici o parte din timp acestor exerciții, poți avea rezultate sigure și de succes.

 

 

 

One comment

 1. Sall, am folosit aceasta tehnica si va asigur ca functioneaza daca totul se face cu calm si in mod corect. Eu prosopul cu apa calda la-m folosit doar de citeva ori. In schimb de fiecare data am facut o baie in cada cu apa destul de calda, mai bine zis apa era fierbinte atit cit suporta corpul meu. Ca lotiune (gel) am folosit mereu GEL DE GALBENELE abundant 200 de miscari tip MULS.

  fiecare miscare2/3 secunde de la baza penisului pina la cap…adica oprire inaintea capului. Cu calm nu prea strins si nici prea fortat riscati sa va loviti. Dupa 3 saptamini am inceput sa vad efectele pozitive. Rezultatul dupa la 6 saptamini a fost de 2,5 cm lungime si de 1,8 cm grosime.

  Am continuat pina la 3 luni si rezultatul final a fost de 3cm lungime si 2cm grosime. Erectiile au devenit enorm de bune si de durata. Vreau sa zis ca trebuie rabdare straduinta si control psihic bun. Nu am nici un interes sa va mint rezultatele sunt, nu exagerat dar sunt garantate 100% daca totul este facut corect. Si acum dupa mult timp de 2 ori pe saptamina fac aceste exercitii. Efecte pozitive pentru lungire sau i grosare nu mai am, dar beneficii pentru un penis tare si rezistent exista.

  Deci parerea mea este ca practicînd aceasta tehnica la mine rezultatele au fost pozitive dar pina intrun anumit moment poi gata in privinta marimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Livrare gratuită

la orice comandă peste 200 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit