Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
plasturi marirea penisului

Plasturi pentru marirea penisului

In ultimii ani, ultima intorsatura in dezvoltarea produselor de marire a penisului a fost producerea de plasturi dermali.

Acesti plasturi contin aceleasi tipuri de ingrediente pro-sexuale ce se gasesc si in pastilele pentru marirea penisului, dar in loc sa fie administrate oral, ele sunt concepute pentru a fi aplicate pe piele, asemenea platurilor pentru nicotina.

Probabil ca ești informat ca metoda de livrare a medicamentelor prin piele este din ce în ce mai populara. De fapt anumite companii farmaceutice și anumiti doctori promoveaza livrarea dermala so o numesc, tehnica de livrare a viitorului.

Plasturii au abilitatea de a livra cantitati exacte de medicament în o maniera constanta fără a se baza pe grija pacientului. Din experiența personala, știu ca plasturii de nicotina pot fi foarte eficienti. Dacă nu ar fi existat acestea, aș fi continuat sa fumez în continuare.

Dar dacă aceasta tehnologie este eficienta sau nu când vine vorba de aplicarea compusilor pro-sexuali – sau este doar o alta încercare a diferitelor companii de a atrage atenție- rămâne de văzut.

Oricare ar fi cazul, cei ce promoveaza acești plasturi promit urmatoarele avantaje:

Un sistem mai bun de livrare al ingredientelor

Primul și cel mai important, acești plasturi promit o livrare mai eficienta al ingredientelor, fata de pastilele pentru marirea penisului. Asta din cauza ca, ingredientele nu mai sunt nevoite sa parcurga tot sistemul digestiv, ele sunt absorbite direct prin piele în sângem, asigurand un efect mai puternic.

Producatorii mai precizeaza ca plasturii dermali pentru marirea penisului eliberează ingredientele active într-un mod mai controlat și mai consistent, asigurand în acest fel un nivel optim de ingrediente în sânge, timp de 24 ore, fără fluctuatii.

plasturi marirea penisului

În teorie, plasturele ar trebui sa ofere timp de 24 ore o livrare constanta de ingrediente în cantitati exacte pentru a oferi rezultate maxime în termeni de erectie, rezistenta și dorința sexuală.

Acum nu exista nicio îndoială ca nivelele de ingrediente absorbite pot juca un rol foarte imporant în determinarea eficientei unui anumit supliment. Cu cât este mai bun sistemul de livrare, cu atât rezultatele sunt mai potente.

Referitor la acest aspectm este o diferența atât de mare intre plasturi și pastile?

Cu multe pastile, respunsul este: probabil ca da.

Multe pastile de pe piața nu sunt foarte bine formulate și din păcate, calitatea de ingrediente livrate în sistem nu cred ca are un loc atât de fruntas pe lista de prioritati al producatorului.

Dar sunt și produse de foarte mare calitate ce asigura eficienta produsului. Ei acoperă suplimentul cu un strat de ingredienti activi care sa protejeze compusii activi de aciditatea stomacului. În mod similar, ei includ compusi special făcuți pentru a mari rata de absorbtie. Compusii cum ar fi Bioperine – s-a dovedit clinic ca mărește rata de absorbtie cu mai mult de 60%-  sunt ingrediente comune ce fac parte din pastilele de calitate.

Acestea fiind spuse, personal nu sunt convins ca din acest punct de vedere, acești plasturi ofera un avantaj fata de pastilele luate oral. Dând faptul ca pe piața sunt foarte multe produse de acest gen, de slaba calitate, cred cu tarie ca are mai mult sens sa investesti într-un produs testat clinic și eficient.

Convenienta: chiar dacă multe pastile trebuiesc luate doar o data, sau de doua ori pe zi, ele trebuie luate constant pentru funcționa cât mai eficient. Tinand minte acest lucru, este sugerat ca simplicitatea plasturilor pot ajuta prin oferirea rezultatelor mai bune.

Ingrediente comune

Chiar dacă plasturii pentru penis ofera o metoda de livrare diferita, ingredientele și efectele sunt foarte similare cu cel al pastilelor. Asemenea pastilelor, ele constau într-o varietate de ierburi pro-sexuale, ce sunt cunoscute pentru producerea de efecte puternice fiziologice la functiile sexuale masculine. În acest fel, ele promoveaza erectii mai tari, mai mari și mai frecvente și măresc apetitul sexual și plăcerea.

Ierburile cum ar fi Damiana, Ginseng și Ginkgo tind să fie incluse în lista de ingrediente din cauza puterii de marire al capacitatii sancvine. Aceste ierburi, cunoscute drept vasodilatoare, funcționează prin relaxarea și marirea arterelor ce hrănesc penisul cu sânge. Pentru ca aceste ierburi pat mari considerabil fluxul de sânge către penis, ele incurajeaza erectii ce sunt mult mai firme și arata mai mari decât de obicei.

În al doilea rând, ierburile precum ginseng și palmierul pitic sunt de asemenea incluse deoarece elibereaze hormoni sexuali barbatesti, cum ar fi testosteronul. Acțiunea lor în eliberarea testosteronului în corp duc la creșterea dorintei sexuale și la erectii mai frecvente și de lunga durata.

Alte ierburi cum ar fi iarba neagră, Fo-ti și gentella asiatica sunt de asemenea incluse în formula plasturelui. Chiar dacă nu are un efect direct asupra functiilor sexuale, ele ajuta la creșterea nivelului de energie și prin urmare îmbunătățește rezistenta.

Cel mai interesant lucru despre ierburile de mai sus este ca ele funcționează sinergetic. Mai simplu spus , asta înseamnă ca ele combina cantitatile necesare iar efectele sunt multiplicate.

Folosirea plasturilor pentru marirea penisului

Plasturii pentru marirea penisului, asemenea pastilelor alternative, sunt fabricate special pentru a mari performanța sexuală generala și plăcerea și mai important, sunt bune pentru imbunatatirea functiilor penisului. Așa ca erectiile vor fi mai tari și vizibil mai mari decât de obicei. Unii bărbați folosesc aceste suplimente, doar pentru a crește apetitul sexual scăzut sau ca o alternativa naturala anti-impotentca.

Dar cei care au ambitii mai mari (inclusiv eu) au folosit acest supliment cu un oarecare succes pentru marirea penisului.

Rezultate: este adevarata marirea penisului cu plasturi?

Primul lucru pe care îl veți observa, după primele săptămâni de folosire zilnica, este impactul vizibil al surplusului de sânge ce intra în penis. Mai ales când penisul este în stare flacida. Imaginează-ți cum arata penisul imediat după ce ai avut o erectie, dar înainte să se dezumfle de tot, același lucru veți vedea de fiecare data când când veți merge la baie.

Când este vorba de penisul erect, se pot observa și niște imbunatatiri vizibile și aici. Erectiile devin mai solide și de mărime mai mare. De fapt, când am folosit pastilele Vig RX mai multe săptămâni la rând, am observat ca erectiile mele sunt mai umflate și mai mari.

Unii sugerează ca este posibil sa capeti și cresteri permanente în mărimea penisului doar prin folosirea pastilelor și a plasturilor. Ei susțin ca creșterea fluxului de sânge spre penis combinat cu erectiile mai frecvente și mai mari produc expandari eficiente a tesutului penil, prin urmare stimuleaza o creștere consistenta în curs de câteva luni. Dar eu am fost tot timpul sceptic în legătura cu asta.

Da, nu exista nicio îndoială ca pastilele de buna calitate pentru penis sau plasturii pot umfla penisul la mărimea maxima în limitele normale.

Pastilele pentru marirea penisului sau plasturii combinati cu exercitiile?

Folosirea pastilelor pentru marirea penisului sau a plasturilor împreuna cu exerciții este o metoda foarte cunoscută ce ofera rezultate foarte bune.

Personal, tot timpul am fost un mare fan al exercitiilor pentru creșterea penisului. Din experiența proprie, și din experiența multora, știu cât ce efect puternic poate avea în adaugarea unor cresteri permanente. Dar cunosc și mulți oameni ce au avut un proces frostrat de încet și au rămas fără motivatie pentru a ajunge la rezultat.

Motivul pare să fie unul destul de simplu. Fluxul crescut de sânge către penis ce este cauzat de suplimente ofera penisului nutrientii necesari din sânge, împreuna cu oxigen, pentru o recuperare foarte rapidă de după antrenament. Mai mult, incurajarea constanta de sânge în penis și efectul de intindere al erectiei pana la limita, ofera cresteri aditionale.

Rezultatul final este o creștere permanenta de aproape 3,5-5 cm în lungime și aproximativ 2,5 cm în grosime în doar trei luni. Cei ce au o genetica mai buna, pot atinge aceste cresteri chiar mai repede.

Sunt plasturii mai eficienti decât pastilele?

Nu este nici un dubiu ca suplimentele, fie ele în forma de pastila sau de plasturi, pot ajuta foarte mulți bărbați. Dar faptul ca plasturii sunt o metoda mai eficiența decât pastilele încă este discutabil. În terorie, plasturii ofera un sistem de livrare al ingredientelor mult mai eficient, în practica, diferența dintre rezultate este neglijabila.

Nu am auzit nicio persoana care sa ateste faptul ca plasturii sunt mult mai eficienti decât pastilele. De fapt, efectele pastilelor de top și efectele plasturilor în imbunatatirea functiilor erectile sunt destul de egale.

În mintea mea, plasturii sunt doar niște metode mai convenabile și ating același scop. Oricum, preferinta mea rămâne pastilele suplement, cum ar fi VigRX Plus. Este formulata clinic pentru succes și este optimizat pentru o livrare mai buna a ingredientelor în organism. În timp ce multi plasturi pentru pentru marirea penisului pot spune ca ofera livrari mai bune de ingrediente, ma îndoiesc ca vor oferi și asemenea rezultate.

2 comments

  1. Buzu Andrian

    Vreu pentru marirea penusului

  2. Sunt bune sau e doar vrajeala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit