Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
Pubococcygeus pentru marirea penisului

Flexarile Pubococcygeus (PC) pentru marirea penisului

Flexarile Pubococcygeus sunt iarasi un exercitiu pentru marirea penisului foarte cunoscut. Muschiul PC se refera la muschiul pubococcygeus ce se extinde de la osul pubian pana la coccyx, iar acest muschi este responsabil de ejaculare și erectie și este folosit pentru controlarea urinarii. Îl poți localiza prin oprirea din urinat atunci când urinezi, acest lucru face ca muschiul să se contracte și îl vei simți cum se extinde din spatele testiculelor pana în fata anusului.

Beneficiile Flexarile Pubococcygeus:

Exercitiile, de orice natura, fie ca sunt ele pentru rezistenta fizica, masa musculara sau marirea penisului, atrag dupa sine o serie de beneficii. Orice inseamna exercitiu fizic, aduce beneficii, atata timp cat este executat corect. Flexarile Pubococcygeus aduc si ele cateva beneficii la nivelul intregului organism printre care putem aminti urmatoarele:

 • Protejeaza de impotenta.
 • Controleaza ejacularea și protejeaza împotriva ejacularii precoce sau a ejacularii slabe.
 • Ofera o erectie mai puternica.
 • Mărește activitatea prostatei.
 • Flexarile Pubococcygeus protejeaza de problemele de incontinenta urinara (inabilitatea de a controla urinarea)

Pubococcygeus pentru marirea penisului

Cum ajuta flexarile Pubococcygeus sa mareasca penisul?

 • Mentinerea PC: începi prin a localiza mușchii PC cum am menționat mai sus, apoi trebuie doar sa strangi și sa relaxezi muschiul de câteva ori, poți începe să faci asta de 40 ori pe zi, și apoi poți crește pana ajungi la 250-400 de ori pe zi. Partea frumoasa a acestui exercițiu este ca îl poți face oriunde, fie în casa, în birou și nimeni nu va observa.
 • Incordarea PC și mentinerea: Începeți prin incalzirea cu 10 Flexarile Pubococcygeus  și când ajungeți la a 10-a încercați sa mențineți incordat pentru 25 secunde, apoi va relaxati timp de un minut, acest exercițiu trebuie repetat de 5 ori pe zi.
 • Creșterea PC: Acest exercițiu este important în controlarea ejacularii. Bărbatul poate întârzia ejacularea prin incordarea muschilor PC iar acest exercițiu poate fi făcut prin incordarea graduala pana atingeti o incordare maxima, mențineți timp de 10 secunde și relaxati gradual.
 • Obosirea muschilor PC: acest exercițiu este greu și viguros, dar este cel mai eficient. Poți începe asezandu-va într-un loc comfortabil. Începeți incalzirea cu 30-50 contractii și apoi țineți muschiul incordat pentru 10 secunde, după faceți 150 flexari PC mențineți mușchii încordați cât de mult puteți apoi luați pauza 3 minute și după faceți alte 40 de flexari puternice.

Ce rezultate pot fi obtinute cu Flexarile Pubococcygeus?

In functie de durata pe parcursul careia se fac flexarile Pubococcygeus, rezultatele pot diferi de la persoana la persoana, insa pot ajunge pana la 3 – 4 cm pe an. Probabil vi se pare putin, insa ganditi-va doar, ca este vorba despre penis, iar 3 – 4 cm este o adevarata realizare.

3 comments

 1. Gorunul lui Horea

  Incordarea PC și mentinerea: Începeți prin incalzirea cu 10 Flexarile Pubococcygeus și când ajungeți la a 10-a încercați sa mențineți incordat pentru 25 minute, apoi va relaxati timp de un minut, acest exercițiu trebuie repetat de 5 ori pe zi.
  25 de MINUTE?

  1. secunde. am corectat si in articol. multmesc frumos pentru atentionare

 2. Știu pe unul ce a făcut conștiincios aceste exerciții, și da, a avut rezultate!
  I-a crescut nasul 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit