Your Cart

📞 Telefon: 0741 916 174

💬 Whatsapp: 0741 916 174

💯 DISCRET
marirea penisului

Întrebări frecvente despre exercitiile de marire al penisului:

Când ar trebui sa încep aceste exerciții?

Unii bărbați prefera sa facă aceste exerciții dimineața, alții prefera seara, ele pot fi făcute la orice ora.

Pot ejacula înainte de exercițiu, după sau în timpul exercitiului?

Nu ar trebui sa ejaculezi timp de câteva ore înainte sau după exercițiu și nici în timpul exercitiului. În timpul ejacularii foarte multe chimicale din corp se schimba, cum ar fi scaderea testosteronului.

Senzația de durere din timpul exercitiilor jelq, este normal?

Este normal sa simți puțin discomfort în timpul exercitiilor, dar dacă simți dureri puternice sau ascuțite trebuie sa încetezi exercitiile imediat. Pentru a evita asta, trebuie sa aloci suficient timp incalzirii.

Când ar trebui sa observ o creștere a marimii penisului​

Prima oara când vei observa o creștere al penisului, este la aproximativ 2-3 săptămâni după inceperea lor, atât timp cât te ții de program

Dacă am o erectie în timpul exercitiilor jelq?

Trebuie sa te oprești din exercițiu deoarece te poți răni. Așteaptă pana penisul revine la starea initiala.

marirea penisului

Pot face exercitiile de 2 ori pe zi?

Nu, e mai bine sa nu. Țesutul are nevoie de 48 de ore pentru a se vindeca și asta depinde de tipul de țesut. Țesutul muscular are nevoie de mai puțin timp decât țesutul nervos. Dacă practici aceste exerciții de 2 ori pe zi, țesutul penisului nu va avea suficient timp pentru a se vindeca.

Cât de mult pot practica aceste exerciții?

Poți sa le faci în continuu, dar penisul tău va avea o creștere de doar 1 cm/ an

Pot face aceste exerciții în fiecare zi?

Nu.  trebuie sa ii dai penisului tău o pauza de doua zile, deoarece aceasta pauza este importanta pentru procesul de vindecare.

Nu am suficient timp pentru a face exercitiile într-o singura serie, pot sa le împart în mai multe serii?

Da poți.

Se rupe ata penisului cand faci exercitii sau cand faci sex prima data?

„Ruptul atei” este o problema ce-i macina pe baieti si le da multe batai de cap, odata ce si-au inceput viata sexuala. Mult discutata „ata” se refera la frenum preputi sau fraul preputului, un tesut conjunctiv care leaga preputul de gland. Ea se afla localizata in partea posterioara a penisului, intre baza glandului si partea interioara a preputului. In momentul erectiei, preputul se trage in sus, antrenand in aceasta intindere si „ata”. Puternic vascularizata, „ata” este foarte sensibila la excitatie si la intindere, prin urmare, atunci cand erectia este deosebit de puternica, nefiind obisnuita sa fie intinsa la maximum, aceasta cedeaza, provocand o sangerare.

In unele cazuri, prezenta unui frau prea strans poate face ca decalotarea sa fie dureroasa, uneori putand sa survina sangerarea in timpul contactului sexual. Multi baieti confunda aceasta problema cu fimoza (stenoza preputiala) care, desi se manifesta tot prin imposibilitatea decalotarii penisului, este determinata de ingustarea congenitala sau inflamatorie a preputului. Adevarata fimoza se defineste prin prezenta preputului stramt, neretractabil, cauza fiind balanita si este necesar un examen histologic pentru confirmarea diagnosticului.

In cazul fimozei, transpiratia, secretiile naturale (smegma) si urmele de urina se acumuleaza in jurul glandului, hranind bacteriile locale si determinand aparitia infectiilor. In acest caz se recomanda fie o consultatie la un medic urolog si o interventie chirurgicala pentru fimoza, care dureaza in jur de cinci minute, fie folosirea prezervativului pana cand tesutul conjunctiv se intinde si nu se mai produce sangerarea.

Retineti ca preputul poate sa fie stramt chiar pana la pubertate iar aceasta stare este perfect normala, nefiind vorba despre fimoza. Largirea se produce, de regula, in mod spontan, pe masura maturizarii. Trebuie subliniat faptul ca preputul nematurizat al unui baiat nu trebuie fortat inapoi pentru „curatare” sau pentru alte motive, pentru ca se va distruge tesutul in dezvoltare. Prima persoana care este in masura sa retracteze preputul este baiatul insusi si nimeni altcineva.

Contrar convingerii ca virginitatea baietilor este strans legata de existenta „atei”, trebuie precizat ca aceasta nu este obligatoriu sa se rupa la primul contact sexual, de asemenea, ea poate sa se rupa inainte de inceperea vietii sexuale. „Ata” se rupe datorita faptului ca unele fibre cedeaza fortei mecanice din timpul activitatii sexuale. Ea nu se va rupe in totalitate ci doar acolo unde zona nu rezista fortei mecanice aplicata. In timpul actului sexual, prezenta „atei” poate provoca neplaceri unora dintre baieti, de la un usor disconfort, pana la dureri serioase. In aceste cazuri, urologul poate recomanda frenotomia, o mica interventie chirurgicala prin care fraul este taiat. Operatia nu dureaza mai mult de 15 minute iar recuperarea postoperatorie este completa in maxim 4 zile.

One comment

  1. Salut am aproape 14 ani și nu mi-am rupt ața. Un prieten de-al meu are 14 ani și are ața ruptă. El și-a rupt-o singur trăgând de ea și nu ia curs mult sânge după spusele lui.
    Îmi puteți da un sfat despre ce a-și putea face sa o rup ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită

la orice comandă peste 300 lei

100% Discreție

colete discret ambalate

Calitate premium

produse de top, branduri de top

Asistență și consiliere

să alegi produsul potrivit